1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell, Turk Telekom, Vodafone… Tüm operatörlerde geçerli bedava internet paketleri! Ücretsiz internet nasıl yapılır?
Turkcell, Turk Telekom, Vodafone… Tüm operatörlerde geçerli bedava internet paketleri! Ücretsiz internet nasıl yapılır?

Turkcell, Turk Telekom, Vodafone… Tüm operatörlerde geçerli bedava internet paketleri! Ücretsiz internet nasıl yapılır?

Bedava internet, ücretsiz internet paketleri ve diğer tüm kampanyalar, zaman zaman kullanıcıları sevindirecek boyutta olabiliyor. Akıllı telefonlarda internet kullanımı giderek daha da yaygınlaşırken operatörlerin internet kampanyaları da kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor.

A+A-

Özellikle de operatörlerin bedava internet kampanyaları sayesinde pek çok kişi bu kampanyalardan yararlanarak zamanlarının büyük çoğunluğunu internette geçiriyor.

Kullanıcılar daha iyi bir kampanya sunan operatör gördüklerinde o operatöre geçmeye yöneldiklerinden dolayı bir rekabet ortamı da oluşuyor. Böylelikle de farklı operatörlerde sürekli olarak yeni kampanyalar yapılıyor. Bu durum sürekli olarak güncellendiği için sizler için operatörlerin internet kampanyalarını bir araya getirdik. İşte farklı operatörlerin bedava internet kampanyaları..

Türk Telekom internet kampanyaları

Türk Telekom, kullanıcıları için farklı tarihlerde bütün kullanıcıları için bedava internet kampanyaları yapmaktadır. Bu hediye internetlerden faydalanmak adına kullanıcıların küçük birtakım işlemler yapmaları gerekiyor. Aboneler bedava internet hediyesinden faydalanmak adına basit adımları uygulayarak internette gezinmenin keyfini yaşıyorlar. İşte yapılabilecek yöntemler..

  • 4.5 G sim kartı almak, abonelerin bir ay boyunca 30 GB bedava internet kazanmasını sağlayan yöntemdir. Bunun için gerekli şart ise abonelerin 16 Temmuz 2016 tarihinden önce Türk Telekom abonesi olmaları ve ilk kez 4.5 G sim kartı almalarıdır.
  • Coşturan 3 GB tarifesine geçmek de bedava internet kampanyalarından faydalanabilmenin bir diğer yoludur. Bunun için farklı operatörlere abone olan kişilerin numaralarını Türk Telekom’a geçirmeleri gerekmektedir. Bunu yapmaları durumunda bir sene boyunca her ay bedava 1 GB internet kullanım hakkına sahip olabilmektedirler.
  • Selfy 1 GB kampanyası da bedava internet kampanyalarından birisidir. Bu kampanyadan yararlanmak için Selfy’li olmak gerekir. Tek seferde 30 lira ya da daha üzeri bir tutarda yükleme yapılması durumunda 1 GB internet paketi hediye edilmektedir.

Türkcell internet kampanyaları

Abonelerini korumak ve sayılarını artırmak adına Türkcell de sürekli olarak kullanıcılarına bedava internet kampanyaları yapmaktadır. Bu kampanyalar şu şekildedir:

  • Joker hediyeler kampanyaları ile Türkcell aboneleri bedava internet kullanabilmektedirler. Bunun için faturalı Türkcell abonesi olan kişilerin paketlerini daha yüksek miktarlara taşımaları gerekmektedir. Bu kapsamda ne kadar ve ne zamana kadar internet hediyesi kazanacakları ise tarifelerinin ücretleri ve abone kalma süreleri gibi durumlara göre değişiklik göstermektedir.
  • Sim kupon biriktir kampanyası ile hediye internet kazanmak adına öncelikli olarak SİM uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. Bu uygulamanın indirilmesi ardından kuponlar biriktirilir ve biriken kuponlara göre de 1 ile 4 GB arasında hediye internet kazanılmaktadır.

Vodafone internet kampanyaları

Vodafone da abonelerini korumak ve sayılarını artırmak adına hediye internet kampanyaları yapmaktadır. Çeşitli kampanyalar ve paketler ile müşterilerine hediye internet imkanı sunmaktadır. Bu kampanyalardan yararlanmak için şunlar yapılabilir:

  • E-fatura kullanımı ile faturalarını e-posta üzerinden alan aboneler 1 GB hediye internet kazanmaktadır.
  • Vodafone yanımda uygulaması sayesinde de Vodafone aboneleri bu uygulama üzerinden sürekli olarak hediye internet kazanabilmektedirler. Haftalık bedava internet kampanyaları ile aboneler internette sınırsızca gezmenin keyfini sürebilmektedirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.