1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uşak’ta akıl almaz olay! Daha 2 yaşında olan çocuğa banyo yaptıracağım diye istismar etti…
Uşak’ta akıl almaz olay! Daha 2 yaşında olan çocuğa banyo yaptıracağım diye istismar etti…

Uşak’ta akıl almaz olay! Daha 2 yaşında olan çocuğa banyo yaptıracağım diye istismar etti…

Uşak sınırlarında meydana gelen olay artık akıl almıyor. Sosyal medya üzerinde tanışmış olduğu Ceylan Tandiş ismindeki şahıs ile gönül ilişkisi yaşamaya başlayan Yaşar Ercan genç kadının daha iki yaşında olan bebeğine cinsel istismar uyguladı.

A+A-

Bebek olay ardından anında yoğun bakıma kaldırılsa bile hala hayati riskinin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Olay ardından anne Ceylan Tandiş anında karakola giderek yaşanan olayı ihbar etti ve tecavüzcü cani şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi. Yaşadıklarını anlatan anne hala üzerinde şoku üzerinde atamadı.

16 kaydı varmış…

Sürekli daha 2 yaşındaki el kadar çocuğu banyo yaptırmak için banyoya götürdüğünü ve son götürdüğü sırada banyodan baygın bir şekilde geldiğini anlattı. Anne olay ardından anında bebeğini alarak hastaneye götürdü ve doktor olayı fark etti. Genç anne direk karakola giderek şikayetçi olduğu zaman bu cani şahsın bundan önce aynı olaydan 16 farklı kaydının daha olduğu ortaya çıktı.

1 çocuk annesi İzmir’de yaşamına devam eden kadının sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı adam ile aynı evde yaşamaya başlaması bebeğinin hayatını bir anda alt üst etti. Bu yaşanan olayların ardından cani şahsın en ağır cezayı almasını istediğini ile getiren acılı anne cani şahsın kendisini kandırdığını ve bebeğinin böyle bir acı yaşamak zorunda kalmasından dolayı ne kadar acı çektiğini anlattı. Bebeğin tecavüz anında meydana gelen yırtıklardan ötürü hala hayati tehlikesi devam ederken cani şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum