1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell'den Görülmemiş Kampanya! Bedava Dakika, SMS ve İnternet Paketleri...
Turkcell'den Görülmemiş Kampanya! Bedava Dakika, SMS ve İnternet Paketleri...

Turkcell'den Görülmemiş Kampanya! Bedava Dakika, SMS ve İnternet Paketleri...

Turkcell, kendisini tercih etmiş olan müşterilerine uygun fiyatlarla kampanyalar sunarken, bazen ücretsiz olarak hizmet sunumu da yapmaktadır. Ücretsiz hizmetler, Turkcell tarafından belirtilen tarih ve koşullarda geçerlidir. Bu yazımızda, Turkcell SMS paketleri bedava ile, en düşük fiyatlı SMS, internet ve dakika paketi fırsatlarını derleyeceğiz.

A+A-

Turkcell Bedava SMS Paketleri

Bedava faydalanabileceğiniz Turkcell paketleri, operatör tarafından belirlenmektedir. Bugün güncel olarak bedava SMS almanın yöntemleri bunlardır.

Salla Kazan

Turkcell Bedava SMS seçenekleri arasında bu operatör, Salla Kazan çerçevesinde pek çok hediye vermektedir. Bu hediyelerden birisi de, SMS olmaktadır. Turkcell müşterileri, Salla Kazan’a her hafta katılım sağlayabilir. Bu uygulamadan elde edebileceğiniz bazı hediyeler bunlardır.

  • Haftalık Her Yöne 1000 SMS
  • Günlük Her Yöne 1000 SMS
  • Günlük Her Yöne 10000 SMS
  • Haftalık 10 GB BIP ve Whatsapp
  • Aylık Her Yöne 250 Dakika
  • Haftalık Her Yöne 10000 Dakika
  • Haftalık Her Yöne 1000 Dakika
  • Salla Kazan Paylaş Haftalık 1000 SMS
  • Salla Kazan Paylaş Günlük 1000 SMS     
  • Ve diğer pek çok imkân

Bu ve çok sayıda hediyeden faydalanmak için, Salla Kazan ile hediye aldıktan sonra Turkcell tarafından gelen paket onayı SMS’i ile beraber, kullanıma başlayabilirsiniz.

Turkcell Rahat Tarifesi

Numara taşıma, yeni hat alımı, faturasız hattan faturalı hatta geçiş, faturalı başka tarifelerden geçiş yollarıyla gelen müşterilerin, ücretsiz olarak yararlanabileceği bu kampanya, Rahat ve Rahat Ek paketlerini kolay ve hızlı bir şekilde alabilmektedir.

Turkcell Düşük Ücretli SMS

Turkcell, uzun süre mesajlaşmak isteyen müşterilerine oldukça düşük fiyatlı SMS seçenekleri de sunmaktadır. Bu listede sunduğumuz fırsatlar, Turkcell resmi sitesinde güncel olan seçeneklerdir.

Turkcell Rahat Ek Paketler Kampanyası

Bu paket kapsamında, kullanıcılara sunulmakta olan hizmetler bunlardır.

  • Rahat Aylık 5000 SMS
  • Rahat Haftalık 1 GB
  • Rahat 2 Haftalık 2 GB
  • Rahat Haftalık 250 Dakika
  • Rahat Hadi İzle Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Dinle Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Keşfet Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Paylaş Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Üçlük

Bu hizmetler arasından Rahat Aylık 5000 SMS almak isteyen kullanıcılar, 5,25 gibi cüzi bir miktar ödeyerek, her yöne 5000 SMS’i kolay bir şekilde alabilir.

30 MMS Paket

Eğer MMS gönderimi de yapıyorsanız, 3 Türk Lirası gibi az bir fiyat ödeyerek, her yöne gönderebileceğiniz 30 MMS alabilirsiniz. Bunun için ABONE MMS 30 yazarak, 2222’ye gönderebilirsiniz.

Özel 1000 SMS Paketi

Turkcell’in engelli özel olarak çıkarmış olduğu bu kampanya, 4.90 Türk Lirası gibi bir ücret ile erişim sağlanmaktadır. Paket, yenilenebilir özellikte olup, bu otomatik olarak yapılmaktadır. Bu paketi almak istiyorsanız, OZEL 1000 SMS yazarak, 2200’a atabilirsiniz.

Süper SMS Paketi

Eğer düşük fiyatlı, ancak yüksek SMS’li bir paket arıyorsanız, Turkcell kullanıcıları ile 10000 SMS, her yöne 1000 SMS fırsatı sunmakta olan bu kampanyaya 19 Türk Lirası gibi bir ücret ile ulaşabilirsiniz. Bu kampanyaya katılmak için SUPER MESAJ yazarak, 2200’a gönderebilirsiniz.

Askercell 1000SMS

Sadece Askercell kullanıcısı olan Turkcell müşterilerinin yararlanabildiği kampanya, 5 Türk Lirası gibi az bir ücret karşılığı 1000 SMS vermektedir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Askercell kullanıcıları, ASKER 1000SMS yazıp, 2200’a göndererek kullanmaya başlayabilmektedir.

Hazır Kart 75 SMS Paketi

7 Türk Lirası gibi düşük ücret karşılığı, bir ay her yöne 75 SMS gönderme hakkı veren bu pakete, HAZIR KART 75SMS yazarak, 2200’a gönderip katılım yapabilirsiniz.

Hazır Kart 400 SMS Paketi

Acil olarak SMS ihtiyacınız varsa, bu paket tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır. Kampanya, 10 Türk Lirası gibi bir ücret ile her yöne SMS vermektedir. Bu kampanyaya katılım için, HAZIR KART 400SMS yazarak, 2222’ye gönderilebileceği gibi, Dijital Operatör Uygulamasından da erişim sağlanabilmektedir.

Hazır Kart 800 SMS Paketi

Her yöne rahat rahat mesajlaşmak istiyorsanız, bu kampanyaya 15 Türk Lirası gibi bir ücret karşılığında ulaşarak, hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. Kampanyaya katılım, HAZIR KART 800SMS yazarak, 2222’ye göndererek ya da Dijital Operatör ile hızlı bir şekilde sağlanmaktadır.

Faturalı 600 Dakika Plus Paket

Eğer SMS paketi arıyorsanız, ancak internet paketi ve dakika da gerekliyse bu fırsat tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır. Kampanya kapsamında her yöne 600 Dakika, her yöne 600 SMS ve 600 MB hizmetine, 22 Türk Lirası gibi bir ücret karşılığında ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.