1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone, yıl sonu kampanyasını duyurdu! Herkese 8 GB bedava internet dağıtılacak…
Vodafone, yıl sonu kampanyasını duyurdu! Herkese 8 GB bedava internet dağıtılacak…

Vodafone, yıl sonu kampanyasını duyurdu! Herkese 8 GB bedava internet dağıtılacak…

Pandemi döneminde milyonlarca kişinin internette daha fazla vakit geçirmesiyle beraber; operatörler adeta birbirleriyle yarışa girdi.8 GB bedava internet dağıtan Vodafone, nasıl yapılacağına dair bir rehber yayımladı. İşte bedava internet nasıl yapılır sorusunun yanıtı…

A+A-

Pandemi sürecinden dolayı kişilerin en çok ihtiyaçlarından birisi haline gelmiş olan durum ise internet paketleridir. Evinden internete giriş yapan kişilerin paketleri hemen tükenmektedir. Bu duruma çözüm olarak ise kişiler bedavainternet paketi araştırmasına girerler. Vodafone ise kullanıcılarına 8 GB hediye internet veriyor. Bu paketler nelerdir?

Vodafone Self Uygulaması ile Hediye İnternet

Vodafone markasının Google Play Store ya da Apple mağazalarından indirilebilen Self uygulaması ile kişiler bedava internet kazanabilirler.

E-Faturaya Geçenler İçin Hediye GB

Kişiler faturalarını elektronik ortamlarda almak isterlerse operatör tarafından bedava internet hatlarına tanımlanacaktır. Kısa mesaj ya da e-mail yolu ile fatura talep eden kişilere operatör, 15 gün boyunca kullanabilecekleri 1 GB bedava internet verilir. Bu kampanyaya katılmak için kişiler efatura yazmalı ve mail adreslerini de girerek 7000 numarasına kısa mesaj göndermelidir. Diğer seçenek ise SMSFATURA yazılabilir ve 7000’e mesaj yollanabilir. Bu mesajlar sonucunda kullanıcılara bedavainternet tanımlanacaktır.

Vodafone Yanımda Uygulaması

Her hafta kullanıcılarına hediye internet veren VodafoneYanımda uygulaması ile kişiler bedava internet kazanabilirler. Kullanıcılar bu uygulama üzerinden günlük, haftalık ya da aylık internet hakkı elde edebilirler. Her hafta yeniden internet paketi kazanılması mümkündür.

Vodafone Bedava Dakika

Operatör üzerinden otomatik olarak aktifliği sonlandırılabilen bir özelliktir. Vodafone tarafından tanımlanacak olan dakikaları kazanmak için kişiler EVET yazmalı ve 3785’e mesaj göndermelidir.

Vodafone Bedava 8 GB

Operatör tarafından belirlenen paket kullanıldığı takdirde abonelere 8 GB bedava internet tanımlanacaktır. Kişilerin bu hizmet esnasında yapması gereken işlem ise zamanın bitmesine yakın bir zaman kala iptal işlemini gerçekleştirmektir. Eğer kişiler iptal etmez ise paket yenilenir ve bu sefer kullanıcılardan ücret kesilir. SUPER2GB yazılır ve 3636 numarasına gönderim sağlanır. Eski dönemler içerisinde 2 GB olarak tanımlanan bedavainternet artık 8 GB olarak kullanıcılara yüklenmektedir.

Hediye 500 MB

Vodafone kullanıcılarına 500 MB hediye internet veriyor. Bu haktan yararlanmak için kişiler NET 500MB yazarak 3636 numarasına gönderim sağlayabilir.

Sürpriz Hediye İnternet

Kişiler bu paket içerisinde sürpriz bir hediye internet ile karşılaşırlar. Bu paket için SURPRIZ yazılarak 6666 numarasına gönderim sağlanabilir.

Kullanıcılara Özel 542 Bedava Dakika

Aboneler internet dışında başka haklardan da yararlanmak isteyebilirler. Bu işlem için kişiler hiçbir ödeme yapmadan dakika hakkı elde edebilirler. 542DK yazılarak 7000 numarasına gönderim sağlanır. Vodafone, kullanıcılarına bu mesaj sonunda 542 hediye dakika verecektir.

Super 2 GB Nasıl İptal Edilir?

Kullanıcılar bu paketi iptal etmek için IPTAL SUPER2GB yazarak 3636 numarasına gönderim sağlayabilir. Kısa mesaj sonucunda kişilerin paketleri iptal edilecektir. Ayrıca Vodafone uygulaması ya da müşteri hizmetleri ile de iptal işlemi gerçekleştirilebilir.

4,5 Kullanıcılarına Özel Hediye İnternet

Kullanıcılar bu kapsamda verilecek bedava internet haklarını 90 gün boyunca aktif olarak kullanabilirler. 3636 numarası ya daVodafone uygulaması ile bu haktan yararlanmaları mümkündür.

Harca Kazan Kampanyası

Bu kampanya dahilinde kullanıcılar hem dakika hem de bedava internet kazanma şansını elde ediyorlar. Kullanıcılar kaç TL yükleme yaparsa 100 katı olarak hem dakika hem de MB kazanma fırsatı kazanıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.