1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell Bedava İnternet Paketleri 2020 - Turkcell'den Herkese Ücretsiz İnternet
Turkcell Bedava İnternet Paketleri 2020 - Turkcell'den Herkese Ücretsiz İnternet

Turkcell Bedava İnternet Paketleri 2020 - Turkcell'den Herkese Ücretsiz İnternet

En çok tercih edilen operatörlerin başında yer alan Turcell, yapmış olduğu kampanyalar ile abonelerini memnun ederken Turkcell bedava internet kampanyaları da aboneler tarafından en çok ilgi gören kampanyalar oluyor. Birçok farklı kampanya ile Turkcell aboneleri sürekli olarak bedava internet kullanım hakkına sahip olabiliyorlar.

A+A-

Turkcell aboneleri, bu kampanyalardan faturalı ya da faturasız hat sahibi olsalar da faydalanabilmektedirler. Turkcell aboneleri, Turkcell’in aboneleri için sunmuş olduğu kampanyalara bir arada ulaşmak istediklerinde burada yer alan kampanyaları inceleyebilirler. Özellikle de tarifeleri kapsamında olan internet kullanım hakları biten aboneler, yeni paket satın almak ya da TL’den harcamak yerine bu kampanyalardan faydalanarak bedava internet kullanım hakkını elde edebilirler.

 Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörü olan Turkcell, abonelerini elinde tutmak ve abone sayısını daha da genişletmek adına sürekli olarak yeni kampanyalar sunuyor. Turkcell aboneleri de bu kampanyalardan faydalanarak bedava konuşma hakkı ve internet paketi gibi hediyelere kavuşuyor.

Turkcell bedava internet uygulamaları

Turkcell, her geçen gün abonelerine yenilerini eklemek ve elindeki aboneleri kaybetmemek adına sürekli olarak bedava internet kampanyaları düzenliyor. Bedava internet kullanım hakkını elde etmek isteyen Turkcell aboneleri, bunun için belirli uygulamaları da kullanabilirler. Bu uygulamalar sayesinde hiçbir ücret ödemelerine gerek kalmadan bedava internet kullanım hakkına sahip olabilirler. Bu uygulamalar içerisinde en çok kullanılan uygulama BİP olarak bilinirken bunun yanında farklı uygulamalar da bulunmaktadır. Turkcell aboneleri bu uygulamaları kullanarak bedava internet hakkı elde etme şansını yakalayabilirler. İşte Turkcell’in bedava internet kampanyaları sunan uygulamaları şu şekildedir:

  • BİP
  • Salla kazan
  • Hediye havuzu
  • Bizce
  • Dergilik
  • Hediye yarışı
  • Dijital operatör

Bu uygulamaları kullanan Turkcell aboneleri, kampanyaları takip ederek bedava internet hakkı da elde edebilirler. Bu kampanyaların detaylarını öğrenenler, hemen uygulamayı kullanmaya başlayarak birçok farklı hediyenin sahibi olabilirler.

Turkcell bedava internet yapma

Tarifelerinde internet kullanım hakkını bitiren Turkcell aboneleri artık yeni ek paket yapmalarına gerek kalmadan Turkcell bedava internet yapma yolları sayesinde bedava internet kullanma fırsatı yakalayabilirler. Bunun için Turkcell’in sunmuş olduğu kampanyalardan faydalanan aboneler bedava internet kullanmanın keyfini çıkararak internette diledikleri gibi gezebilirler. Bu kampanyalardan faydalanmak isteyen abonelerin ilk olarak kendilerine uygun olan kampanya ya da kampanyaları belirleyerek bunlara katılmaları gerekmektedir. Bu kampanyalara katılan ve şartları sağlayan Turkcell aboneleri, bedava internet kullanım hakkı kazanmaktadır. İşte Turkcell tarafından abonelerine sunulan biri birinden avantajlı kampanyalar..

Fırsat 1 GB

Fırsat 1 GB kampanyasından faydalanarak bedava internet kullanım hakkına sahip olmak isteyen Turkcell abonelerinin, 18.08.2020 ve daha öncesindeki tarihlerde Rahat tarifede olmaları gerekmektedir. Bu tarifede yer alan Turkcell aboneleri kampanyanın kendilerine sunduğu fırsattan faydalanabilmektedirler. Bu kampanyalar Turkcell abonelerinin tarifelerine otomatik bir şekilde tanımlanmaktadır. Bu tarifede yer alan Turkcell aboneleri 12 ay boyunca aylık 1 GB olacak şekilde bedava internet kullanım hakkına sahip olabilmektedirler.

Kim 1 GB

Turkcell bedava internet uygulamaları denilince akla ilk gelen uygulama BİP uygulamasıdır. Bu uygulamaya girerek Turkcell aboneleri kim 1 GB ister oyununu oynayabilirler. Böylelikle de uygulama üzerinden bu oyunu oynayarak 1 GB hediye internet kullanım hakkına sahip olabilmektedirler.

Bil kazan 1 GB

Yine Turkcell BİP uygulaması içerisinde yer alan hediye internet kampanyalarından bir tanesi de bil kazan kanalıdır. Turkcell aboneleri uygulamaya girerek bil kazan kanalını takip etmelidirler. Bu kanalı takip etmeleri ardından 1 GB bedava internet kullanım hakkını elde etmek adına kanal içerisinde gerçekleştirilen yarışmaya katılmaları gerekmektedir. Bu yarışmaya ücretsiz bir şekilde katılan aboneler, hemen 1 GB bedava internet hediyelerini kazanabilmektedirler.

Kart kayıtla bedava internet

Turkcell aboneleri hediye internet kampanyaları arasından kart kayıt kampanyasını da kullanabilirler. Bunun için Turkcell abonelerinin yapmaları gereken tek şey ise kredi kartlarını ya da banka kartlarını Dijital operatör uygulaması üzerinden ya da Turkcell sitesinden kaydetmeleri gerekmektedir. Kredi kartı ya da banka kartlarını kaydeden Turkcell aboneleri direk olarak 2 GB bedava internet hediyelerini alabilmektedirler.

BİP #senyapdiye

Turkcell aboneleri, normal alışverişlerinde de bedava internet hediyeleri alabilmektedirler. Bunun için Turkcell abonelerinin alışverişlerinde faturalı hatlarını ya da hatları faturasızsa eğer TL bakiyelerini kullanmaları yeterlidir. Bunu yapan Turkcell aboneleri de hediye internet kullanım hakları kazanabilmektedirler.

Turkcell kupon biriktir

Turkcell hediye internet kampanyalarından faydalanmak ve bedava internet kullanım hakkına sahip olmak isteyen Turkcell aboneleri, kupon biriktirme kampanyalarından da faydalanabilmektedirler. Bunun için Turkcell abonelerinin Turkcell Bizce uygulamasına girerek her gün düzenli bir şekilde gelen kuponları biriktirmeleri gerekmektedir. Bunu yapan aboneler 5 GB’a varana kadar hediye internet kullanım hakkına sahip olabilmektedirler.

BİP sence

Turkcell’in en çok kullanılan uygulaması olan BİP üzerinden yine sence kampanyası ile hediye internet kullanım hakkı elde etmek mümkündür. Bunun için abonelerin BİP uygulaması üzerinden sence kanalını takip etmeleri gerekmektedir. Bu kanalı takip eden aboneler kendilerine yöneltilmiş olan anketlere katılmaları durumunda TL kazanma şansı da elde edebilmektedirler. Yine kazanılan bu TL’ler Paycell kartına aktarılabilmektedir. Böylelikle de bu TL’ler ile ücretsiz şekilde internet almak mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.