1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone Yıl Sonu Kampanyasını Duyurdu! Milyonlarca Kişiye Bedava İnternet
Vodafone Yıl Sonu Kampanyasını Duyurdu! Milyonlarca Kişiye Bedava İnternet

Vodafone Yıl Sonu Kampanyasını Duyurdu! Milyonlarca Kişiye Bedava İnternet

Vodafone bedava internet, 2020 yılında yaşanan pandemi nedeni ile milyonlarca kişinin yüzünü güldürüyor. Ücretsiz internet dağıtan firmalar arasında ön planda yer alan Vodafone; yıl sonunda da bedava internet dağıtacak. Peki, Vodafone bedava internet nasıl yapılır?

A+A-

Vatandaşlar için sunulan tüm Vodafone bedava internet paketleri için belirli bir süre bulunuyor. Bu yüzden hatlara tanımlanan paketlerin sürelerine dikkat etmek bir hayli önemlidir. Kazanılan bedava internetler bazen bir gün olurken bazen de 1 aya kadar artış gösterebiliyor.

Abonelerin arkadaşlarını davet etmesi ile dahi 9 GB bedava internet kazanma fırsatları bir hayli ön planda yer alıyor. Sadece arkadaş daveti ile de değil bir yandan da Vodafone yanımda uygulamasını cihazlarına indiren müşteriler bol internetli anların sahibi olacaklar. İlla faturalı ya da faturasız hat sahibi olmak gibi bir şart koşulmadan herkese bedava paketler sunulacak.

Vodafone 10 TL harca 1 GB bedava internet kazan

Vodafone 10 TL harca 1 GB bedava internet kazan şansını yakalamak için abonelerin faturalı ya da faturasız hat sahibi olması asla önemli değildir. Mobil ödeme alanları ile ödeme yapan tüm müşteriler için bu alternatifler sunulacaktır. Bu kapsamda anlık olarak hatlara paket tanımlamaları yapılacaktır. Tüm müşteriler için özel olarak sunulan paketler ile bol internetli günlerin sahibi olma fırsatlarını getiriyor. Eğer sizler de Vodafone 10 TL harca 1 GB bedava internet kazan gibi birçok internetin anında haberdarı olmak istiyorsanız sayfamızı takip edebilir ve güncel gelişmeleri anında görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.