1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell, Vodafone, Turk Telekom, BimCell Bedava Paketler! Tüm Operatörlerde Ücretsiz İnternet...
Turkcell, Vodafone, Turk Telekom, BimCell Bedava  Paketler! Tüm Operatörlerde Ücretsiz İnternet...

Turkcell, Vodafone, Turk Telekom, BimCell Bedava Paketler! Tüm Operatörlerde Ücretsiz İnternet...

Tüm operatörler, bedava internet ve SMS kampanyalarını kısa süre önce duyurdu. Faturalı, faturasız yeni ya da eski hat sahibi olan herkes bu kampanyalardan yararlanabilecek. Yapılması gereken tek şey, ilgili yöntem ile başvuru yapmak. İşte bedava paketler ve diğer tüm detaylar...

A+A-

Bimcell bedava internet kampanyaları 2020

Bimcell her geçen gün artan müşteri sayısıyla en çok tercih edilen operatörlerden biri olmayı başarıyor. Aboneleri için biri birinden farklı avantajları sunan Bimcell bedava internet paketleri seçenekleriyle de müşterilerin yüzlerini güldürmeyi başarıyor.

Bedava sunulan hediyeleri sayesinde abonelerin rahat bir şekilde çok para ödemeden hediyelerden yararlanmalarına büyük oran ile etki ediyor. Akıllı telefonların artmasıyla internet kullanımlarının da artması müşterilerin bedava internet arayışlarında olmasına neden oluyor. Bu yazımızda sizler adına Bimcell bedava internet kampanyaları neler onları inceleyeceğiz.

Bimcell üniversite öğrencilerine 6 GB bedava internet

Yaşanan korona virüs süreçlerinde eğitime ara verilmesi, online eğitime geçilmesi tüm öğrencilerin zorlu anlar yaşamasına neden oldu. Bimcell üniversite öğrencilerine 6 GB bedava internet sunarak bu zorlu günlerde en azından eğitimlerine ara vermesine engel oluyor. Üniversite öğrencilerine özel olarak verilen kampanyadır.

Bimcell 5 GB bedava internet kampanyaları

Bimcell bedava 5 GB  internet paketinden yararlanabilmek için faturasız hatlara en az 40 TL yükleme yapmak gerekir. Yüklemenin ardından gelen kısa mesajla beraber anlık olarak kullanıma açılacaktır. Her yükleme için ayda bir kere sunulan pakettir.

Bimcell EBA 8 GB bedava internet kampanyası

Bimcell EBA 8 GB internet kampanyası online eğitim alan öğrencilerin bir nebze de olsa rahat etmesine yardımcı olacak. Sadece EBA kullanımları sırasında geçerli olacak. Diğer internet kullanımları için geçerli olmayacak. EBA eğitimi sayesinde öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmalarına engel olmak için sunulacaktır.

Bimcell bedava 1 GB internet paketi

Bimcell faturasız hat kullanıcıları için 1 GB internet paketi sunuyor. Hatlara minimum 25 TL yükleme karşılığında sunulan hediyedir. 1 GB internetin kullanıcılar adına tanımlanması sırasında kısa mesaj hakları da sunulacaktır.

Bimcell yeni müşterileri için 6 GB bedava internet kampanyası

Bimcell yeni müşterileri için 6 GB bedava internet sunuyor. Yeni hat alan ya da numaralarını Bimcell operatörüne taşıyan kişilere sunulan bedava internet haklarıdır. İnternet paketinin yanı sıra 250 dakika ve 250 SMS da hatlara tanınacaktır. Sadece ilk aya özel bir kampanyadır.

Turkcell Bedava SMS

Turkcell, kendisini tercih etmiş olan müşterilerine uygun fiyatlarla kampanyalar sunarken, bazen ücretsiz olarak hizmet sunumu da yapmaktadır. Ücretsiz hizmetler, Turkcell tarafından belirtilen tarih ve koşullarda geçerlidir. Bu yazımızda, Turkcell SMS paketleri bedava ile, en düşük fiyatlı SMS paketi fırsatlarını derleyeceğiz.

Turkcell Bedava SMS Seçenekleri

Bedava faydalanabileceğiniz Turkcell paketleri, operatör tarafından belirlenmektedir. Bugün güncel olarak bedava SMS almanın yöntemleri bunlardır.

Salla Kazan

Turkcell Bedava SMS seçenekleri arasında bu operatör, Salla Kazan çerçevesinde pek çok hediye vermektedir. Bu hediyelerden birisi de, SMS olmaktadır. Turkcell müşterileri, Salla Kazan’a her hafta katılım sağlayabilir. Bu uygulamadan elde edebileceğiniz bazı hediyeler bunlardır.

  • Haftalık Her Yöne 1000 SMS
  • Günlük Her Yöne 1000 SMS
  • Günlük Her Yöne 10000 SMS
  • Haftalık 10 GB BIP ve Whatsapp
  • Aylık Her Yöne 250 Dakika
  • Haftalık Her Yöne 10000 Dakika
  • Haftalık Her Yöne 1000 Dakika
  • Salla Kazan Paylaş Haftalık 1000 SMS
  • Salla Kazan Paylaş Günlük 1000 SMS     
  • Ve diğer pek çok imkân

Bu ve çok sayıda hediyeden faydalanmak için, Salla Kazan ile hediye aldıktan sonra Turkcell tarafından gelen paket onayı SMS’i ile beraber, kullanıma başlayabilirsiniz.

Turkcell Rahat Tarifesi

Numara taşıma, yeni hat alımı, faturasız hattan faturalı hatta geçiş, faturalı başka tarifelerden geçiş yollarıyla gelen müşterilerin, ücretsiz olarak yararlanabileceği bu kampanya, Rahat ve Rahat Ek paketlerini kolay ve hızlı bir şekilde alabilmektedir.

Turkcell Düşük Ücretli SMS

Turkcell, uzun süre mesajlaşmak isteyen müşterilerine oldukça düşük fiyatlı SMS seçenekleri de sunmaktadır. Bu listede sunduğumuz fırsatlar, Turkcell resmi sitesinde güncel olan seçeneklerdir.

Turkcell Rahat Ek Paketler Kampanyası

Bu paket kapsamında, kullanıcılara sunulmakta olan hizmetler bunlardır.

  • Rahat Aylık 5000 SMS
  • Rahat Haftalık 1 GB
  • Rahat 2 Haftalık 2 GB
  • Rahat Haftalık 250 Dakika
  • Rahat Hadi İzle Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Dinle Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Keşfet Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Paylaş Haftalık 4 GB
  • Rahat Hadi Üçlük

Bu hizmetler arasından Rahat Aylık 5000 SMS almak isteyen kullanıcılar, 5,25 gibi cüzi bir miktar ödeyerek, her yöne 5000 SMS’i kolay bir şekilde alabilir.

30 MMS Paket

Eğer MMS gönderimi de yapıyorsanız, 3 Türk Lirası gibi az bir fiyat ödeyerek, her yöne gönderebileceğiniz 30 MMS alabilirsiniz. Bunun için ABONE MMS 30 yazarak, 2222’ye gönderebilirsiniz.

Özel 1000 SMS Paketi

Turkcell’in engelli özel olarak çıkarmış olduğu bu kampanya, 4.90 Türk Lirası gibi bir ücret ile erişim sağlanmaktadır. Paket, yenilenebilir özellikte olup, bu otomatik olarak yapılmaktadır. Bu paketi almak istiyorsanız, OZEL 1000 SMS yazarak, 2200’a atabilirsiniz.

Süper SMS Paketi

Eğer düşük fiyatlı, ancak yüksek SMS’li bir paket arıyorsanız, Turkcell kullanıcıları ile 10000 SMS, her yöne 1000 SMS fırsatı sunmakta olan bu kampanyaya 19 Türk Lirası gibi bir ücret ile ulaşabilirsiniz. Bu kampanyaya katılmak için SUPER MESAJ yazarak, 2200’a gönderebilirsiniz.

Askercell 1000SMS

Sadece Askercell kullanıcısı olan Turkcell müşterilerinin yararlanabildiği kampanya, 5 Türk Lirası gibi az bir ücret karşılığı 1000 SMS vermektedir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Askercell kullanıcıları, ASKER 1000SMS yazıp, 2200’a göndererek kullanmaya başlayabilmektedir.

Hazır Kart 75 SMS Paketi

7 Türk Lirası gibi düşük ücret karşılığı, bir ay her yöne 75 SMS gönderme hakkı veren bu pakete, HAZIR KART 75SMS yazarak, 2200’a gönderip katılım yapabilirsiniz.

Hazır Kart 400 SMS Paketi

Acil olarak SMS ihtiyacınız varsa, bu paket tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır. Kampanya, 10 Türk Lirası gibi bir ücret ile her yöne SMS vermektedir. Bu kampanyaya katılım için, HAZIR KART 400SMS yazarak, 2222’ye gönderilebileceği gibi, Dijital Operatör Uygulamasından da erişim sağlanabilmektedir.

Hazır Kart 800 SMS Paketi

Her yöne rahat rahat mesajlaşmak istiyorsanız, bu kampanyaya 15 Türk Lirası gibi bir ücret karşılığında ulaşarak, hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. Kampanyaya katılım, HAZIR KART 800SMS yazarak, 2222’ye göndererek ya da Dijital Operatör ile hızlı bir şekilde sağlanmaktadır.

Faturalı 600 Dakika Plus Paket

Eğer SMS paketi arıyorsanız, ancak internet paketi ve dakika da gerekliyse bu fırsat tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır. Kampanya kapsamında her yöne 600 Dakika, her yöne 600 SMS ve 600 MB hizmetine, 22 Türk Lirası gibi bir ücret karşılığında ulaşabilirsiniz.

 

Vodafone Bedava SMS

Müşterilerine sunmakta olduğu kampanyaları her zaman güncel tutan Vodafone, aynı zamanda zaman zaman ücretsiz hizmet sunumu da yapmaktadır. Bu hizmetler, Vodafone tarafından güncel olarak duyurulmaktadır. Bu nedenle Vodafone bedava SMS hilesi seçeneği, aslında Vodafone tarafından duyurulan fırsatlardır. Vodafone’dan alabileceğiniz ücretsiz SMS imkânları, güncel olarak bu şekildedir. Buna ek olarak Vodafone, kullanıcılarına düşük fiyatlı SMS ve Whatsapp SMS seçenekleri de sunmaktadır.

Vodafone Bedava SMS

Bedava SMS Kazan Vodafone imkânları, her zaman Vodafone’un resmi sitesi üzerinden, müşterilere duyurulmaktadır. Bu fırsatlar, güncel olarak bu seçeneklerdir. Vodafone’un sağladığı fırsatları kaçırmamak için, her ay düzenli bir şekilde takip etmeniz önerilmektedir.

Online Servis

Eğer acil bir işiniz çıkmışsa ve 2-3 SMS atmanız gerekiyorsa, bunun için Online Self Servis’e kaydolabilirsiniz. Online Self Servis kullanarak, her gün Vodafone müşterilerine SMS ile 10 ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz.

Kaçmaz Kırmızı

Vodafone bedava SMS seçenekleri arasında yer alan Kaçmaz Kırmızı’da, Vodafone kendisini tercih etmiş olan müşterilerine özel teklifler, avantajlı fiyatlar ve içerisinde sürpriz hediyelerin bulunduğu fırsatlar sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone müşterileri, Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek katılım yapabilmektedir.

Hediye Çarkı

Vodafone, hediye çarkı uygulaması ile her hafta çeşitli sürpriz hediyeler vermektedir. Bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız, Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirerek, hediye çarkını döndürebilirsiniz.

Vodafone Yanımda

Vodafone yanımda uygulaması, kullandığınız tarifeye göre değişen SMS hediyesi de vermektedir. Bu hediyeler 100, 250 ve 500 her yöne SMS şeklindedir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Vodafone kullanıcıları, haftanın ilk günü uygulamaya giriş yaparak, elde edebilirsiniz.

Vodafone Düşük Ücretli SMS

Vodafone, kullanıcılarına sunmakta olduğu bedava SMS imkânları haricinde, düşük fiyatlarda SMS içeren paketleri ve sınırsız Whatsapp SMS de vermektedir. Listemizde yer alan bu tarifeler, güncel olarak en düşük SMS seçenekleridir.

Devreden Uyumlu Bol Dakika

Eğer paketinizde artan SMS’lerin devretmesini istiyorsanız ve en düşük ücreti vermeyi tercih ediyorsanız, bu pakete 25 Türk Lirası gibi az bir miktar ödeyerek, Her Yöne 1500 Dakika, 250 SMS ve 1 GB internet alabilirsiniz. Böylece kullanmadığınız SMS’ler her ay artarak devam edecektir.

