1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turkcell 20 GB internet dağıtıyor! Turkcell bedava internet kampanyaları 2020... Turkcell ücretsiz internet paketleri
Turkcell 20 GB internet dağıtıyor! Turkcell bedava internet kampanyaları 2020... Turkcell ücretsiz internet paketleri

Turkcell 20 GB internet dağıtıyor! Turkcell bedava internet kampanyaları 2020... Turkcell ücretsiz internet paketleri

Türkiye'nin en çok kullanılan operatörlerinden bir tanesi olan Turkcell aboneleri için birbirinden farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kampanyalardan bir tanesi de Turkcell bedava internet.

A+A-

Günümüzde artan akıllı telefon kullanımıyla beraber internet kullanımlarının bir hayli artmış olması abonelerin daha çok internet ihtiyacı olmasına neden oluyor. Bu anlarda Turkcell bedava internet kampanyaları 2020 seçenekleri ile abonelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Gelin beraber Turkcell bedava internet kampanyaları neler onları inceleyelim.

Turkcell 5 GB - 20 GB arası bedava internet kampanyalarına devam ediyor

Ülkenin en sevilen operatörlerinin başında gelen Turkcell aboneleri için 5 GB'dan 20 GB'a kadar bedava internet vermeye 2020 yılında da devam ediyor. Verilen bu bedava internet sayesinde abonelerin yüzleri gülmeye devam ediyor.

Turkcell bedava internet paketi 2020

4.5 G kullanıcıları için Turkcell 1 GB bedava internet veriliyor. Kampanya sırasında verilen internet kullanım süresi 14 gündür. 4.5 G hat sahibi olan abonelerin son üç ay içerisinde Turkcell'li ve 4.5G'li olma şartıdır. Turkcell tarafından verilen kendi uygulamasındaki hediye havuzundan aboneler internet haklarına kolay bir şekilde erişebilecekler. Bunun için cihazların 4.5 G özelliğinin açık olması gerekir.

Turkcell sağlık çalışanlarına 10 GB  hediye internet veriyor

Yaşanan korona virüs süreçlerinde Turkcell'de sağlık çalışanlarını unutmuyor ve onlar için 10 GB internet veriyor. 2 ay aralıkla sunulacak bu hediye internet sadece sağlık çalışanlarına özel olacak. SAĞLIKCALISAN yazarak 2200'a kısa mesaj gönderen kişiler iki ay içerisinde toplam Turkcell 10 GB bedava internet hakkından yararlanmış olacak.

Turkcell ilk ayında olanlara bedava internet kampanyası

Turkcell ilk ay internet kampanyası ile ilk defa Turkcell'li olacak abonelerin yüzlerini güldürüyor. 10 GB, 20 GB ve 30 GB olmak üzere farklı miktarlarda verilen internet hatlarda sadece 7 gün geçerli olacaktır. Turkcell uygulaması üzerinde Platinum üyeler için, 12 ay taahhüt veren abonelere geçerli olacak.

Turkcell oyun oynayarak internet kazan

Turkcell PUBG gibi farklı online oyunlarda yer alan kullanıcıları için bedava internet sunmaya devam ediyor. 1 GB internet kampanyasından yararlanmak isteyen abonelerin GUNLUKIZLE yazarak 2200'a kısa mesaj göndermesi gerekir. Verilen kodlar oyunlar içerisinde de geçerli olacak ve 3 GB'a kadar ek internet verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.