1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya: Ücretsiz İnternet Dönemi Başlıyor…
Turk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya: Ücretsiz İnternet Dönemi Başlıyor…

Turk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya: Ücretsiz İnternet Dönemi Başlıyor…

Türkiye’de bilinen ve yüzbinlerce aboneye sahip olan Türk Telekom aynı zamanda en büyük GSM operatörlerinden biri. Türk Telekom kendi abonelerine internet fırsatları sunmaya devam ediyor. Günümüzde gittikçe artan internet ihtiyacı için sunulan bedava internet fırsatları birçok kişi için nimet. Kullanıcılarına uzun süreli kesintisiz internet sunan Türk Telekom bedava internet kampanyalarını sunuyor

A+A-

Türkiye’de bilinen ve yüzbinlerce aboneye sahip olan Türk Telekom aynı zamanda en büyük GSM operatörlerinden biri. Türk Telekom kendi abonelerine internet fırsatları sunmaya devam ediyor. Günümüzde gittikçe artan internet ihtiyacı için sunulan bedava internet fırsatları birçok kişi için nimet. Kullanıcılarına uzun süreli kesintisiz internet sunan Türk Telekom bedava internet kampanyalarını sunuyor.

E- Fatura İçin Türk Telekom 1 GB Bedava İnternet Dağıtıyor

Türk Telekom, e-fatura teşviki sağlamak için birçok kişiye internet imkânı sunuyor. Kâğıt israfının önüne geçebilmek ve fatura işlemlerinin internet üzerinden yapılması için abonelerine 1GB internet hediye ediyor. Eğer Türk Telekom abonesi iseniz ‘’fatura dökümünü e-posta olarak almak istiyorum’’ talimatını vererek 1 GB hediyesini alabilirsiniz. 3008 numarasına ‘’1GB’’ yazarak boşluk bırakın ve e-postanızı yazın. Sonrasında SMS göndererek bu avantajdan yararlanabilirsiniz.

E-fatura ile beraber kâğıt israfı azalacak ve bankalardaki yoğunluk önemli derecede azalma gösterecektir. Türk Telekom operatörü sürekli olarak internet kampanyalarını yüzbinlerce Türk Telekom müşterisine sunmaktadır.

8 GB Bedava İnternet Kampanyası

Birçok öğrenci için EBA kullanacak kişilere 8 GB bedava interneti Türk Telekom dağıtıyor. EBA TV üzerinden geçerli olacak bu internet ile beraber öğrenciler 2021 yılında derslerinden geri kalmayacak. Türk Telekom abonelerine özel 8 GB hediyesi otomatik olarak herkese tanımlanmaktadır. Kalan internet kullanımlarınızı öğrenmek için 5555 numarasına SMS gönderebilirsiniz. Mesaj kısmına ‘’KALAN EBA’’ yazarak mesaj atabilir ve kalan kullanımlarınızı öğrenebilirsiniz. Bu internet paketi ile beraber tüm Türk Telekom kullanıcıları çocukları için bu internet paketini derslerinde kullanabilecekler.

SelfyCard İçin Türk Telekom 5 GB Bedava İnternet Dağıtıyor

Türk Telekom abonelerine özel verilen bedava internet kampanyaları arasında Selfy abonelerine özel internet fırsatı bulunmaktadır.  Ayrıca hiçbir başvuru adımı gerekmeden Selfy abonelerine otomatik olarak bu internet paketi tanımlanmaktadır. Aynı zamanda Selfy aboneliği yapan kişilere 5 GB bedava internet gelmektedir. Selfy abonesi olan herkese tanımlanan bu internet, 1 hafta geçerli olmakla beraber paketi anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.