1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uslanmaz Sürücünün Hız Tutkusu Sonu Oldu
Uslanmaz Sürücünün Hız Tutkusu Sonu Oldu

Uslanmaz Sürücünün Hız Tutkusu Sonu Oldu

Kırıkkale’nin Lüleburgaz ilçesinde aşırı hız sebebiyle hayatını kaybeden kişinin bundan 2 ay önce de ehliyetsiz drift yaparken yakalandığı bilgisi edinildi.

A+A-

Ölümle sonuçlanan bu feci kazada, D-100 Karayolu Edirne Bayırı mevkiinde dün sabaha karşı meydana geliyor. Trafik polisi ekipleri tarafından kaza ile ilgili paylaşılan bilgiye göre, D-100 karayolu Edirne Bayırı tarafından Kırıkköy tarafına seyahat eden 22 UB 142 plakalı otomobille seyir halinde olan ehliyetsiz sürücü Onur Y.’, normal limitlerin oldukça üzerinde ki hızı ve dikkatsizlik sonucu bariyerlere çarpıyor.

Yaşanılan son derece kuvvetli çarpmanın etkisiyle araç sürücüsü kontrolünü kaybediyor. Defalarca savrulan otomobil taklalar atarak 47 metre boyunca sürüklenerek yol kenarında devrilerek ancak duruyor. Bu dehşet verici kazaya şahit olan gördü tanıkları ise vakit kaybetmeden durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildiriyor.

 Hız Tutkusu Gencin Sonu Oldu

İtfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen hızlı ve zamanında müdahale ile sıkıştıkları yerden çıkarılan sürücü Onur Y. ve ağabeyi Uğur Y. sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılıyor.

Fakat kaza esnasında oldukça ağır yaralanan Onur Y. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumuyor. Kazada yaralanan diğer bir isim olan Uğur Y.'nin tedavisinin devam ettiği ifade edilirken, kazada hayatını kaybeden Onur Y. bugün Kırıkköy'de gözyaşları arasında toprağa verildiği bilgisi paylaşıldı. Onur Y.’nin daha önce hız tutkusu sebebiyle pek çok kez kaza geçirdiği ve polis ekiplerine yakalandığı iddia ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.