1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell bedava internet paketi... Hemen 5 GB ücretsiz internet alın!
Turkcell bedava internet paketi... Hemen 5 GB ücretsiz internet alın!

Turkcell bedava internet paketi... Hemen 5 GB ücretsiz internet alın!

Faturanıza kullandığınız banka üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek 5 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bu kampanya Turkcell kullanıcılarını kapsayan bir kampanyadır. Belirtilen kampanya bireysel ses hattı sahibi olan kişilerin kullanıma açıktır. Günlük 5 GB internet kazanmak için bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

A+A-

Kazanacağınız bu günlük 5GB hakları sadece yurt içi kullanımlarda geçerli olacaktır. Yani yurtdışında bu hizmetten faydalanmanız mümkün olmayacaktır ne yazık ki.

Turkcell faturalı aboneler bu hizmetten yararlanabilecektir. Bunun için sadece fatura için otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor. 5 GB kampanyası hakkında bulunan diğer detayları ise sizler için yazının devamında anlattık. Merak eden kişiler için bu kampanyadan yararlanmak için gereken şartlara bir göz atalım.

  • Kampanyadan yararlanacak olan kişilerin ilk fatura ödeme işlemini otomatik ödeme talimatı yoluyla sağlaması gerekiyor. Otomatik ödeme talimatından sonra faturalı aboneler bu hediyeden yararlanabilecektir. Talimat ile yapılan ilk ödeme sonrası bir ay içerisinde istediğiniz zaman dilimlerinde bu hediye Dijital Operatör Hediye Havuzundan kolay bir şekilde alınabilir.
  • Kampanya için belli bir katılım sınır belirlenmiştir. Bu katılım sınır 150 bin kişi ile sınırlıdır. Bu sınır dolduğu zaman kampanyaya isteseniz de katılım sağlayamazsınız.
  • Paket bittikten sonra veya kullanım zamanı dolunca başka internet hakkınız kalmadıysa tarife üzerinden ücretlendirileceksiniz. Bu yüzden internet hakkınızın olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.
  • Bu kampanyadan yararlanacak olan aboneler ise sadece bir kereye mahsus olmak üzere yararlanabilir.

Peki bu kampanyadan kimler yararlanabilir?

Günlük 5GB kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin bireysel faturalı ses hattına sahip olması şartı vardır. 23.07.2020 tarihinden sonra yapılacak olan ilk otomatik ödeme talimatı ile kampanyaya katılabilirsiniz. Ama kampanyadan daha önce yararlanmamış olmanız gerekiyor. Yoksa ikinci bir defa bu kampanyadan yararlanmanız mümkün olmayacaktır. Rahat tarife kullanıcı olan kişiler de bu kampanyaya başvuru yapabilirler.

Kampanyaya katılabilmeniz için belirlenen şartlara uyum sağlamanız gerekiyor. Bu şartları sağladığınız sürece çok rahat ve hızlı bir şekilde bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca bir sms işlemi sağlamanıza da gerek olmayacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.