1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Urla'da Deprem Mi Oldu? Urla'da Deprem Kaç Şiddetinde Oldu? 31 Ekim AFAD Son Dakika Depremler Listesi
Urla'da Deprem Mi Oldu? Urla'da Deprem Kaç Şiddetinde Oldu? 31 Ekim AFAD Son Dakika Depremler Listesi

Urla'da Deprem Mi Oldu? Urla'da Deprem Kaç Şiddetinde Oldu? 31 Ekim AFAD Son Dakika Depremler Listesi

Dün gün içinde Ege Denizi ile beraber İzmir Seferihisar’da Cuma günü öğlen 14:51 sularında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem ile hala araştırmalar devam ediyor. Daha bir depremin etkisini atlatamamışken bugün de İzmir Urla’da tam 4,1 şiddetinde deprem meydana geldi.

A+A-

Dün gün içinde Ege Denizi ile beraber İzmir Seferihisar’da Cuma günü öğlen 14:51 sularında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem ile hala araştırmalar devam ediyor. Daha bir depremin etkisini atlatamamışken bugün de İzmir Urla’da tam 4,1 şiddetinde deprem meydana geldi. Her iki alanda da çalışmalar devam ediyor. Bu anlarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; İzmir içerisinde meydana gelen can kayıplarının tam 35’e kadar artış gösterdiğini, 885 yaralı olduğunu aktardı.

AFAD’dan Urla depremi hakkında gelen bilgi…

AFAD’dan gelen bilgilere göre dün İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden sonra bugün de 4,1 şiddetinde Urla’da depremmeydana geldi. Daha net bilgiler gelmiş olmasa bile artçı depremler İzmir ve yakınlarında devam ediyor.

AFAD çalışmalara devam ediyor…

AFAD’dan gelen tüm bililere göre İzmir’de meydana gelen deprem sırasında arama kurtarma çalışmaları sırasında yıkılan 17 binadan 9 tanesinde arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Fakat geri kalan 8 bina içerisinde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bölgede son hızı ile devam eden kurtarma çalışmaları sırasında AFAD, JAK ve STK ile beraber belediyelerden tam 5106 personel 20 adet arama kurtarma köpeğinin yanı sıra 754 araç görevlendirildi. Depremin ardından 543 artçı deprem meydana gelirken bunlardan tam 37 tanesi de 4 şiddetinin üzerinde meydana geldi. Bu sarsıntıların büyük bir kısmı da vatandaşlar tarafından hissedilirken korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Deprem; Ege Bölgesi içerisinde Yunanistan adalarına kadar birçok alanlardan hissedilmesine neden oldu. Şu an tek temennimiz en kısa sürede arama ve kurtarma çalışmalarının son bulması ve yaşamını yitiren vatandaş sayısının daha da artış göstermemesi.

01-144.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.