1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone Yıl Sonu Kampanyasını Duyurdu! Bedava İnternet Nasıl Yapılır?
Vodafone Yıl Sonu Kampanyasını Duyurdu! Bedava İnternet Nasıl Yapılır?

Vodafone Yıl Sonu Kampanyasını Duyurdu! Bedava İnternet Nasıl Yapılır?

Vodafone bedava internet kampanyaları 2020, Vodafone yıl başı bedava internet kampanyaları, faturalı ve faturasız hat sahipleri için birçok müşterisi yararlanabilecek.

A+A-

2020 Kasım ve Aralık aylarında olmak üzere Vodafone bedava internet kampanyaları ile hız kesmeden vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Sizler için Vodafone bedava internet kampanyaları derledik.

Vodafone bedava internet kampanyaları 2020

Vodafone bedava internet kampanyaları ile sürekli müşterilerinin yanlarında yer almaya devam ediyor. İşte sizler için merak edilen 2020 Vodafone bedava internet kampanyaları…

  1. Play store Vodafone Self servis bedava internet kampanyaları

Play store Vodafone Self servis bedava internet kampanyaları için sadece uygulamayı cihazlara indirmek yeterli olacak. Uygulamalar cihazlara indiği an hatlara tanımlanacaktır.

  1. Vodafone yasal e – fatura hediye internet paketi

Vodafone yasal e – fatura hediye internet paketi sahibi olmak için faturalı hat sahibi abonelerin SMS ya da e faturaya taşımaları gerekiyor. 15 gün boyunca geçerli olacak 1 GB hatlara tanımlanacaktır.

EFATURA boşluk EPOSTA adreslerini yazdıktan sonra 7000 numarasına kısa mesaj göndermek yeterli olurken SMSFATURA yazarak 7000 numarasına göndermek yeterli olacak.

  1. Vodafone Yanımda uygulaması ile bedava 2 GB internet

Vodafone Yanımda uygulaması ile bedava 2 GB internet kazanmak için hediye haftalık internet paketlerini almak için uygulamayı indirmek yeterli olacak.

  1. Vodafone bedava dakika paketi

Vodafone bedava dakika paketi kazanmak için EVET yazarak 3785 numarasına gönderilen mesajlar ile 100 dakika hediye kazanılacak.

  1. Vodafone bedava 8 GB internet paketi

Vodafone bedava 8 GB internet paketi kazanmak için Super2GB > 3636 numarasına göndermek yeterli olacak. Bunun ardından bedava internet paketleri hatlara tanımlanacaktır.

  1. 500 MB bedava internet paketi

500 MB bedava internet paketi için NET 500MB yazarak 3636 numarasına göndermek yeterli olacak.

  1. Vodafone bedava internet paketi

Sürpriz > yazdıktan sonra 6666 numarasına gönderilen mesajların ardından hatlara özel internet paketleri tanımlanacaktır.

  1. Vodafone bedava internet paketi kazan

Kazan yazarak 4445 yazarak göndermek yeterli olacak. Katlanan paket kapsamında Vodafone hediye internet paketi alternatiflerinden yararlanılacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.