1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan müjde: Yazlıklara özel internet kampanyasında son dakika açıklaması…
Türk Telekom’dan müjde: Yazlıklara özel internet kampanyasında son dakika açıklaması…

Türk Telekom’dan müjde: Yazlıklara özel internet kampanyasında son dakika açıklaması…

Türk Telekom kanadından vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Yazlıkları olanlar ya da tatil için başka konutlara geçme düşüncesinde olanlar için tatil boyunca internete rahatlık ile bağlanma fırsatları geliyor. Kısa süreli olan paketler ile herkes rahat bir nefes alabilecek. Müşterilere özel olarak 2, 3 ve 6 aylık olarak paketler için 100 TL seviyelerinden başlayan fırsatlar ile

A+A-

Türk Telekom kanadından vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Yazlıkları olanlar ya da tatil için başka konutlara geçme düşüncesinde olanlar için tatil boyunca internete rahatlık ile bağlanma fırsatları geliyor. Kısa süreli olan paketler ile herkes rahat bir nefes alabilecek. Müşterilere özel olarak 2, 3 ve 6 aylık olarak paketler için 100 TL seviyelerinden başlayan fırsatlar ile 31 Aralık tarihine kadar başvuru yapanlar rahat nefes alacaklar.

Türk Telekom yazlık internet kampanyası süreçleri içerisinde bireysel olarak yer alan aboneler ile beraber taahhüt ödemesi olmadan hazırnet paketleri olan aboneler anlık olarak yararlanabilecekler. Aboneler kendilerine özel seçmiş oldukları paketlerin  ücretlendirmelerine göre belirlenen tablodaki bağlantı hızlarına anlık olarak erişebilecekler. Bu durum oldukları adreslere ve cihazlarına göre de farklılık gösterebilecek. Kampanya süreçlerinden yalın internet olarak hizmetler ile yararlanma fırsatları sunulacak. Yeni aboneler için de 264 TL değerinde olan bağlantı kampanya kapsamında yer almayacak.

Bir yandan da Türk Telekom yazlık internet kampanyasında farklı avantajlar da dikkatleri çekmeye devam ediyor. İnternet ücret tablosu içerisinde yalın olan paketler adına erişim ücretleri ile beraber internet paketi ücretleri de dahil edilerek toplam bir şekilde gösteriliyor. Ek olarak bir de bağlantı ücreti alınması söz onuşu olmayacak. Kampanya süreçleri içerisinde indirimler için modemler de verilecek. FTTH olarak bilinen fiber altyapısı ile müşterilerin modemleri üzerinden sunulmaya devam eden internet hizmetleri için ücretlere ek bir şekilde tüm vergiler de dahil edilerek 6 TL modem ücretleri ile beraber internet abonelikleri devam ettikleri sürece faturalandırma söz konusu olacak.

Türk Telekom Trendyol hediye çekleri verecek…

35 Mbps ve daha üst düzeylerde olan hızlar için de web siteleri üzerinden internet almış olan bireylere özel olarak Trendyol üzerinden yapacakları 100 TL ve üstü olan alışverişler sırasında geçerli olacak 50 TL hediye çeki verilecek. Hediye çekleri kullanım kodları ise internet aktivasyonları ardından SMS ile paylaşımları olacak. Şifrelerin geçerli olma süreleri ise 31 Ağustos 2021 tarihi olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.