Uyumlu 1 Özel

Vodafone’un sunduğu fırsatlar arasında en düşük ücretli ve en uygun imkânlardan yararlanmak istiyorsanız, Uyumlu 1 Özel paketi tercih etmeniz gereken seçenekler arasındadır. 22 Türk Lirası ile alabileceğiniz bu pakette 750 Dakika, 250 SMS ve 1 GB internet bulunmakta olup, kullanmamış olduğunuz tüm SMS, dakika ve GB, bir sonraki aya devretmektedir. Böylece eğer SMS hakkınızın hepsini kullanamamışsanız, bu miktarı bir sonraki ay doya doya kullanabilirsiniz.

Süper Kolay Paket 5

Düşük ücretli SMS paketleri arıyorsanız ve paketin içerisinde internet ve dakika seçenekleri de istiyorsanız, 750 dakika, 250 SMS ve 5 GB internet içermekte olan bu kampanya, 25 Türk Lirası gibi düşük bir ücret ile kullanılabilmektedir.

Genç Kolay Paket 4

Vodafone düşük fiyatlı SMS seçenekleri arasında olan Genç Kolay paket 4, uzun süre Whatsapp kullanıyorsanız ve artık Whatsapp’da geçirdiğiniz zamanın sınırsız olmasını istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Genç Kolay Paket 4, 27 Türk Lirası karşılığında sınırsız whatsapp SMS hakkı tanımaktadır. Paketin diğer özellikleri ise 750 dakika, 250 SMS ve 2 GB internet paketidir. Bu paketi aldıktan sonra sınırsız bir şekilde mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Gani Tarife

Müşterilerine düşük bir ücret karşılığında Gani Tarife seçeneğini sunan Vodafone bu tarifede, Sınırsız Whatsapp, 1000 Gani Dakika ve 250 SMS seçeneği vermektedir. Bu fırsat, 26 Türk Lirası karşılığında alınabilmektedir. Bu tarifeyi aldıktan sonra paketinizin bitmesinden endişe duymadan SMS atmanız mümkündür.

Süper Kolay Paket 1500

Eğer SMS paketi istiyorsanız, ancak telefonda uzun süre de konuşuyorsanız, 27 Türk Lirası karşılığında alabileceğiniz bu tarife size 1500 dakika, 500 MB ve 250 SMS vermektedir. Böylece hem rahat bir şekilde mesaj atabilir, hem de uzun süre konuşabilirsiniz.

Uyumlu Genç 7

Eğer Whatsapp’ta sınırsızca mesajlaşmak istiyorsanız, 29 Türk Lirası ile alabileceğiniz bu paket sizin için en uygun seçenekler arasındadır. Paket, 750 dakika, 250 SMS, 7 GB internet ve ilk ay 10 GB da hediyesiyle uygun seçeneklere sahiptir.

Türk Telekom Bedava SMS

Türk Telekom, kendini seçen kullanıcılara zaman zaman bedava hizmet seçenekleri sunmaktadır. Ancak bu hizmetin geçerlilik süresi, Türk Telekom tarafından belirlenen tarihlerde geçerlidir. Bu nedenle Türk Telekom resmi sitesinden hareketle şu anda mevcut bedava SMS atma Türk Telekom yer almamaktadır. Ancak belirttiğimiz üzere bu durum dönemsel olarak değişmektedir. Sitemizi takip ederek, her zaman güncel olarak Türk Telekom Bedava SMS nasıl yapılır imkânlarını takip edebilirsiniz.

Bu yazımızda, Türk Telekom’da düşük ücretli olan SMS paketleri fırsatlarını sizin için hazırladık.

Sil Süpür SMS İçeriyor Mu?

Türk Telekom, hizmete sunduğu Sil Süpür uygulaması ile kendisini tercih edenlere çeşitli hediyeler vermektedir. Ancak bu hediyeler arasında şu fırsatlar yer almaktadır.

  • Muud Premium Üyelik
  • Haftalık 30 GB
  • Haftalık 10 GB
  • Haftalık 5 GB
  • Haftalık 2 GB
  • Haftalık 500 MB
  • Haftalık 250 MB
  • Haftalık Her Yöne 250 Dakika
  • Günlük 5 GB
  • Günlük 2 GB
  • Günlük 1 GB
  • Günlük 500 MB
  • Günlük 250 MB
  • Günlük 100 MB
  • Türk Telekom Mobil Yönüne Sınırsız Konuşma
  • 1 Aylık ArayanıBil servisi
  • Enterprise’den yüzde 40 indirim
  • MNG Kargo yüzde 30 indirim

Sil Süpür kampanyasının içeriği, Türk Telekom resmi web sitesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde görülebilmektedir. Ancak görüldüğü kadarıyla Sil Süpür SMS hediyesi henüz vermemektedir. Ancak bu durum, Türk Telekom’un alacağı yeni bir karar ile değişebilir.

