1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?
Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Sizler de sürekli şehir değişikliği yapan ve süreden tasarruf etmek için uçak seyahatlerini tercih eden kişiler arasında mı yer alıyorsunuz? Bir uçak biletine bu kadar ücret ödemek yerine uygun yollu bilet almak için hayatınızdan sürekli bu kadar para ödemeden alış veriş yapma fikrine ne dersiniz?

A+A-

Sizler de sürekli şehir değişikliği yapan ve süreden tasarruf etmek için uçak seyahatlerini tercih eden kişiler arasında mı yer alıyorsunuz? Bir uçak biletine bu kadar ücret ödemek yerine uygun yollu bilet almak için hayatınızdan sürekli bu kadar para ödemeden alış veriş yapma fikrine ne dersiniz? Uçak bileti fiyatlarının pahalılıkları her zaman dikkatleri çekmiştir. O halde bunların tam aksini nasıl yapabilir gelin beraber bakalım.

Her ülkede farklı olarak yer alan bu uçak bileti fiyatlarını artık ucuzdan biraz pahalıya almak mümkün olacak. Bunun için doğru yeri ve uygun olan zamanı seçmek yeterli olacaktır. Sizler için son zamanlarda adını bir hayli duyurmuş olan jetcost.com sitesi resmen ucuzdan az biraz pahalı olarak uçak biletlerini satışa sunmaktadır. Bu durum karşısında istediğiniz gibi ülkeler arası seyahatlerde bulunabilecek ve eskisi gibi çok ücret ödemek zorunda kalmayacaksınız. Ucuz uçak bileti al kısımlarından yararlanmak için en uygun adres olarak son zamanların gözdesi haline geldi.

Ucuz Uçak Bileti

Ucuz uçak bileti satın almak için jetcost.com adresine giriş yapın. Siteye giriş yaptıktan sonra, sağ üst kısımda yer alan ülkelerden 1. Sıradakini seçerek; gerekli alanlara havaalanı ve tarih bilgisi girerek uçak biletinizi arayın. Bu işlemi, bütün ülkelerden teker teker deneyin ve karşınıza çıkan fiyatları not alın.

Jetcost.com isimli site zaman zaman ülke bazlı kampanya düzenleyerek, o ülke üzerinden bilet satın aldığınızda oldukça indirimli fiyatlar sunabilmektedir. Size en uygun fiyatlı uçak biletini bulduktan sonra, ucuz bilet satın almak için gerekli kişisel bilgilerinizi girerek ödeme ekranınıza gelin. Fakat kişisel bilgilerinizi girerken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, isim ve soy isim bilgilerinizi yazarken Türkçe karakter kullanmamanızdır. Yani, adınız Çağdaşsa, bu alanda isim kısmına Cagdas olarak girmeniz gerekmektedir.

Zira Check – in işlemleri sırasında Türkçe karakterli isimler sorun olabilmekte ve bilette düzgün yazdırılamamaktadır. Aynı zamanda ucuz uçak bileti nasıl alınır sorusuna yanı verirken, uyarmamız gereken bir başka önemli husus bulunuyor. Bilet satın alırken, gidiş dönüş olarak değil yalnızca gidiş ya da dönüş olarak almalısınız. Her bilet için, ayrı ayrı giriş yapmanız gerekmektedir. Gidiş ve dönüş biletlerine herhangi bir indirim uygulanmamaktadır.

Özel Haber - Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.