1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell resmen çıldırdı! Yıl sonuna özel 5 GB bedava internet verilecek…
Turkcell resmen çıldırdı! Yıl sonuna özel 5 GB bedava internet verilecek…

Turkcell resmen çıldırdı! Yıl sonuna özel 5 GB bedava internet verilecek…

Turkcell aboneleri için hız kesmeden bedava internet paketlerini yenilemeye devam ediyor. 2021 yılına girmek için çok az zaman kala Turkcell aboneleri için birçok farklı adım ile bedava internet paketi vermeye başladı. Peki, Turkcell bedava internet paketi nasıl yapılacak?

A+A-

Son zamanlarda teknolojinin çok hızlı gelişiyor olmasına ek internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Fakat vatandaşlara internet paketlerinin yetmiyor olması bedava internet paketi araştırmalarına etki etti.

Turkcell ücretsiz internet çığlığına bu sefer de günlük 5 GB bedava internet paketini dahil etti. Yaşanan bu zorlu günlerde aboneler internetsiz kalmasın diye yıl başına kadar günlük geçerli olan 5 GB bedava internet veriyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Turkcell abonesi olarak 10, 15, 20 ve 25 yılını geçiren müşteriler her yıl için bedava paket alacaklar. 10 yıldan daha fazla Turkcell abonesi olarak yer alan vatandaşların katılma durumları karşısında günlük 5 GB ek paket verilecektir. İnternet kullanımlarının sınırlı olmasını istemeyen vatandaşların vazgeçilmezi oluyor. Kesintisiz bir internet keyfi yaşamak için Turkcell günlük 5 GB bedava internet ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.