1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone’dan müjde! Yıl sonuna özel tüm müşterilerine 8 GB bedava internet veriliyor! 2020 Vodafone Bedava İnternet nasıl alınır?
Vodafone’dan müjde! Yıl sonuna özel tüm müşterilerine 8 GB bedava internet veriliyor! 2020 Vodafone Bedava İnternet nasıl alınır?

Vodafone’dan müjde! Yıl sonuna özel tüm müşterilerine 8 GB bedava internet veriliyor! 2020 Vodafone Bedava İnternet nasıl alınır?

Yıl sonu kampanyaları ile beraber vatandaşları mutlu etmeyi başaran operatörler; birer birer bedava internet vermeye başladı. Bu alanda en çok olanak sağlayan operatörlerden biri olan Vodafone ücretsiz internet tarifeleri ile kullanıcılarına bedava internet olanakları sunuyor.

A+A-

Bu tarifeler arasında kolayca erişim sağlanabilecek pek çok ücretsiz paket bulunuyor. Bu paketler hakkında detayları Vodafone’un resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilir ve cayma işlemleri konusunda gerekli bilgiyi alabilirsiniz.  İşte Vodafone 2020 bedava internet paketleri

Play Store Aracılığıyla Vodafone Bedava İnternet

Google Play Store’dan Vodafone Self Servis uygulamasını indirerek Vodafone bedava internet imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Yasal E-Fatura İle Vodafone Bedava İnternet

Vodafone, E-Fatura ya da Sms ile fatura almak isteyen kullanıcılarına bedava internet paketi olanağı da sağlamakta. Vodafone bedava internet kapsamında 15 gün boyunca geçerli olabilecek 1 GB bedava internet imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Elektronik Fatura kapsamında bedava internet kampanyalarından faydalanmak adına yapılması gerekenler: EFATURA boşluk EPOSTA adresi yazılarak 7000’e gönderilmelidir ya da SMS üzerinden fatura alarak Vodafone bedava internet paketleri imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, SMSFATURA yazarak yine 7000’e gönderebilirsiniz.

Vodafone Yanımda Uygulaması ile Bedava İnternet

Bilineceği üzere Vodafone tarafından haftalık olarak ücretsiz sunulan internet paketleri arasında en çok bilineni bu yöntemdir. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden “Hediye Haftalık İnternet” bölümüne giriş yapılarak kampanyaya kolaylıkla katılmak mümkün olmakla birlikte 2 GB kadar hediye internet sunulmaktadır.

Vodafone Bedava Dakika Pakteti ile Ücretsiz Dakika Hakkı

Sistem tarafından otomatik olarak iptal edilme özelliğine sahip olan bu kampanya kapsamında bedava dakika sahibi olmak mümkündür. Vodafone bedava dakika kapsamında yapılması gereken tek şey ise EVET yazarak 3785’e sms atmak olacaktır.

Bedava İnternet Paketi: Vodafone 8 GB

Vodafone bedava internet paketleri kapsamında dikkatli kullanılırsa bedava internet olanağı sağlayacak olan bu yöntem ile 8 GB internete ücretsiz olarak sahip olmanız mümkündür. Burada dikkat edilmesi gereken temel mesele ise paketin süresinin dolmasına yakın bir zamanda iptal edilmesi zorunluluğudur. Aksi durumda hattınızdan TL kesilecektir ve ödeme yapmanız gerekecektir.Bu paket kapsamında 8 GB ücretsiz internet sahibi olmak adına yapmanız gereken işlemler: Super2Gb yazarak 3636’ya SMS atmak olmalıdır. Bu pakette görünen 2 GB güncellenerek 8 GB haline dönüşmüştür.

Vodafone 500 MB Bedava İnternet Paketi

Vodafone bedava internet paketleri kapsamında 500 MB internet hakkı elde etmeniz mümkündür. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise: NET yazıp boşluk bıraktıktan sonra 500MB yazarak 3636’ya göndermek olacaktır. Böylelikle ücretsiz 500 MB internet hakkı elde edebilirsiniz.

Vodafone Sürpriz Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone bedava internet paketleri seçenekleri arasında kullanıma uygun olan sürpriz paket ile size özel olarak tanımlanmış ve miktarı olmayan internet hediyesinden de faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ise: Surprız azarak 6666’ya göndermek olmalıdır.

Vodafone 542 Dakika Bedava Dakika Paketi

Vodafone bedava dakika tarifeleri kapsamında, bedava dakika sahibi olmak da mümkün. Belirtilen işlemleri yapmanız durumunda 542 dakikaya hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Bu kampanyadan faydalanabilmek adına yapılması gereken ise: 542DK yazarak 7000’e göndermek olmalıdır.

SUPER2GB Paketinin İptal Edilmesi Nasıl Gerçekleştirilmektedir?

Söz konusu paketi iptal etmek istiyorsanız yapmanız gerekenler IPTAL SUPER2GB yazarak 3636’ya mesaj göndermek olmalıdır. Bu durumda paketin iptal edilmemesi halinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek paketin iptal edilmesini sağlayabilirsiniz. Bir başka alternatif ise Vodafone Self Servis uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak da paketi iptal etmeniz mümkündür.

Vodafone 4.5G Abonesi Olarak Bedava İnternet İmkanlarından Faydalanmak

Vodafone bedava internet kampanyalarından yararlanmak adına 2 GB internete ücretsiz olarak sahip olmanız mümkündür. Burada aranan iki farklı şart vardır. Öncelikli olarak 4.5G uyumlu SİM Karta sahip olunması gerekecektir ki böyle bir hattınız yoksa Vodafone’a giderek 4.5G hat sahibi olabilirsiniz. Bunula birlikte 4.5G uyumlu bir cihaza sahip olmanız gereklidir. Bu şartları tamamlamanız durumunda 2 GB ücretsiz internete erişebilirsiniz.

Vodafone Büyük 4.5G Mevcut Müşteri Kampanyası Aracılığıyla Bedava İnternet

Vodafone tarafından sağlanan kampanyalar arasından en dikkat çekicilerinden biri olan bu kampanya kapsamında 3 ay boyunca Vodafone bedavainternet hakkına erişim sağlayabilirsiniz. Vodafone Yanımızda Uygulaması ya da 3636’ya mesaj göndererek bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Vodafone Geleneksel Yükle Harca Kazan Kampanyası 

Kampanya kapsamında Vodafone bedava internet ya da dakika sahibi olmak mümkündür. Tek seferde yapılan TL yüklemeleri için yüklenen miktar 100 ile çarpılarak MB’a dönüşmektedir. Böylelikle yüklediğiniz miktarın 100 katı kadar bedava internet sahibi olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.