1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom  Bedava İnternet Kampanyası Başladı! Hemen Başvuru Yapıp 15 GB Bedava İnternet Alabilirsiniz…
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom  Bedava İnternet Kampanyası Başladı! Hemen Başvuru Yapıp 15 GB Bedava İnternet Alabilirsiniz…

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom  Bedava İnternet Kampanyası Başladı! Hemen Başvuru Yapıp 15 GB Bedava İnternet Alabilirsiniz…

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ülkemizde üç büyük operatör firması olarak her an sundukları kampanyalar ile daha geniş ağların sahibi olmaya devam ediyorlar. Bu kıyasıya rekabet, müşterilerine bedava internet dağıtmalarına neden oluyor. Peki, ücretsiz internet nasıl yapılır?

A+A-

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ülkemizde üç büyük operatör firması olarak her an sundukları kampanyalar ile daha geniş ağların sahibi olmaya devam ediyorlar. Bu kıyasıya rekabet, müşterilerine bedava internet dağıtmalarına neden oluyor. Peki, ücretsiz internet nasıl yapılır?

Gelişen teknoloji ve artan akıllı telefon kullanımı ile internetin hayatımızda bu kadar özel bir yere sahip olması tabi ki de internet kullanım oranlarının artış göstermesine neden oluyor. Bir yandan da korona virüs süreçlerinden dolayı vatandaşların evlerinden çıkamıyor olması daha çok internet ortamlarına yönelmelerine neden oldu.

Tabi ki bu kapsamda internet fiyatlarının ne kadar yüksek olduğu da ortada. Vatandaşlar bir ek paket almak isteseler onlarca lira ödeyecek ve ekonomik anlamda bütçelerini sarsacaklar. Bu anlarda operatör devleri olarak da bilinen Turkcell, Vodafone, Türk Telekom biri birinden farklı bedava internetler sunarak vatandaşların yanlarında olmayı tercih ediyor.

Hem uzaktan eğitime destek hem de korona virüs süreçlerinde vatandaşların ekonomilerine destek olmak için 15 GB’a varan bedava internetler ile ön planda yer almayı başarıyorlar.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom tarafından gelen bedava internet kampanyaları sırasında bazen farklı şartlar da istenebiliyor. Kasım ayı içerisinde de Turkcell, Vodafone, Türk Telekom biri birinden farklı şartlar ile bedava internet sunmaya devam ediyor. Bu noktada gerekli araştırmaları yaparak başvuru adımlarını tamamlayabilir bol GB’lı bir ay geçirebilirsiniz. SMS göndererek ya da şubelerden nasıl bedava internet yapılacak olduğuna dair araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Peki Turkcell, Vodafone, Türk Telekom operatörlerinden bedava internet almak için ne yapmak gerekir?

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bedava internet kampanyaları…

Türk Telekom bedava internet kampanyaları en çok dikkatleri çeken firma oluyor. Sil süpür isminde olan mobil uygulaması ile vatandaşlara bir ay içerisinde SMS ve konuşma haklarının yanı sıra 500 mb, 1 GB, 2 GB, 4 GB gibi internetler sunmaya devam ediyor. Bunların yanı sıra sosyal medya için özel kullanımların yanı sıra sınırsız bir şekilde Whatsapp kullanma özelliği de bulunuyor.

Türk Telekom Sil Süpür bedava internet kampanyaları

Türk Telekom Sil Süpür bedava internet kampanyaları ile müşterilerine özel 10 GB varan internet sunuyor. Bunun için sadece cihazlara Sil Süpür uygulamasını indirmek ve kendileri içi sunulan online oyunlarda yer almak gerekir. Fakat bu noktada ilk dikkat edilmesi gereken şey Türk Telekom operatöründe online işlemler kısmından kayıt olmak gelecek. Sadece bedava internet ile değil bir yandan da bedava dakika ve SMS ile de müşterilerine rahatlık sunacak.

Vodafone bedava internet kampanyaları

Vodafone bedava internet kampanyaları ile dijtale üzerinden başvuru yapmak yeterli olacak. İlk üç ay içerisinde geçerli olacak 6 GB internet herkesin bol GB’lı anlar geçirmesine yardımcı olacak.

Turkcell bedava internet kampanyaları ile büyük fırsat geliyor…

Turkcell bedava internet kampanyaları ile hem faturalı hem de faturasız müşterilerini mutlu etmeyi başarıyor. Bunun için cihazlara indirilen Salla Kazan gibi uygulamalarda ücretsiz bir şekilde üye olmak ve bunlar üzerinden başvuru yapmak gerekir. Bir yandan da Salla Kazan gibi uygulamalar ile 15 GB a varan bedava internet paketleri sunulacak.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.