1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya! 30 GB Bedava İnternet Dağıtılacak
Turk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya! 30 GB Bedava İnternet Dağıtılacak

Turk Telekom’dan Görülmemiş Kampanya! 30 GB Bedava İnternet Dağıtılacak

Ülkede en çok tercih edilen operatörlerden bir tanesi olan Türk Telekom müşterilerin her an sunduğu kampanyalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

A+A-

Yaşanan korona virüs süreçlerinde artan internet kullanımı kapsamında sürekli bedava internetler sunarak herkesin rahat etmesine yardımcı oluyor. Bu ay da 10 GB başlayan ve 30 GB kadar artan bedava internet veriliyor. İşte merak edilen detaylar…

Türk Telekom 30 GB a kadar bedava internet sunarak dikkatleri çekiyor. Bu kapsamda vatandaşlardan istenen belirli şartları yerine getirmek yeterli olacak. Ardından başvuran herkes gelen onay kodu ile beraber anında 30 GB bedava internet hakkının sahibi olacak.

Türk Telekom 30 GB internet paketi bedava kampanyası

Türk Telekom 30 GB internet paketi bedava kampanya ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. MNG kargo için yüzde 30 ve 40 oranlarında indirim sunarken, sınırsız konuşma ve bedava internet ile de dikkatleri çekiyor. 4,5 G kapsamına geçen herkese tam 1 ay geçerli olacak internet sunuluyor.

Çanakkale ve Balıkesir için 10 GB internet

30 Aralık 2020 tarihine kadar sürecek kampanyada herkesin illerine göre bedava internet verilecek. İllere özel olarak verilen internetler için eğer Çanakkale ve Balıkesir illerinde ikamet ediliyor ise şubelere giderek efsane 8, efsane 12, efsane 20 ya d selfy efsane 10 GB geçmek yeterli olacak. Bunun arından şubeler üzerinden hatlar için 10 GB bedava internet talebinde bulunmak yetecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.