1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ünlü İsimden Hayatı İle İlgili Şok Açıklamalar! Yetimhanede Yaşanan Hayat! Taciz, Banyoda Hademeler.. Yok Artık Daha Neler!
Ünlü İsimden Hayatı İle İlgili Şok Açıklamalar! Yetimhanede Yaşanan Hayat! Taciz, Banyoda Hademeler.. Yok Artık Daha Neler!

Ünlü İsimden Hayatı İle İlgili Şok Açıklamalar! Yetimhanede Yaşanan Hayat! Taciz, Banyoda Hademeler.. Yok Artık Daha Neler!

Şarkıcı Doğuş, Youtube kanalında katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar ile birlikte Türkiye de en çok konuşulanlar listesine girdi. Yaptığı hırsızlıklar, taciz olayları ve yetimhane günlerinden bahseden Doğuş, cezaevinde yapılanları açıkladı. Tüm Türkiye bu yaşanılanlar karşısında şok geçirirken olaylar hemen gündemde yerini aldı. İşte detaylar ve daha fazlası

A+A-

Katarsis programı Türkiye de en çok konuşulanlar listesine giren, programın konusu gereğiyle milyonlarca kişiye hitap eden bir kanal. Bu kanalda sürekli olarak her hafta yapılan terapi ve açıklamalar ile birlikte ünlülerin yaşantıları ve daha önce gündeme gelen isimler itiraflarda bulunuyorlar. Bir nebze günah çıkarma işlemleri yapılan bu programda yaşanılan ve anlatılan olaylar ise sürekli olarak gündemi belirliyor. İşte bu hafta Katarsis programının konuğu şarkıcı Doğuş... Gökhan Çınar hazırladığı sorular ile şarkıcı Doğuş ile sohbet gerçekleştirirken en çok merak edilen sorulara ise yanıt aradı..

ŞARKICI DOĞUŞ ÇOCUKLUĞUNU ANLATTI

Şarkıcı Doğuş ile ilk olarak çocukluğundan konuşmaya başlayan Gökhan Çınar programda çok merak edilen soruları da es geçmedi. Şarkıcı Doğuş ilk olarak çocukluk dönemini şu şekilde anlattı. "Canı sıkılınca annemi döven bir babam vardı. Annemi ve beni döverdi. Problemli bir babaydı. Sonra annem ile babam ayrıldı. Almanya'dan Türkiye'ye geldik. Ben henüz daha dört yaşındayken beni babama verdiler."

ŞARKICI DOĞUŞ İLK HIRSIZLIĞINI ANLATTI

Doğuş sonra ki sorularda ilk hırsızlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlk hırsızlığını ise şarkıcı Doğuş şu şekilde anlatıyor..

"Babam benimle ilgilenmiyordu. Bir gün baktım açım, ilk hırsızlığımı da öyle yaptım. Mahalle mahalle dolaştım, bir parkta bir kadın börek veriyordu. Benim de karnım açtı, kaptım elinden böreği ve bir heyecanla koşmaya başladım. Hırsız var diye bağırmaya başladı. Börek o heyecanla kaçarken yere düştü, o böreği yerden alıp kumlu kumlu yedim."

DOĞUŞUN YETİMHANE GÜNLERİ

Babaannesi tarafından anne ve babasının öldüğünü duyan şarkıcı Doğuş yetimhane döneminde ise çok çarpıcı ifadelere yer verdi. "Yurtta çok kötü hissederdim. Yatağa işedim diye sırf bir gün beni çok kötü dövdüler. Yemek yemeye gidemiyordum, tanınmaz haldeydim.

Yetimhane yurdunda çok dayak yediğini açıklayan Doğuş bir seferinde de yaşadığı çok ciddi olayı anlatıyor. "Bir seferinde de usturayla kolumu kesen oldu. Benim zamanımda yurtlar çok kötü haldeydi. Gördüğümüz işkencenin haddi hesabı yoktu."

YETİMHANEDE İSTİSMAR SKANDALI

Yetimhane döneminde yaşadığı ve asla unutamadığı olayı Doğuş şu şekilde aktarıyordu..

"Hademelerden biri benim yaşlarımda bir çocuğu banyoya götürüp cinsel istismarda bulunmuştu. Sırf böyle şeyler yaşadığım için bir gün birini öldürme teşebbüsüm bile vardı. O dönem bir park bekçisi bizim ufacık kardeşimize cinsel istismarda bulunmuştu. Ölsün diye o adama vurdum ama ölmedi. Keşke ölseydi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.