1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell’den müjde! 12 ay boyunca bedava 2 GB internet kampanyasını başlattı…
Turkcell’den müjde! 12 ay boyunca bedava 2 GB internet kampanyasını başlattı…

Turkcell’den müjde! 12 ay boyunca bedava 2 GB internet kampanyasını başlattı…

Turkcell bedava internet kampanyaları ile 2021 yılında da yüz güldürmeye devam ediyor. Faturalı esnaf aboneleri için sunulan kampanya kapsamında verilen İşte Destek paketi, işte paketler ya da esnaf paketlerinden herhangi bir tanesini tercih eden aboneler için 12 ay boyunca aralıksız ek bir ödeme yapmadan 2 GB bedava internet paketi sunuyor.

A+A-

Sizler için bu yazımızda Turkcell 12 ay 2 GB bedava internet kampanyası hakkında merak edilen tüm detayları derledik. İşte merak edilen kampanya detayları…

Turkcell esnafların bu zorlu günlerde yüzlerini güldürmek için internet yönünden destekleyebilmek adına yeni bir kampanya başlatarak belirlenen paketlerden birine sahip olan herkes için 2 GB bedava internet paketi sunacak. Bu paket 12 ay boyunca ek bir ücret ödemeden geçerli olacak.

Turkcell 2 GB 12 ay internet paketi kampanyası…

Turkcell 2 GB 12 ay internet paketi kampanyası hatlarına iş ile ilgili olarak paketleri tercih eden esnaflar için yapılan bir kampanyadır. Kampanya süreçlerinde belirlenen paketlerden bir tanesini terci eden tüm aboneler için 2 GB bedava internet paketi 12 ay boyunca verilecektir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin esnaf ya da çalışanlar için özel bir şekilde hazırlanmış olan paketlerden bir tanesini seçme zorunluluğu yer alıyor. Belirlenen tarifelerden bir tanesini tercih etmiş olan aboneler için 12 ay içerisinde her ay 2 GB olmak üzere toplam da 24 GB bedava internet paketi sunulacaktır.

Turkcell 2 GB 12 ay internet paketi kampanyası şartları nelerdir?

Turkcell 2 GB 12 ay internet paketi kampanyası için abonelerin ilk olarak ayarlanan tarifelerden bir tanesini tercih etmesi gerekir. Pakete geçiş yapmış olan abonelerin hatlarına internetler otomatik bir şekilde tanımlanır. Bunun ardından tam 12 ay boyunca ek bir ücret ödemesi yapmadan 2 GB olarak kullanım yapılacaktır. Kampanya ilk 5 bin abone için geçerli olacaktı.

Turkcell 2 GB 12 ay internet paketi kampanyası paketleri;

  1. Esnaf paketi
  2. İşte destek paketi
  3. İşte paketler olarak sunulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.