1. HABERLER

  2. KADIN

  3. Yağlı Cilt Tiplerine Uygun Nemlendiriciler ve Çeşitli Çözümler? Yağ Bezesi Nasıl Geçer?
Yağlı Cilt Tiplerine Uygun Nemlendiriciler ve Çeşitli Çözümler? Yağ Bezesi Nasıl Geçer?

Yağlı Cilt Tiplerine Uygun Nemlendiriciler ve Çeşitli Çözümler? Yağ Bezesi Nasıl Geçer?

Yağlı ciltler genellikle ergenlik çağında kendini belli etmekte ve en az 5 ila 7 yıl devam etmektedir. Bu süre zarfında yağlı ciltlere iyi gelen şeyler? Gibi sorular ile birçok kişi etrafta çözüm aramaktadır. Yağ Bezesi Nasıl Geçer?

A+A-

Günümüz de yağlı cilt tipine sahip olan tahmin edemeyeceğimiz kadar insan var. Yağlı ciltler genellikle ergenlik çağında kendini belli etmekte ve en az 5 ila 7 yıl devam etmektedir. Bu süre zarfında yağlı ciltlere iyi gelen şeyler? Gibi sorular ile birçok kişi etrafta çözüm aramaktadır.

Bu cilt tipine sahip olan kişilerin en çok uğraştığı sorunlar çeşitli sivilceler, akneler, sivilce izleri, yağ bezeleri ve daha birçok cilt sorunlarıdır. Bu sorunların hepsi de birbirini takip etmektedir.

Yani cildinde sivilce olan bir insanın yüzü bir süre sonra akneler, bir süre sonra da yağ bezeleri ile dolup taşmaktadır. Yağ bezesi nasıl geçer? Gibi sorular da bu süre zarfında oldukça sık gelmektedir.

yagli-cilt-tiplerine-uygun-nemlendiriciler-ve-cesitli-cozumler.png

Yağlı Cilt Tiplerine Uygun Nemlendiriciler ve Çeşitli Çözümler!

Bizler de profesyonel doktorların sunmuş olduğu tavsiye ve çeşitli çözümleri inceledik ve sizler için harika çözümler ürettik. Yağlı ciltlere çare olarak sizlere tavsiye edeceğimiz ilk kural cildinize uygun olan sabunlar ile yüzünüzü günde bir veya iki kez yıkamanız ve yağdan arındırmanızdır.

Cildinizi yağdan arındırdıktan sonra kurutmak yerine nemlendirmeye yönelik çözümler aramalısınız. Nemlendiriciler ise günümüz de oldukça yüksek sayılar da neredeyse marketler de dahi satılabilmektedir.

Bu yüzden yağlı cildinizin sorununu çözmek için mutlaka cildinize zarar vermeyecek ve amatör firmaların üretmiş olduğu ürünleri kullanmamalı, profesyonel markaların ürünlerine yönelmelisiniz.Yağlı ciltler sivilcelere de oldukça müsaittir.

Hangi Nemlendiriciyi ve Hangi Çözümleri Uygulamalıyız?

Nemlendirici olarak genellikle bitkisel özlü ürünlere yönelmelisiniz. Yağlı ciltler için kesin geçirici sabun olarak da yine badem yağlı sabun her zaman tavsiyemizdir. İçerisinde yağ geçiyor olmasına bakmayın.

Cildinizdeki yağı temizler ve gözenekleri açarak yüzünüzün derin bir nefes almasını sağlar. Ayrıca cildinizde oluşan çeşitli sivilcelere çözüm olarak da kullanabilirsiniz.

Badem yağlı sabun, zeytin yağlı sabun ve aynı zamanda çeşitli nemlendiricileri de beraberinde kullandığınız takdir de bir süre sonra cildinizde ki akneler ve çeşitli cilt sorunlarının tamamen yok olduğunu göreceksiniz. Bunun yanı sıra yağlı ciltlere uygun olan ilaçlara da yönelebilirsiniz.

Yağlı ciltlere kesinlikle  doğal çözümler olarak ilaç kullanımlarına ara verenlere de tavsiyelerimiz doktorlarınızın önerisi dahilinde hem doğal hem de tıbbi çözümleri mutlaka uygulamalısınız.

Kaynak : Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.