1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Evde Kalanlara Bedava İnternet Dağıtıyor… Ücretsiz İnternet Nasıl Alınır?
Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Evde Kalanlara Bedava İnternet Dağıtıyor… Ücretsiz İnternet Nasıl Alınır?

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Evde Kalanlara Bedava İnternet Dağıtıyor… Ücretsiz İnternet Nasıl Alınır?

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone hatları pandemi sürecinin yoğun olarak sürdüğü bu zaman içerisinde bedava internet dağıtmaları ile ön plana çıkıyorlar.

A+A-

Yeni açıklanan yasaklara göre vatandaşlar hafta sonunu evde geçirmek zorunda kalacak ve hasta içi ise 21:00’dan sonra evlerinde olmak durumundalar. Bu nedenle kişilerin internete oldukça fazla ihtiyaç duyduğu bir süreç yaklaşıyor. Operatörler ise abonelerini düşünüyor ve onların rahat edecekleri bedava internet haklarını sunuyorlar. Aralık ayı için bedava internet hakkı nasıl elde edilir? Bedava internet kazanmak için ne yapmalıyım? Sorusunun yanıtlarını haberimizin detayları içerisinde bulabilirsiniz…

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone son gelen yasaklardan sonra abonelerine yardımcı olmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Hafta sonunun tamamını evde geçirecek olan ve hafta içi yalnızca 21:00’a kadar sokağa çıkılabilen yeni düzen geldi. Bu düzen içerisinde aboneler bu sefer oldukça fazla internet hakkına ihtiyaç duyacaklar. Aralık ayı içerisinde operatörlerden yararlanabileceğiniz bedava internethakları ile ilgili detaylar haberimizde…

Operatörler son açıklanan yasaktan sonra çeşitli internet kampanyaları ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Peki müşterilerin yararlanabileceği bedava internet hakları nelerdir? Evde abonelerin canları sıkılmadan internet ile vakit geçirmesi için oluşturulan yeni kampanyalar ise kullanıcıları sevindirdi.

Turkcell

  • 10 GB Bedava İnternet

Pandemi süreci içerisinde asla emeğini esirgemeyen ve canları pahasına çalışmalarını sürdüren sağlık sektörü için özel bir kampanya bulunuyor. Sağlık sektöründe çalışan kişiler 10 GB bedava internet hakkı için SAĞLIKCALISAN yazdıktan sonra 2200’a gönderim sağlanmalıdır.

  • GNC Çatlat ile 8 GB İnternet Hakkı

Turkcell hat kullanıcıları telefonlarına GNC uygulamasını indirerek bu hakkı elde edebilirler. Her hafta iki kere kullanmaya izin veren uygulama içinde toplamda 8 GB internet kazanma fırsatı bulunuyor. Kullanıcılar her çatlattığı yumurtanın içerisindeki paketi hatlarına yüklüyorlar. Her yumurtanın içinde farklı internet miktarı bulunuyor ve kişiler kırdıkları yumurtaya göre internet hakkı kazanıyorlar.

  • Fizy İle Bedava İnternet Kazan

Turkcell’in uygulaması olan Fizy kullanıcıları müzik dinledikleri zaman internet kazanıyorlar. Kullanıcılar uygulama üzerinden Premium üyelik gerçekleştirerek ilk adımlarını atabilirler. Her dinlenen müzik sayısı için kullanıcılara yüklenene bedava internet hakkı daha fazla olacaktır.

  • 2 GB Bedava İnternet

Turkcell kullanıcı olan herkesin yararlanabileceği bir bedava internet hakkı da kredi kartı kampanyasıdır. Kartı üzerinden faturasını online olarak ödeyen ya da TL yükleyen kişiler, 7 gün geçerli 2 GB internet hakkı elde ediyorlar.

