1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell'den Herkese 30 GB Ücretsiz İnternet! Turkcell Bedava İnternet Paketleri
Turkcell'den Herkese 30 GB Ücretsiz İnternet! Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Turkcell'den Herkese 30 GB Ücretsiz İnternet! Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Turkcell her farklı dönemlerde yaptığı bedava internet kampanyaları ile bu yıl da öne çıkan operatörlerdendir. Farklı kampanya seçenekleri ile kullanıcılarına farklı alternatifler sunan Turkcell, bu avantajları ile bu yılında en popüler operatörü olarak anılmakta kararlı. Şimdi size katılımın oldukça kolay olduğu, Turkcell’in en popüler ve en avantajlı bedava internet paketlerinden bahsedeceğiz. 

A+A-

Turkcell Biz Ekip Kur Bedava İnternet Kazan

Son zamanlarda reklamları da sıklıkla yapılan bu kampanyadan bedava internet kazanmak için en az 2 en fazla 5 kişilik ekip kurmanız gerekiyor. Böylece ekibinizn arasında ücretsiz konuşma şansı ve her ay 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bu kampanyada ayrıca, ekibiniz arasında kullanmadığınız GB’larınızı paylaşabilir ve ekibinizdeki 25 yaş altı gençlere de her ay 2 GB internet hediye edileceğini hatırlatmak isteriz.

Turkcell 30 GB Bedava İnternet Kampanyası

Bu kampany, Turkcell bedava internet kampanyaları arasında bu yıl için en avantajlı kampanyalardan biri olarak ön plana çıkıyor. Bu kampanyada 12 ay kalma sözü verdiğiniz takdirde, 30 GB hediye internet hattınıza yüklenecektir. Üstelik bu kampanyadan faydalanmak için FIRSAY GB yazıp 2200’e mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Fizy Dinledikçe Kazan Kampanyası

Turkcell ücretsiz internet kampanyalarından olan fizy Dinledikçe Kazan Kampanyası 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldı. Bu kampanyaya göre fizy üyeleri dinledikleri şarkı miktarına göre bedava internet kazanabilecekler. Aylık 100 ile 249 şarkı arasında dinlerseniz 250 MG, 250 ile 499 şarkı arasında dinlerseniz 500 MG, 500’den fazla şarkı dinlerseniz de 1 GB kazanma şansı elde edebilirsiniz. Tabii bu hediye internetlerin aylık olduğunu unutmamak gerekir.

Turkcell Hediye Havuzu Bedava 1 GB ve 5 GB İnternet

Turkcell hediye havuzu ile 1GB hediye internet kazanmanız mümkün. Bunun için Turkcell uygulaması üzerinden giriş yapmanız yeterli. Hediye 1 GB’ınızı dilerseniz sevdiklerinize de gönderebilirsiniz. Tabii ki Turkcell hediye havuzu ile elde edebileceğiniz tek avantaj bu değil. Mobil cihazlarınızdan uygulamaya giriş yaptığınız takdirde, haftalık 5 GB’a kadar bedava internet kazanma şansı elde edebilirsiniz.

Turkcell Süper 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Faturalı ya da faturasız paket kullanıyor olmanız fark etmez. Eğer herhangi bir taahütünüz bulunmuyorsa, Turkcell’de 12 ay kalma sözünüze her ay 2 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Sürpriz Nokta Kampanyası

Turkcell ücretsiz internet kampanyalarından biri de Süpriz nokta kampanyasıdır. Bunun için BiP uygulamasını kullanıyor olmanız ve “Keşfet” bölümünda bulunan Süpriz Nokta kanalını takip etmeniz yeterli. Bu kampanya kapsamında günlük toplam 3 tane hediye toplama fırsatınız olacak.

Turkcell Bizce Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Bizce uygulaması kadınlara yönelik olarak hazırlanmış bir uygulamadır. Bu uygulamayı akıllı telefonunuza indirip kupon biriktirerek bedava internet kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey her gün bu uygulamaya giriş yapmak.

Bip Yıldızları Bip Kullan Kazan Kampanyası

BiP uygulaması kullanarak 1 veya 2 GB internet kazanmanız mümkün. Bunun için haftalık olarak en çok mesaj atma hedfine ulaşmanız yeterli olacaktır. Bunun için yapmanız gereken BiP uygulamasına girip, BiP Yıldızları kanalını takip ederek yarışmaya başlamak. Haftalık olarak verilen 100, 250, 500, 750, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 4000, 5000 ve 10.000 adet mesaj hedefine ulaştığınız takdirde hediye internet paketi hattınıza tanımlanacaktır.

Turkcell bedava internet kampanyaları dönemsel olarak da farklılık gösterebilmektedir. Bu sebeple farklı kampanyaları kaçırmamak için hem Turkcell uygulamasını hem de BiP uygulamasını akıllı telefonunuzdan takip etmenizi öneririz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.