1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell'den Herkese 20 GB Bedava İnternet! Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır? 2020
Turkcell'den Herkese 20 GB Bedava İnternet! Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır? 2020

Turkcell'den Herkese 20 GB Bedava İnternet! Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır? 2020

Ücretsiz İnternet Paketi Nasıl Yapılır? 2020 Turkcell Türkiye’nin en çok kullanılan hat markası olarak biliniyor. Kullanıcılarına birçok imkan sunuyor ve kullanıcılar bedava internet seçeneklerini merak ediyor. Bedava İnternet imkanları ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.

A+A-

Turkcell Bedava İnternet Paketi 2020

Bütün operatörler içerisinde en çok seçilen operatör Turkcell’dir ve abonelerine bedava hizmetler verir. Bu hizmetlerden bazıları da bedava internet kampanyası ile ilgilidir. Abonelerine birçok bedava kampanya sunuyor. Kullanıcıların en çok ilgi gösterdiği kampanya ise bedava internet içerenidir. Güncel olarak Turkcell bazı hizmetleri kullanıcılarına sunuyor.

4.5 G kullanıcılarına özel olan kampanyası ise 1 GB olarak belirlenmiştir. Bu kampanyanın 14 gün boyunca kullanım süresi vardır. 4.5 G hat ve telefon sahibi kişiler bu kampanyadan yararlanabilirler. Tek başvuru kuralı ise son 3 aydır bu uyumluluğa sahip olmaktır. Yalnızca yurtiçi kullanımlarda geçerli olan bir kampanyadır. Turkcell’in kendi uygulaması üzerinden hediye havuzunda bu kampanyayı kolayca bulabilirler. Telefonda 4.5G özelliği açık olmalıdır.

Sağlık Çalışanları Kampanyası Turkcell

Özellikle pandemi sürecinde yoğun olarak çalışanlarımıza yönelik bazı kampanyalar da mevcut. 2 ay aralık ile yenilenen bu kampanya yalnızca sağlık çalışanlarına özel. SAĞLIKCALISAN yazılıp 2200 A gönderilir ise iki ay için toplam 10 GB hediye tanımlanır.

İlk Ay Turkcell

Göze çarpan hediye internet kampanyalarından birisi de ilk ay hediye kampanyasıdır. Kullanıcılardan 12 ay taahhüt vermeleri istenir. Eğer taahhüt verirler ise paketlerine orantılı olarak hediye kampanyasından yararlanırlar. Platinum üye olan kişiler her ay yalnızda yedi gün geçerli hediye alırlar. Bu hediye miktarı 10, 20 ya da 30 GB olarak değişir. Uygulama üzerinden hediye alınabilir.

PUBG gibi otun oynayan kullanıcılar her gün geçerli 1 GB hediye alabilirler. Bu paketten faturasız hat sahipleri de kolaylıkla yararlanabilirler. Ancak kullanılmayan internet sonraki güne aktarılmaz. GUNLUKIZLE yazılıp 2200 numarasına gönderim sağlanır ise kullanıcılara internet tanımlanır. Üstelik alınan kod bazı değişik oyunlar içerisinde de geçerli 3 GB olarak kullanılabilir.

Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Faturalı ve faturasız hak sahipleri ortak olarak hediye internet kampanyasından yararlanabilirler. Turkcell operatörün kendi sitesinden kampanyaların takibi mümkündür. İnternet paketi biten kullanıcılar ek paketler için siteye bakabilirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum