1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ünlü oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı! Motorla kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradı!
Ünlü oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı! Motorla kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradı!

Ünlü oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı! Motorla kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradı!

Ünlü dizi oyuncusu olarak bilinen A.T. geçtiğimiz günlerde ormanlık bir alana kaçırılarak tecavüze uğradı. Oyuncu bu yaşadığı korku dolu olan anları anlatırken korkmaya hala devam ediyor.

A+A-

Ünlü dizi oyuncusu olarak bilinen A.T. geçtiğimiz günlerde ormanlık bir alana kaçırılarak tecavüze uğradı. Oyuncu bu yaşadığı korku dolu olan anları anlatırken korkmaya hala devam ediyor.

Tehdit ederek motor ile ormana kaçırılan genç kadın boğazına zorla bastırılarak tecavüz edildi. Bu anlarda her ne kadar arkadaşına ulaşmak istediğini söylese bile konum atmak için uğraştığı sırada şarjı bittiği için bunu yapamadığını, tecavüzden sonra ünlü oyuncuyu zorla evine götürmek istese bile kamyonun önüne atlayarak kurtulmuş olduğunu dile getirdi. Motor kuryesinin kaçırdığı ünlü oyuncu yaşadıklarını anlattı.

Zorla motora bindirdi…

Olay gece 03:00 sularında meydana geldi. Bir arkadaşı ile tartışma yaşayan nülü oyuncu taksiye bindi ve bu taksici genç kadını durakta bıraktı. Her ne kadar genç kadın başka bir taksi aramak için 50 metre kadar uzağa gitse bile şahıs da kendisini motorla takip ediyordu. Bu saatte burada ne yapıyorsun diye sorduğu kadına başına bir şey gelir gel seni götüreyim diyerek diretti. Her ne kadar ünlü oyuncu kabul etmese bile motoru kadının önüne kıvırarak bir arkadaşının takip ettiğine şahit oldu.

Bağırmaya başladı…

Genç kadın motora binmediği için kendisine zorla bağıran adam bir de kadının telefonu eline almasına izin vermedi ve zorla motora bindirdi. Kadını zorla Kemerburgaz sınırlarına götüren şahsa genç kadın ne taksi durağı ne de gideceğim yer ile alakası yok dese de umursamadı. O sırada genç kadın kendini motor üzerinden atmak istese bile izin vermedi. Yardım için çığlıklar atan ünlü oyuncuyu kimse duymadı. Motorda olduğu sırada sürekli kadına darp eden şahsa gücü yetmediği için dayanamıyordu. Boğazına elleri ile basan şahsa kadının artık gücü yetmediği için tecavüz etti. Kadın artık bağırmayı bırakınca ellerini boğazından çeken şahıs tecavüz etmeyi bırakmadı.

Seni öldürürüm…

Genç kadın çığlık atarak sesini duyurmak istese bile cani şahıs biraz daha bağırmaya devam edersen seni burada öldürürüm ve kimse seni bulamaz diye tehditler etmeye devam etti. Bu anlarda yoldan geçen bir kamyon olduğunu gören ünlü oyuncu tecavüze uğradı ve kendisini kamyon önüne atarak cani şahsın elinden ancak o şekilde kurtuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.