1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone Müşterilerini Sevindiren Haber! Artık İnternetiniz Bitmeden Sınırsız Kullanabilirsiniz…
Vodafone Müşterilerini Sevindiren Haber! Artık İnternetiniz Bitmeden Sınırsız Kullanabilirsiniz…

Vodafone Müşterilerini Sevindiren Haber! Artık İnternetiniz Bitmeden Sınırsız Kullanabilirsiniz…

Vodafone Sınırsız WhatsApp uygulamasında kampanya başlattığını söyledi. 20 Ağustos- 20 Eylül ayları arasında geçerli olacak olan bu kampanya sınırsız olacak. Bedava Vodofone’ dan WhatsApp uygulamasına nasıl girilir? Detayları haberimizde…

A+A-

Vodafone Kullanıcılarını Unutmadı

Vodafone’ süreci ile beraber online dünyada bir hayli fazla zaman geçirmeye başladık. Bununla beraber Vodafone’ kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir atılım gerçekleştirdi. İnternet kotanızdan veya faturanızdan yemeyen WhatsApp’ ınızı 20 Ağustos- 20 Eylül tarihleri arasında kullanabilecekler. Vodafone’ bu kampanyanın tarihlerini duyurduktan sonra kullanıcılar WhatsApp’a akın etti.

Kotadan Yemeyecek

İnternet kotasından gitmeyen WhatsApp uygulaması kampanyasını yalnızca Vodafone’ kullanıcıları kullanabilecek. Sınırsız olarak sohbet veya görüntülü- sesli arama yapılabilecek olan WhatsApp uygulamasında, tek şart Vodafone’un kendi YANIMDA uygulamasını telefonuna kurup, buradan sınırsız WhatsApp kampanyasını aktifleştirmek yeterli olacaktır. Bu sayede sınırsız olarak WhatsApp üzerinden sohbet edebilir, görüntülü konuşabilir, sesli aramada bulunabilirsiniz. Bedava ve sınırsız olacak bu kampanyada son tarih 20 Eylül. 20 Eylül’ e kadar kotadan veya faturadan yemeyecek olan bu kampanya Pandemi sürecinde hayli merak uyandırdı. Kullanıcılarının iyiliğini düşünen Vodafone için tek önemli olan durum yanımda uygulamasını telefona indirmek olacak. Sınırsız ve ücretsiz bu kampanya ile sevdiklerine daha fazla zaman ayıracak olan kullanıcılar bir hayli memnun.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un verdiği müjdede, binlerce kişi mutlu oldu. Ayrıca Engin Aksoy; “ Pandemi sürecinde altyapımızla ilgili tüm soru işaretleri kayboldu. Çünkü Pandemi süreci bizim altyapımızın ne kadar iyi olduğunu ortaya koyu. “ ifadelerinde bulundu. Altyapılarında iyileştirmelerde bulunduklarını söyleyen Aksoy, “ Pandemi sürecinin sevdiklerimizle geçirilen her vakitin önemli olduğunu bize gösterdi. “ şeklinde söylemlerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum