1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell Günlük 4 GB Bedava İnternet! Turkcell Ücretsiz İnternet Paketleri Nasıl Yapılır?
Turkcell Günlük 4 GB Bedava İnternet! Turkcell Ücretsiz İnternet Paketleri Nasıl Yapılır?

Turkcell Günlük 4 GB Bedava İnternet! Turkcell Ücretsiz İnternet Paketleri Nasıl Yapılır?

Turkcell’in sunmuş olduğu Salla Kazan kampanyasına katılım sağlayarak bedava internet kazanma şansınız bulunuyor. Salla Kazan kampanyası ile 7 gün boyunca geçerli olan 4 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell kullanıcıları farklı uygulama üzerinden farklı kampanyalara erişim sağlayabiliyor. Bu sayede pek çok hediye kazanma şansı elde etmiş oluyor.

A+A-

Normalde kampanya kısa bir süre önce sonlanacaktı. Ama oldukça yoğun bir ilgi görmesinden ötürü kampanya süresi uzatıldı. Turkcell faturalı ya da faturasız kullanıcısı iseniz bu kampanyaya katılım sağlama hakkınız bulunuyor.

Birçok mobil operatör gibi Turkcell de çeşitli kampanyalar düzenleyerek müşterilerini daha memnun etmeyi amaçlıyor. İnternet paket içeriği ise her geçen gün daha fazla kullanıldığı için Turkcell de internet paketi kampanyalarına devam ediyor. Turkcell abonesi iseniz 30 gün içinde en az 2 GB bedava internet kazanma şansına ulaşabilirsiniz. Bunun için çeşitli kampanyaları takip etmeniz gerekiyor. Belirlenen kriterlere uyum sağladığınız sürece birçok kampanyadan rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Salla Kazan ile 4 GB Bedava İnternet

Salla Kazan kampanyasını bilmeyen yoktur. Bu kampanya sadece Turkcell kullanıcılarına açıktır. Bu kampanyada verilen hediye ise 7 gün boyunca geçerli olan 4 GB’lık internet hediyesidir. Kampanyaya katılım sağlandığı zaman kazanılan kullanım hakları otomatik olarak yüklenir. Bu haklar geçerlilik süresi sona erene kadar istenilen şekilde kullanılabilir.

Ayrıca Turkcell, abonelerine doğum günlerinde ek salla kazan hakkı veriyor. Hattınız sizin adına kayıtlı ise bu salla kazan hakkından mutlaka yararlanın. Bunun yanı sıra özel günler için de sunulan pek çok kampanya mevcuttur. Bayramlarda Turkcell, abonelerine yine ek salla kazan hakkı veriyor.

Salla Kazan Kampanyasına Katılma

Bu kampanyaya katılım sağlayabilmeniz için öncelikle Dijital Operatör uygulamasının telefonunuza yüklü olması gerekiyor. Daha sonra uygulamaya giriş yaparak Salla Kazan kısmına gelin. Burada telefonunuzu sallayarak kampanya için katılım sağlamış olacaksınız. Bu kampanya aylık 25 GB internet hediyesine kadar farklı hediyeler verebiliyor. Müşteriler için daha önceden belirlenen hediyelerden biri veriliyor. Bu kampanyaları takip ederek bedava internet sahibi olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum