1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyasıhız kesmeden devam ediyor… Başvuran herkese bedava internet…
Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyasıhız kesmeden devam ediyor… Başvuran herkese bedava internet…

Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyasıhız kesmeden devam ediyor… Başvuran herkese bedava internet…

Geçtiğimiz hafta meydana gelen blackfriday kapsamında indirimler operatörleri de etkisi altına almış durumda. Birçok ünlü markadan biri birinden farklı indirimler gelirken bunlara özel indirim kampanyaları ile operatörler de dahil oldu.

A+A-

Bu kapsamda Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyası vatandaşların yüzlerini güldürmeyi başardı.

Kasım ayında tüm ülke genelinde meydana gelen blackfriday ile indirimler dikkatleri çekiyor. Bu özel kampanyalar arasında bu sefer Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyası da dikkatleri çekti.

Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyası nedir?

Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyası ile beraber müşterilere bedava internet verildi. Her operatör farklı oranlar ile bol GB li anlar sundu. Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Fridayiçin özel olarak Bedava İnternet Kampanyası için farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. İnternetlerin ağırlıklı olarak yer aldığı kampanya kapsamında abonelerin yüzleri güldü.

Turkcell Black Friday Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell aboneleri için tam 12 ay boyunca kullandıkları internet paketinin yüzde onu kadar bedava internet sunacak ve tam bir ay boyunca geçerli olacak. Bu haklardan yararlanmak içi müşterilerin salla kazan uygulamalarına girerek bedava internet haklarını değerlendirmesi gerekecek.

Vodafone Black Friday Bedava İnternet Kampanyası

Bedava internet paketleri ile dikkatleri çekerken faturalı hattı olan vatandaşlar için 180 TL cihaz indirimlerinin yanı sıra fatura ödemesi yapan vatandaşlar için de LOL 10 TL yazarak hediyeler RP olarak verilecek.

Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyası

Bedava internet kampanyası kapsamında müşteriler için hem indirim hem de bedava paketler geliyor. Bedava internet hakları için müşterilerin online işlemler uygulamasına girmesi ve sil süpür ile hakları kazanması gerekecek.

Turkcell Vodafone Türk Telekom Black Friday Bedava İnternet Kampanyası ile beraber herkes böylesi bol indirimlerin yer aldığı günlerde bedava internetlere de doyacaklar. Bu sene farklılık yaparak operatörlerin de dahil olması büyük bir rahatlama sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.