1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ünlü Şarkıcının Kızından Şaşırtan İtiraf! 'Cinsel Organı Olmayan Biriyle...'
Ünlü Şarkıcının Kızından Şaşırtan İtiraf! 'Cinsel Organı Olmayan Biriyle...'

Ünlü Şarkıcının Kızından Şaşırtan İtiraf! 'Cinsel Organı Olmayan Biriyle...'

Tüm dünyanın hayranlığını kazanmış olan ABD’li ünlü şarkıcı Michael Jackson’ın kızı olan Paris Jackson özel hayatıyla ilgili açıklamaları sırasında bomba gibi bir itirafta bulundu.

A+A-

Tüm dünyanın hayranlığını kazanmış olan ABD’li ünlü şarkıcı Michael Jackson’ın kızı olan Paris Jackson özel hayatıyla ilgili açıklamaları sırasında bomba gibi bir itirafta bulundu. Pop müziğin efsaneleri arasına giren Michael Jackson’ın 22 yaşındaki kızı Paris, katıldığı bir Facebook yayınında tüm dünyayı şaşırtan bir itirafta bulundu. Sevgilisi Gabreil Gleen ile birlikte katıldığı yayında soruları cevaplayan Paris Jackson, söyleşi sırasında ‘’Bir keresinde penisi olmayan bir adamla çıktım’’ diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Daha önceki söyleşilerinde olduğu gibi kendisini eşcinsel olarak tanımlayan Paris, sevgilisi Gabriel ile olan ilişkisine dair sorulara da ‘’ Bir erkekle birlikte olabileceğimi düşünmezdim hep bir kadınla evleneceğimi düşünürdüm. Erkeklerden daha çok kadınlarla çıktım’’ dedi.

Büyüme Döneminde Cinselliği Anlamakla İlgili Sorunlar Yaşamış

İnsanlar yaşadığım ilişkilerin birçoğunu bilmiyor diyen 22 yaşındaki model ve oyuncu, büyüme çağında cinselliği anlamakla ilgili sorunlar yaşadığını belirterek, kadın ve erkekleri sadece televizyonda yan yana gördüğünü söyledi. Facebook üzerinden yaptığı söyleşiye yanında bulunan sevgilisiyle birlikte katılan Paris Jackson, yaşadığı bir olayı anlatarak bütün dikkatleri üzerine çekti. İtirafları sırasında bir keresinde penisi olmayan bir adamla çıktığını itiraf eden model, çıktığı kişi hakkında, pantolonunuzun içinde ne olduğuyla hiç ilgilenmiyor şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.