Düşük Ücretli SMS İmkânları

Türk Telekom’da güncel olarak SMS fırsatları bunlardır.

Her Yöne SMS Paketi

Türk Telekom, Her yöne SMS paketi ile 500 SMS’i 9 Türk Lirası gibi cüzi bir rakama sunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar, 500 SMS PAKET yazarak, 5555’e göndermeleriyle hemen kullanmaya başlayabilir. Eğer bu paketten kalan SMS miktarınızı öğrenmek istiyorsanız Online İşlemler üzerinden, ya da ücretsiz olarak SMS yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Avantajlı Çocuk

Media Markt kullanıcılarına özel olan bu tarife, 12 Türk Lirası karşılığında her yöne 250 dakika, her yöne 250 SMS ve 500 MB sunmaktadır. Bu tarifeden yararlanmak istiyorsanız, anlaşmalı Media Markt mağazaları aracılığı ile numara taşıma ya da yeni hat açımı yapabilirsiniz.

Konuşkan 1500 Tarifesi

Bu tarife, 1500 Dakika, 100 SMS ve interneti 25 Türk Lirasından başlayan uygun fiyatlarla vermektedir. Bu tarifeden yararlanmak istiyorsanız, Türk Telekom mağazasına uğrayarak hızlı bir şekilde geçiş yapabilir, ya da Türk Telekom üzerinden Online İşlemler aracılığı ile başvuru sağlayabilirsiniz.

Gazi ve Şehit Yakınlarına Özel Tarife

Gazilere ve Şehit yakınlarına özel olarak bu tarifeyi 15 Türk Lirası karşılığında sunmakta olan Türk Telekom, her yöne 500 Dakika, her yöne 500 SMS, grup içi sınırsız konuşma ve internet paketiyle uygun seçenekler sunmaktadır. Bu tarifeye geçmek isteyen kullanıcılar, gerek duyulan belgelerle birlikte herhangi bir Türk Telekom mağazasına gidebilir.

Gazi ve Şehit Yakınlarına Özel Ekonomik Tarife

Gaziler ile şehit yakınlarına sunulan imkânlardan bir diğeri olan bu tarife, 22 Türk Lirası karşılığında her yöne 1000 dakika ve 1000 SMS sunmaktadır. Tarifeye, ilgili belgeleri temin ederek, size en yakın Türk Telekom mağazasına giderek geçiş yapabilirsiniz.

İnternetliye Özel Tarife

Eğer paketinizde yüksek SMS istiyorsanız, ancak dakikalardan da ödün vermek istemiyorsanız, her yöne 1000 dakika ve 1000 SMS sunmakta olan bu paketi 29 Türk Lirası gibi bir ücret ile alabilirsiniz. Tarifeye katılım, Türk Telekom ofislerine başvuru yapılarak sağlanmaktadır.

Efsane 8 Tarifesi

Türk Telekom 29 Türk Lirası karşılığında sunduğu bu hizmette 1000 dakika, 1000 SMS ve internet sunmaktadır. Bu tarifeye geçmek istiyorsanız, Türk Telekom web sitesi üzerinden ya da herhangi bir Türk Telekom mağazasına uğrayabilirsiniz.

Selfy Sosyal Small

Sosyal Small kampanyası dâhilinde, müşterilere 750 dakika, 5000 SMS ve daha pek çok seçenek, 29 Türk Lirası karşılığında sunulmaktadır. Bu tarifeden yararlanmak isteyen Türk Telekom kullanıcıları, SOSYAL SMALL yazarak, 4545’e göndererek, hızlı bir şekilde kullanım hakkı elde edebilmektedir.

Efsane 10

Türk Telekom Efsane 10 kampanyası kapsamında 29 Türk Lirası karşılığı her yöne 750 dakika, her yöne 5000 SMS ve internet seçenekleri sunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Telekom kullanıcıları EFSANE 10 yazarak, 4545’e SMS atarak, hızlı bir şekilde yararlanmaya başlayabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.