1. HABERLER

  2. GSM

  3. Vodafone Bedava İnternet Kampanyası Yaptı, Diğer Operatörlerden Müşteri Akını Oldu! 15 GB Bedava İnternet Nasıl Alınır?
Vodafone Bedava İnternet Kampanyası Yaptı, Diğer Operatörlerden Müşteri Akını Oldu! 15 GB Bedava İnternet Nasıl Alınır?

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası Yaptı, Diğer Operatörlerden Müşteri Akını Oldu! 15 GB Bedava İnternet Nasıl Alınır?

Ülkedeki en güçlü ve başarılı operatörlerden bir tanesi olan Vodafone bedava internet paketleri ile abonelerinin yüzlerini güldürmeye hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Eski ve yeni aboneleri için biri birinden farklı hediye paketleri sunarak, abonelerin daha az ödeme yaparak daha çok paketlerden yararlanmalarına fırsat sunuyor. Sunduğu alternatiflerden en çok son zamanlarda Vodafone bedava internet kapsamı dikkatleri çekiyor.

Hizmetine başladığı ilk günden bu yana kadar her zaman daha kaliteli ve sorunsuz bir hizmet sunmak için oldukça uygun fiyatlar ile hareket eden operatör farkını ortaya koymaya devam ediyor. Teknolojinin bu kadar çok gelişip akıllı telefon kullanımlarının artmasında dolayı internet kullanımları da buna paralel bir şekilde artmaya başladı.

Bu kapsamda Vodafone bedava internet paketleri ile müşterilerinin her anlamda yüzlerini güldürmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu haberimizde sizler için faturalı faturasız, eski ya da yeni abone fark etmeden herkes için sunulan Vodafone bedava internet paketleri hakkında merak edilen detayları bir araya getirdik.

  1. Vodafone arkadaşını davet et ve 15 GB bedava internet kazan

Vodafone arkadaşını davet et ve 15 GB bedava internet kazan kapsamında yer almak için uygulama üzerinden farklı operatörde olan arkadaşlara davetiye kodu göndermek gerekir. Bu kod ile geçiş yaptıkları an anında 15 GB bedava internet paketi tanımlanacaktır. Faturalı hat kullanıcıları için sunulurken bedava internet kapsamında en ufak bir ücret ödenmesi söz konusu olmayacak.

  1. E – faturaya geç Vodafone sana 1 GB bedava internet paketi versin

E – faturaya geç Vodafone sana 1 GB bedava internet paketi versin kampanyası için sadece faturaları e faturaya geçirmek yeterli olacak. Kağıt israfının bu zorlu süreçlerde bir nebze de olsa önüne geçmek için faturalarını e faturaya taşıyan tüm faturalı hat sahipleri için bir kereye mahsus olarak 1 GB bedava internet verilecektir. Bundan sonra tüm faturalar e mail adresine gönderilecektir.

  1. Vodafone yanımda uygulaması ile bedava internet kazan

Vodafone yanımda uygulaması ile bedava internet kazan alternatifleri için mobil cihazlara yanımda uygulamasını indirmek ve giriş yapmak gerekir. Bunun ardından tüm aboneler için ortalama olarak 1 GB alternatiflerinden 15 GB alternatiflerine kadar hediye bedava internet verilecektir.

  1. Vodafone bir kereye mahsus olarak 8 GB internet veriyor

Vodafone bir kereye mahsus olarak 8 GB internet veriyor kampanyasına dahil olmak için müşterilerin SUPER yazarak sadece 3636 numarasına SMS gönderimleri yeterli olacaktır. Cihazlara gelen bilgilendirme mesajının ardından tam bir ay boyunca geçerli olacak 8 GB bedava internetlerini diledikleri gibi kullanma haklarına sahip olacaklardır.

  1. Vodafone oyun oynayarak bedava internet kazanma kampanyası

Vodafone oyun oynayarak bedava internet kazanma kampanyası ile beraber hem oyun oynanacak hem de bol GB anların sahibi olunacak. Vodafone yanımda uygulaması içerisinde yer alan oyunları oynadıktan sonra farklı oranlar ile bedava internet paketleri sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.