1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone Bedava İnternet Paketi! 15 GB Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır?
Vodafone Bedava İnternet Paketi! 15 GB Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır?

Vodafone Bedava İnternet Paketi! 15 GB Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır?

Ülkede en güçlü iletişim sağlayıcı  operatörlerden bir tanesi olan Vodafone abonelerine ve yeni abone olacak kişilere birçok avantaj sunuyor. Bunlar arasında Vodafone bedava internet seçeneklerinin olması vatandaşların daha mutlu olmasına yardımcı oluyor.

A+A-

Her zaman daha kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet sunma anlayışı olan Vodafone birçok konuda farkını ortaya koyan operatördür. Akıllı telefonların artmasıyla internet kullanımının da paralel bir şekilde artmış olması Vodafone'un daha çok bedava internet vermesine olanak sundu. İşte sizler için Vodafone bedava internet nasıl alınır bunları derledik....

Vodafone Arkadaşını davet ederek bedava 15 GB internet kazan kampanyası

Vodafone'lu aboneler eğer operatörlerinden memnuniyetlerini dile getirerek farklı operatörde olan arkadaşlarını Vodafone merkezine taşırsa 15 GB internet kazanacaklar. Faturalı hat kullanan aboneler için ek bir ücret ödemeden sunulan bedava internet kampanyasından ne kadar çok arkadaş getirilirse o kadar çok yararlanılacak.

Vodafone faturalarını e- faturaya çevirenler için 1 GB internet kampanyası

Vodafone faturalı abone kullanıcıları için kağıt israfının önüne geçmek için e-fatura hizmetini tercih edenlere 1 GB internet sunuyor. Bunun için tek yapılması gereken şeyse güncel e-posta adresini yazmak ve kısa mesaj ile 7000'e göndermek olacak. Kayıtlar oluşturulduktan sonra artık faturalar dijital ortamlarda takip edilirken abonelere bedava 1 GB internet kampanyası sunulacak.

Vodafone yanımda uygulamasıyla bedava internet kampanyası

Vodafone yanımda uygulamasını cihazlarına indiren aboneler için dönem dönem farklı internet hediyeleri sunuyor. 1 GB'dan 15 GB'a kadar sunulan bedava internet aboneler için büyük bir rahatlık.

Vodafone bir kereye mahsus 8 GB internet kampanyası

Vodafone bir kere mahsus olarak aboneleri için 8 GB bedava internet sunuyor. Bunun için yapılması gereken tek şey SUPER yazarak 36363 numarasına kısa mesaj göndermek olacak. Ardından gelen bilgilendirme mesajından sonra aboneler rahat bir şekilde bedava internetlerini kullanabilecekler.

Vodafone oyun oynayarak internet kazan kampanyası

Vodafone müşterilerine oyun oynatarak dahi bedava internet kazanma fırsatları sunuyor. İnternet kazanmak için istenen tek şartsa Vodafone yanımda uygulamasını indirmek. Hem oyun oynayacak hem de bu anlarda bedava internet kazanmanın keyfine varacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum