1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Üniversitede dehşet: 17 yaşındaki genç kız, arkadaşlarını ziyarete gitti, tecavüze uğradı!
Üniversitede dehşet: 17 yaşındaki genç kız, arkadaşlarını  ziyarete gitti, tecavüze uğradı!

Üniversitede dehşet: 17 yaşındaki genç kız, arkadaşlarını ziyarete gitti, tecavüze uğradı!

Bu sefer kan donduran olaylardan bir tanesi de Hindistan’dan geldi. Gelen iddialara göre üniversite kampüsü içerisinde gözetmen sıfatı ile yer alan öğrenci 17 yaşındaki genç kıza tecavüz etti. O sıralarda sapık gözetmenin yanında olan arkadaşları olaya müdahale etmek yerine tam 11 kişi olay anlarını kamera kayıtları altına aldılar.

A+A-

Bu durumu eğer başka birisine anlatırsa çektikleri videoyu her yere yayacak olmaları ile tehdit ettiler. Olayın meydana gelmesine neden olan şüpheli isimlerden iki tanesi kısa sürede yakalanmasına rağmen geri kalanlarının üniversite yurdunda kalıyor olmalarından şüpheleniliyor. Kampüste yaşanan tecavüz anlarına dair tüm detayları sizler için derledik.

Ulusal bir gazete içerisinde yayına alınan bu haber karşısında; UttarPradeshJhansi kentinde Pazar günü kamu sınavı yapılırken meydana geldi. Sınav esnası sırasında arkadaşlarını sadece ziyaret etmek için giden lise öğrencisi başına korkunç dolu anlar meydana geldi. Olayda yer alan 12 kişinin kimliklerinin kim olduklarının hala belirlemesi yapılamamışken yalnızca iki kişinin tutuklanarak ceza evlerine atılmış olduğu çıktı.

Şikayet ederse videoyu yayacaklarmış

Daha 17 yaşında liseye giden ve hayatının baharında olan genç kız arkadaşlarını ziyaret ettiği sırada sınav gözetmeni tarafından tecavüze uğradı. Sapığın yanında yer alan 11 arkadaşı da genç kızı kurtarmak yerine o iğrenç anları kamera kaydı altına aldılar. Bir de yaptıkları iğrençlik ile yetinmediler ve genç kızı şikayet etmemesi için tehdit ettiler. Eğer bizden şikayetçi olur ve birisine anlatırsan videoları her yere yayarız diye kızı susturmak istediler. Bu süreçlerde kızın videosunun çekilmesi sapığın arkadaşlarının polis kayıtlarına takılmasına neden oldu.

Müfettiş tarafından gelen açıklamalar sırasında 8 öğrencinin şuan sorgulanıyor olduğu, soruşturma sırasında eğer yeni isimler çıkarsa da hepsi için ayrı soruşturmaların açılacağı aktarıldı. Daha lise ikiye giden küçük kız şikayeti sırasında üniversitede sınava girecek bir arkadaşı ile buluşmaya gittiği ve bu olayın o sırada başına geldiğini, videolardan eğer birisine bahsedersen videoları yayarız diye tehdit ettiklerini dile getirdi. Devriye atan polisler genç kızın çığlıklarını duydukları zaman da genç kızı direk karakola götürdüler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.