1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan duyuru geldi! 28 – 29 – 30 Aralık tarihinde internet kesintisi olacak… O bölgeler belli oldu!
Türk Telekom’dan duyuru geldi! 28 – 29 – 30 Aralık tarihinde internet kesintisi olacak… O bölgeler belli oldu!

Türk Telekom’dan duyuru geldi! 28 – 29 – 30 Aralık tarihinde internet kesintisi olacak… O bölgeler belli oldu!

28 – 29 ve 30 Aralık tarihinde belirli illerde internet kesintisi olacağı Türk Telekom tarafından açıklandı. 5 il ve 14 ilçede belirlenen tarihlerde üç gün süre ile internet kesintileri olacak.

A+A-

Alt yapı çalışmalarından dolayı meydana gelecek kesintiler, ses ve hizmetlerin kısıtlanmasından dolayı yapılacak. Hangi illerde ve ilçelerde internet kesintisi olacağı açıklandı.

Türk Telekom internet kesintisi olacak il ve ilçeler…

28 – 29 ve 30 Aralık tarihinde Türk Telekom alt yapı çalışmalarından dolayı 5 il ve 14 ilçede internet kesintisi olacak.

  1. 28 Aralık tarihinde Trabzon Ortahisar’da 09:30 ila 12:30 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  2. 28 Aralık tarihinde İzmir Hatay ve Konak ilçelerinde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  3. 28 Aralık tarihide İstanbul Ataköy ve Bakırköy ilçelerinde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  4. 29 Aralık tarihinde Bursa Esenevler ve Yıldırım ilçelerinde 00:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  5. 29 Aralık tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ve Beyoğlu ilçelerinde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  6. 29 Aralık tarihinde İzmir Konak ve Karabağlar ilçelerinde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  7. 29 Aralık tarihinde Trabzon Ortahisar ilçesinde 09:00 ila 12:30 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  8. 29 Aralık tarihinde Kars Merkezde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  9. 30 Aralık tarihinde Bursa Esenevler ve Yıldırım ilçelerinde 00:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  10. 30 Aralık tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Gayrettepe ve Beşiktai ilçelerinde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
  11. 30 Aralık tarihinde İzmir Konak ve Buca ilçelerinde 02:00 ila 06:00 saatleri arasında müşterilere daha iyi bir alt yapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bazı müşterilerde kısa süreli de olsa internet kesintilerinin yaşanması ön görülen bilgiler arasındadır.
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.