  • Turkcell Biz Kampanyası

Turkcell Biz aboneleri her ay ödedikleri faturaları üzerinden %10 olarak indirimli olarak ücretlendiriliyorlar. Ayrıca kullanıcılar içerisindeki herkese 12 ay boyunca 1’er GB bedava internet veriliyor. Toplamda 12 GB bedava internet kullanıcılara tanımlanıyor. Ayrıca bu kampanya içerisinde bulunan herkes fatura dönemleri içerisinde 2 GB’ı bulan internet haklarının paylaşımını yapabiliyorlar.

Vodafone

  • Seviyorum Testi İle GB Kazan

Vodafone eğlenceli bir aktivite ile kullanıcılarına bedava internet dağıtıyor. Seviyorum isimli testi çözen herkes bedava internet hakkını kolaylıkla elde edebiliyor. Testin içinde yer alan soruları çözen herkes, bedava internet hakkını kazanıyor. Üstelik bu kampanyayı her operatör için sunan Vodafone, bütün operatörler üzerinden bedava internet hakkı veriyor. 2020 yılına ait Seviyorum isimli testi yaparak, 3 GB internet hakkı elde edebilirsiniz.

Vodafone’a ait Seviyorum sitesi üzerinden bu teste giriş sağlanabilir. Testin ilk bölümü içerisinde 5 sene boyunca geçerli olacak bedava internet hakkı, ikinci kısmında ise bir gün geçerliliği olan 3 GB internet hakkı elde edilebilir. Seviyorum testi üzerinden anketler eksiksiz doldurularak bir gün geçerliliği olan 3 GB internet hakkı elde edilebilir. Bütün soruları yanıtlandıran kişiler ise 5 sene boyunca geçerliliği olacak 5 TB internet hakkı elde edecekler. Anket içerisinde katılımı bulunan 1 kullanıcı ise 5 sene kullanabileceği bedava internet hakkını elde edebilecek.

  • Hediye Çarkı İle İnternet Kazanın

Hat kullanıcıları için bulunan yanımda uygulaması indirilerek bu haktan yararlanılabilir. Hediye Çarkı her hafta yenilenir ve kişiler bu çarkı çevirerek kendilerine internet hakkı kazanabilirler. Toplamda 20 GB’a ulaşabilen bedava internet hakkı veren bu çark, sosyal medyalar üzerinden de sınırsız haklar verebiliyor.

Yanımda uygulaması indirildikten sonra her kullanıcı bu hakkı deneyebiliyor. Diğer operatörlerin de şansını deneyebileceği bu uygulama ile diğer operatörler 1, Vodafone’lular ise 8 kez bedava internet kazanabiliyorlar.

Türk Telekom

  • Şehrinize Özel İnternet Kampanyası

Çanakkale ve Balıkesir şehirlerinde yaşayan kişiler için yapılan bu kampanyadan iki farklı yolla yararlanılabiliyor. Kullanıcılar başka operatör üzerinde bulunan hatlarını bu hatta taşıyabilir ya da bu operatörden yeni hat alabilirler. Efsane paketlerinden birisinde geçiş yapan kullanıcılar bedava 10 GB internet hakkı kazanıyorlar.

  • Sil Süpür

Türk Telekom kullanıcılarının en çok sevdiği ve keyif aldığı uygulama olarak yerini alıyor. Online işlemler uygulamasını telefonuna indiren bütün aboneler bu uygulamayı kullanabilirler. Oyunu oynayan kullanıcıların yedi gün için 30 GB bedava internet kazanma fırsatları bulunuyor.

  • Arayanı Bil Bedava GB Kazan

Arayanı bil servisini kullanan kullanıcılar bedava dakika ve daha birçok indirimi kazanıyorlar. MNG kargo şirketi üzerinden %30, Enterprise firması üzerinden %40 indirim ise bu servisin kullanıcılarına veriliyor.

E-fatura kullanımına başlayan kullanıcılar kağıt israf edilmesini önlüyor ve bedava internet hakkı kazanıyorlar. 1GB ve email adresi yazılarak 3008 adresine gönderilir ise kullanıcılar internet haklarını kullanabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.