1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone hat sahibi olanlara büyük müjde! Hat sahiplerine 30 GB bedava internet veriliyor: Anında bakın hatlara tanımlanıyor
Vodafone hat sahibi olanlara büyük müjde! Hat sahiplerine 30 GB bedava internet veriliyor: Anında bakın hatlara tanımlanıyor

Vodafone hat sahibi olanlara büyük müjde! Hat sahiplerine 30 GB bedava internet veriliyor: Anında bakın hatlara tanımlanıyor

Vodafone hat sahiplerine çok önemli bir duyuru. Akbank ve Vodafone hat sahibi müşterilere kampanya duyuruları yapılmıştır. Kampanya ile ilgili duyuruda, ilk defa Akbank üyelerine 3 ay boyunca ayda 30 GB internet verilecek. Ayrıca kampanyadan Akbank sahibi olanların ilk kez Akbank Mobil üzerinden yararlanabilecekleri de duyuruda yer aldı.nKodu bir yere not edin Kampanya kapsamında Vodafone fatural

A+A-

Vodafone hat sahiplerine çok önemli bir duyuru. Akbank ve Vodafone hat sahibi müşterilere kampanya duyuruları yapılmıştır. Kampanya ile ilgili duyuruda, ilk defa Akbank üyelerine 3 ay boyunca ayda 30 GB internet verilecek. Ayrıca kampanyadan Akbank sahibi olanların ilk kez Akbank Mobil üzerinden yararlanabilecekleri de duyuruda yer aldı.

Kodu bir yere not edin

Kampanya kapsamında Vodafone faturalı hat müşterilerinin ve Akbank Mobil'den ilk kez Akbank kullanıcılarının 3 ay boyunca ayda 10 GB kazanabilecekleri bildirilirken, Akbank'a üye olma sürecini başlattığınızda giriş yapabileceğinizi belirtti. Katılmak için Akbank Mobil Vodafone Yanımda uygulamasında bir kez görünen davetiye kodu. Ayrıca duyuru, kodunuz bir kez görülebildiğinden, aldıktan sonra başka bir yere yazmanız gerektiğini söylüyor.

aktivite detayları

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya katılmak için Akbank Mobil’den “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak çıkan ilk sayfada size özel ve tek seferlik verilen davet kodunu girerek adımların takip edilmesi ve Akbanklı olma sürecinin tamamlanması gereklidir.

Kampanyadan ilk defa ve Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olanlar yararlanabilir.

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Kampanya Akbank şubelerinde geçerli değildir.

SADECE BİR KERE YARARLANILIR

Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir.

Kampanyaya katılmak için Vodafone faturalı hat sahibi olunması gerekmektedir.

Hediye aylık 10 GB, hak kazanılması durumunda takip eden ayda yüklenmeye başlayacak ve yüklendiği günden sonraki gelen 2 ayda da aynı gün yenilenecektir.

DAVET KODU GİRİLMELİ

Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak ve çıkan ekranda özel davet kodunu girerek adımların takip edilmesi yeterlidir.

Kampanyadan sadece aktif Vodafone faturalı hat aboneleri yararlanabilecektir. Kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış durumda olan hatlar üzerinden kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti sadece 70 yaşın altındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin aylık 10 GB kazanabilmesi için 70 yaşın altında olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.