1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom'dan Herkese 8 GB Ücretsiz İnternet! 2020 bedava internet kampanyaları...
Türk Telekom'dan Herkese 8 GB Ücretsiz İnternet!  2020 bedava internet kampanyaları...

Türk Telekom'dan Herkese 8 GB Ücretsiz İnternet! 2020 bedava internet kampanyaları...

Ülkemizde iletişim ağının en belirgin operatörlerinden bir tanesi olan Türk Telekom her an müşterilerinin yüzlerini güldürmeyi başarıyor. Akıllı cihazların son hızıyla günümüzde artış göstermiş olması internet kullanımlarının da artmasına neden oldu. Bu anlarda vatandaşlar telefonlarında bazı anlarda internetlerinin erkenden bitmesinden şikayetçi.

A+A-

Türk Telekom abonelerinin ek bir ücret ödemeden, internetsiz kalmasına engel olmak için birçok farklı Türk Telekom bedava internet 2020 kampanyaları ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Bu yazımızda sizler için Türk Telekom bedava internet nasıl kazanılır bunları inceleyeceğiz.

Türk Telekom her yüklemeye 8 GB internet

Türk Telekom faturasız hatlar için 8 GB internet sunuyor. Bunun için hatlara belirli bir ücret yüklemek gerekir. 30 TL yükleyenler için 8 GB, 40 TL yükleyenler için 12 GB, aylık 60 TL yükleyenler için de 20 GB internet veriyor. Ücretsiz bir şekilde kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Senlik yazıp 4444'e kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.

Türk Telekom oyun oynayarak internet kazan

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasını telefonlarında bulunduran aboneleri için bedava internet sunuyor. Bunun için oyunlara başlamadan önce Türk Telekom çevrim içi işlemler kısmına girmek ve hazırlanan oyunu oynamak gerekiyor. Oyun ardından aboneler için gelen bilgilendirme mesajından sonra bedava internet alternatifleri verilecek.

Türk Telekom 1 GB internet kampanyası

Arayanıbul uygulamasını cihazlarında bulundurduktan sonra faturalarının ödemesini buradan gerçekleştiren aboneleri için 1 GB  internet sunuyor. Uygulama üzerinden ya da PLUS yazarak 6570'e kısa mesaj göndererek servise erişilerek 1 GB  bedava internet sahibi olunabilecek.

Türk Telekom e-faturayla bedava internet

Türk Telekom kağıt israfının önüne geçmek için e-faturaya geçen abonelerine 2 GB bedava internet sunuyor. e-faturaya geçen abonelerine ilk iki ay boyunca 2 GB internet verirken tek yapılması gereken şey de aktif e-mail adresini yazarak 8003'e göndermek olacak.

Türk Telekom 4.5 G internet kampanyası

Türk Telekom 4.5 G internet kampanyası için şubelere gelerek 4.5 G hizmetine geçmek gerekir. İşlemler ücretsiz olurken aboneler için de her ay bedava 2 GB internet hizmeti verilecektir.

Türk Telekom internetten öde internet kazan kampanyası

Türk Telekom uygulamaları sayesinde telefon faturalarını ödeyen vatandaşlar için 2 GB'dan 6 GB'a kadar bedava internet veriyor. 50 TL ve altında fatura ödemeleri için 2 GB internet verirken 50 TL ve üzeri ödemeler için 6 GB bedava internet sunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.