1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Üniversite Öğrencisi Genç Kıza Sevgilisinden İğrenç Tuzak! Genç Kadını Kaçırıp Toplu İstismar Ettiler…
Üniversite Öğrencisi Genç Kıza Sevgilisinden İğrenç Tuzak! Genç Kadını Kaçırıp Toplu İstismar Ettiler…

Üniversite Öğrencisi Genç Kıza Sevgilisinden İğrenç Tuzak! Genç Kadını Kaçırıp Toplu İstismar Ettiler…

İstanbul'a eğitim için Mısır'dan gelen genç kadın, eğitim merkezinde tanıştığı arkadaşının zulmüne uğradı. Arkadaş mağduru genç kadının, Mısırlı genci şikâyet etmesi, korkunç olayların patlak vermesine neden oldu. Genç kadının şikayetini öğrenen Mısırlı genç, genç kadını 4 arkadaşı ile birlikte kaçırıp tecavüz etti.

A+A-

Kadınların yaşadıkları zulümlere bir yenisi eklendi! İstanbul'a eğitim için Mısır'dan gelen genç kadın, eğitim merkezinde tanıştığı arkadaşının zulmüne uğradı. Arkadaş mağduru genç kadının, Mısırlı genci şikâyet etmesi, korkunç olayların patlak vermesine neden oldu. Genç kadının şikayetini öğrenen Mısırlı genç, genç kadını 4 arkadaşı ile birlikte kaçırıp tecavüz etti. Genç kadının şikayetini geri çekmesi için yapılan bu zulmün ortaya çıkması, saldırgan hakkında dava açılmasına neden oldu.

Gün geçmiyor ki kadınların yaşadıkları zulümlere bir yenisi eklenmesin! Mısır'dan eğitim için gelen genç bir kadın, eğitim kurumunda tanıştığı arkadaşının çirkin saldırısına maruz kaldı. Duyanları şoke eden olayda Mısırlı gencin, kadının kendisi ile ilgili şikayetinden ötürü 4 arkadaşı ile birlikte tecavüz ettiği ortaya çıktı. Saldırgan genç, Mısır'dan Türkiye’ye eğitim görmek için gelen 28 yaşındaki R. D. ile Türkçe Öğretim Merkezinde tanıştı. İki genç, görüşmelerinden bir süre sonra sevgili oldular. Çirkin olaylar ise bundan sonra başladı.

Mısırlı Genç, Duşta İstimara Çalıştı!

İki sevgilinin Beyoğlu'nda birlikte kaldıkları evde, iddialara göre çirkin olaylar yaşandı. R. D.'nin duşa girdiği bir sırada, genç kadının erkek arkadaşı I. M. duşa girerek genç kadınla zorla birlikte olmaya çalıştı. Bu olay ile birlikte R. D.'nin attığı çığlıklar genç kadının arkadaşı O. A. tarafından duyuldu. O. A. odaya girdi ve saldırgan genci odadan kovdu.

Mısırlı Genç, Kız Arkadaşını Gasp Etti!

R. D.'nin genç arkadaşından aldığı 4.000 TL ile bankaya gitmeye çalıştığı sırada I. M. ve bir arkadaşı genç kadını gasp etti. Bu gasp sonrasında R. D. erkek arkadaşını şikâyet etti. Bu şikâyetten 3 ay sonra I. M. genç kadını bayıltıp kaçırdı. 4 arkadaşı ile birlikte genç kadını tehdit eden I. M. ve arkadaşları genç kadına toplu tecavüzde bulundu. Olayın ardından genç kadın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyette bulundu. İlerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıkacak olan saldırgan genç, 40 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.