1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone’dan Havalara Uçuran Kampanya! Vodafone 15 GB Bedava İnternet Verecek…
Vodafone’dan Havalara Uçuran Kampanya! Vodafone 15 GB Bedava İnternet Verecek…

Vodafone’dan Havalara Uçuran Kampanya! Vodafone 15 GB Bedava İnternet Verecek…

Vodafone’dan Kasım ayına özel bedava internet kampanyaları devam ediyor. Vodafone, Türkiye’de en yaygın kullanılan operatörlerden biri olarak faturalı ve faturasız kullanım fırsatı sunmaktadır. Tarifeye göre yararlanılabilecek bu kampanyalar ile sizler de bol bol GB kazanabilirsiniz.

A+A-

Vodafone GSM şirketi müşterilerine sağladığı bedava internet hakkında bilgi almanız mümkün. İşte Vodafone’dan vatandaşlara bol GB kazandıran uygulamalar ve kampanyalara dair son dakika gelişmeleri…

Vodafone Seviyorum Testi İle Bedava GB Kazanma İmkanı

Vodafone seviyorum testi ile bedava GB kazanmak isteyenlere Vodafone seviyorum testini tamamlamanız gerekiyor. Çıkan test sonucunda internet GB da Vodafone ile ilgili sayfaya giriş sağlayarak karşınıza çıkan sorulara verdiğiniz cevaplar ile hem fatura hem de faturasız hatta sahip olmanız fark etmeden bedava internet kazanma hakkına sahip oluyorsunuz.

Vodafone Yanımda ile Bedava GB Kampanyası

Vodafone yanımda ile vatandaşlara bedava GB internet kampanyası uygulanıyor. Bu kampanyada yapmanız gereken tek şey yanımda uygulamasını cihazınıza indirmek olacaktır. Bu uygulama üzerinden fırsatlar dünyasına tıklayarak hediye çarkını çevirmeniz yeterli olacaktır. Hediye çarkını her çevirdiğinizde size sunulan hediye seçeneklerinden biri seçerek hediyelerden faydalanabilirsiniz.

Vodafone İle 4.5 G’ye Geçin Bedava İnternet Kazanın

Vodafone 4.5 G’ye geçerek bol GB kazanma şansı elde edebilir. 4.5 G uyumlu bir hattınız var ise Vodafone’un sunmuş olduğu GB ile faturalı ya da faturasız hat fark etmeksizin her iki hattan da 10 GB kadar internet kazanabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmından 4.5 G yazıp 4545’e kısa mesaj göndererek GB’ları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone’da Arkadaşını Davet Edene 15 GB’a Kadar Bedava GB

Vodafone da arkadaşını davet eden kişiler 15 GB’a kadar bedava internet kazanma şansı yakalıyor. Vodafone kullanıcılarının yapması gereken tek şey faturalı bir hatta sahip olmak. Herhangi bir arkadaşınızı Vodafone faturalı hat sahibi yapmanız halinde 2 ay geçerli olan 15 GB’lık internetten faydalanabilirsiniz. Yanımda uygulamasının menü kısmından ‘arkadaş davet et’ seçeneğine tıklayarak bedava internetten faydalanabilirsiniz.

Vodafone’dan E-Fatura İle Bedava GB Kazanma

E-Fatura sistemine geçiş yaparak Vodafone’dan bedava internet kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Vodafone hattınızdan EFATURA Yazıp boşluk bırakarak e-posta adresinizi yazıp 7000’e mesaj göndermek. Daha sonra faturalarınız mail adresinize gelir ve bu sayede Vodafone sizlere bedava GB hakkı sağlar.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.