1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Herkes Turkcell’e Geçiş Yapmaya Başladı! Herkese 10 GB Bedava İnternet Verilecek…
Turkcell Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Herkes Turkcell’e Geçiş Yapmaya Başladı! Herkese 10 GB Bedava İnternet Verilecek…

Turkcell Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki, Herkes Turkcell’e Geçiş Yapmaya Başladı! Herkese 10 GB Bedava İnternet Verilecek…

Turkcell bedava internet kampanyaları ile başlatmış olduğu serüven sırasında rakiplerine büyük bir fark atarak tüm müşterilerine farklı imkanlar sunmaya devam ediyor. Hem faturalı hem faturasız hat sahipleri için sunulan imkanlar tüm müşterilere rahat ettirecek.

A+A-

Gelişen teknolojik ortamların bu denli artması müşterilerin daha çok internet ortamlarında vakit geçirmelerine neden oluyor. Tabi ki internet kullanımı bu kadar çok artış gösterince hatlardaki paketler de yetersiz kalıyor. Bu noktada Turkcell bedava internet kampanyaları ile farklı seçenekler sunuyor ve ek bir ücret ödemeden karlı anlar elde etmesine yardımcı oluyor.

Turkcell bedava internet kampanyaları sayesinde her an yenilenen paketler ile beraber fırsatlarını güncelliyor ve SMS ile kampanyalar gelmeye devam ediyor. Bu noktada müşteriler için 1 GB – 2 GB ya da 10 GB kadar farklı internet paketleri sunulmaya devam ediyor.

Turkcell bedava internet kampanyalarından yararlanmak isteyen müşteriler resmi internet sayfasından araştırabilecekleri gibi farklı noktalardan da araştırmalarına devam edebilir. Her yıl ya da her ay düzenli olarak verilen Turkcell bedava internet kampanyalarını sizler için derledik.

Turkcell bedava internet kampanyaları nelerdir?

Turkcell bedava internet kampanyaları ile hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri ek bir ücret ödemeden karlı anların sahibi olacaktır. Bu noktada sunulan kampanyalar;

Turkcell BİP 1 GB hediye internet paketi nasıl yapılacak?

Turkcell BİP 1 GB hediye internet paketi kapsamında herkese 1 GB internet verilmeye devam ediyor. Ücretsiz bir şekilde sunulan internetlerden yararlanma haklarını elde etmek için müşterilerin sadece mobil cihazlarına BİP uygulamasını indirmesi yeterli olacaktır. Ardından bir ay boyunca geçerli olacak 1 GB internet paketleri hatlarda tanımlanacaktır.

Turkcell sürpriz nokta bedava internet paketi

Turkcell sürpriz nokta bedava internet paketi sayesinde 1 ya da 5 GB a varan internet paketleri verilecektir. İlk olarak mobil cihazlara Turkcell BİP uygulamasını indirmek ve her gün uygulamada bir şeyler aratmak gerekir. Turkcell Sürpriz nokta kanalına girildiği an adımları takip etmek gerekir. Bunun ardından oyna butonuna basarak 1 – 5 GB internet kazanmak mümkün olacak.

Turkcell Yaani 2 GB bedava internet paketi

Turkcell Yaani 2 GB bedava internet paketi ile ek bir ücret ödemeden 2 GB internet kazanmak mümkün olacak. Bunun için mobil cihazlara Yaani uygulamasını indirmek ve bir hafta boyunca günde bir kere de olsa uygulamaya girmek gerekir. Bunun ardından bir haftanın sonunda hatlara 2 GB internet paketi tanımlanacaktır.

Turkcell GNC 1 GB bedava internet paketi

Turkcell GNC 1 GB bedava internet paketi için ek bir ücret ödemeye gerek yoktur. Faturasız hat sahiplerinin hatlarına en az 30 TL ve üzerinde yüklemeler gerekir. GNC üyesi olmak gerekir. Bunun ardından tam 1 ay boyunca geçerli olacak 1 GB varan paketler hatlara yüklenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.