1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone'dan Herkese 1 Kerelik 8 GB Hediye İnternet - Vodafone Bedava İnternet Paketleri
Vodafone'dan Herkese 1 Kerelik 8 GB Hediye İnternet - Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone'dan Herkese 1 Kerelik 8 GB Hediye İnternet - Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone, ülkemizin en güçlü operatörlerinden biridir. Müşterileri ile kurduğu ilişki ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik sunmuş olduğu hizmetler ile de oldukça konuşulan ve sevilen bir operatördür.

A+A-

Özellikle akıllı telefon kullanımının yaygınlaşması ve artık hemen hemen her işimizi internet üzerinden halledebilmemizden dolayı, internet kullanım miktarı da arttı. Bu noktada Vodafone, dağıttığı bedava internet paketleri ile özellikle de gençler arasında popülerliğini arttırmaktadır. İnternet paketiniz bittiği zaman, Vodafone’un sunduğu farklı seçenekleri takip ederek, interneti kesintisiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eğer siz de sıksık mevcut internet paketinizi aşıyor ve dolayısıyla sık sık ek paket almak durumunda kalıyorsanız, Vodafone’un size sunduğu bedava internet paketleri ilgili bu yazıyı okumadan geçmeyin.

Vodafone Arkadaşını Davet Ederek Bedava 15 GB İnternet Kazan Kampanyası

Farklı operatörler arasında geçiş son yıllarda hızlandı. Vodafone da kendi abonelerinin, başka operatörlerden Vodafone’a taşıdıkları arkadaşaları için 15 GB internet kazanma hakkı veriyor. Bu kampanyadan faydalanmak için bir sınır da bulunmamakta. Yani ne kadar çok kişiyi Vodafone’a taşırsanız bu kampanyadan o kadar çok faydalanabilirsiniz.

Seviyorum İnterneti Bedava 3 GB İnternet Kampanyası

Bedava internet kazanırken aynı zamanda keyifli zaman geçirmek isteyen Vodafone kullanıcıları için özel bir kampanyadan bahsedeceğim. 3 GB bedava interneti kazanmak için https://www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti/#/ linkini tıklamak, bu linkte yer alan ve Vodafone tarafından hazırlanan testi çözmeniz yeterli. Bu testte başarılı olmanız durumda bedava 3 GB internet kazanmanızın yanı sıra, teste devam ederek 5 yıl boyunca geçerli olacak yıllık bedava internet paketi kazanma fırsatı da yakalayabilirsiniz.

Vodafone Yanımda Uygulamasıyla Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone’un akıllı telefon uygulaması Vodafone Yanımda ile farklı dönemlerde bedava internet kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirdiğinizde 1 GB’tan 15 GB’a kadar bedava internet kazanma şansı elde edebilirsiniz.

Vodafone Faturalarını e- faturaya Çevirenler için 1 GB İnternet Kampanyası

Son dönemlerde hem kağıt israfının önüne geçmek hem de bilgi güvenliği adına kağıt fatura yerine e-fatura sıklıkla kullanılmaya başlandı. Vodafone da bunu desteklemek maksadıyla e-fatura kullanmaya başlayan abonelerine 1 GB bedava internet fırsatı sunuyor. Yapılması gereken işlem oldukça kolay. Güncel e-posta adresinizi kısa mesaj ile 7000’e göndermeniz yeterli.  Bu işlem tamamlandıktan sonra, futaraların dijital olarak takip edilmeye başlanması ile beraber 1 GB bedava internetten faydalanmaya başlayacaksınız.

 

Vodafone 15 GB Ücretsiz İnternet ‘Yeni Hatta Hoş geldin Hediyesi’

Eğer faturasız hat kulanmaya başlıyorsanız, Vodafone size aylık 5 GB bedava internet fırsatı sunuyor. Faturasız hattınızı aldıktan sonra 3 ay boyunca devam eden bu kampanyada toplamda 15 GB kazanma şansınız oluyor. Bu fırsattan yararlanmak da çok kolay. Tek yapmanız gereken “HEDİYE 5GB” yazarak 7000’ kısa mesaj atmak. Hiçbir ücret ödemeden yapacağınız bu işlem ile hattınıza hemen 5 GB bedava internetiniz tanımlanacaktır.

Vodafone Bir Kereye Mahsus 8 GB İnternet Kampanyası

Vodafone aboneleri için tek seferlik bir kampanya sunuyor. SUPER yazarak 36363’e kısa mesaj gönderdiğiniz zaman, tek sefere mahsus olarak 8 GB bedava internet kazanabileceksiniz. 

Vodafone Oyun Oynayarak İnternet Kazan Kampanyası

Eğer siz de oyun oynamayı seviyorsanız ve bedava internet kazanmak isterseniz, bu kampanya tam size göre olabilir. Vodafone Yanımda uyulamasını indirerek, uygulamada yer alan oyunları oynayarak bedava internet kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

 

Vodafon’un sunduğu tüm bu kampanyalar dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla tüm kampanyaları Vodafone internet sitesi ya da Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden takip etmenizi de tavsiye ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.