1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan müjde! Yıl sonuna özel tüm müşterilerine 8 GB bedava internet veriliyor! İnterneti almak için oyun oynamak yeterli…
Türk Telekom’dan müjde! Yıl sonuna özel tüm müşterilerine 8 GB bedava internet veriliyor! İnterneti almak için oyun oynamak yeterli…

Türk Telekom’dan müjde! Yıl sonuna özel tüm müşterilerine 8 GB bedava internet veriliyor! İnterneti almak için oyun oynamak yeterli…

Ülkemizin en çok tercih edilen operatörlerinin başında gelen Türk Telekom biri birinde farklı kampanyaları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yaşanan korona virüs salgını kapsamında en çok ihtiyacımız olan şeylerden bir tanesinin internet olmasının farkında olan Türk Telekom bol GB ile bedava internet sunmaya devam ediyor.

A+A-

Hız kesmeden verdiği internet paketleri ile abonelerin ek bir ödeme yapmadan rahat anları geçirmesine yardımcı oluyor. Bu yazımızda sizler için Türk Telekom tarafından gelen bedava internet paketleri nelerdir ve nasıl yapılır onları anlatacağız. İşte merak edilen Türk Telekom bedava internet paketleri hakkındaki detaylar…

İnternet alt yapısındaki başarı ile vatandaşlara hızlı bir internet sunmaya devam ediyor. Bir yandan da ücretli olarak sunulan internet paketleri kapsamına ek olarak bedava verilen paketler dikkatleri çekiyor. En çok da korona virüs salgını ile mücadele sırasında artan vaka sayılarından dolayı insanların dışarı çıkmalarına engel olarak evlerde daha çok vakit geçirmelerini sağlarken kotaların hızı çok kısa sürede tükenir hale geldi. Bu kapsamda milyonlarca vatandaş internetlerinin kısa sürede bitmesinden dolayı cihazlarına ek paket arayışlarına girdiler. Bu kapsamda Türk Telekom her zaman olduğu gibi yine abonelerinin yanlarında yer alarak bedava internet sunmaya devam etti.

Faturasız hatlar için Türk Telekom bedava internet hakları veriyor…

Ülkemizde en büyük telefon operatörlerinden bir tanesi olan Türk Telekom faturasız hat sahipleri için kontör yüklemeleri karşısında tam 8 GB bedava internet paketi sunuyor.

Eğer vatandaşlar tek seferde hatlarına 30 TL ve üzerinde yüklemeler yaparsa bir ay boyunca geçerli olan 8 GB, 40 TL ve üzerinde yükleme yapanlar için 12 GB , 50 TL ve üzerinde yükleme yapanlar için 16 GB, 60 TL ve üzerinde yükleme yapanlar için 20 GB bedava internet paketi sunuyor.

Hatlarına kontör yüklemeleri yapan vatandaşların kısa mesaj bölümünden Senlik yazarak sadece 4444 numarasına mesaj atmaları yeterli olurken, gelen onay mesajı ile anlık olarak tüketime başlayabilecekler.

Türk Telekom sil süpür uygulaması ile oyun oyna ve bedava internet kazan.

Türk Telekom sil süpür uygulaması ile oyun oyna ve bedava internet kazan haklarından yararlanmak için ilk olarak cihazlara sil süpür uygulaması yüklemek gerekir. Bunun ardından giriş yaparak vatandaşlar uygulamada yer alan oyunları oynaması ve performanslarına bağlı oranlar ile bedava internet kazanmaları söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.