1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan büyük fırsat: Tüm müşterilerine 20 GB bedava internet dağıtacak! Türk Telekom ücretsiz internet nasıl yapılır?
Türk Telekom’dan büyük fırsat: Tüm müşterilerine 20 GB bedava internet dağıtacak! Türk Telekom ücretsiz internet nasıl yapılır?

Türk Telekom’dan büyük fırsat: Tüm müşterilerine 20 GB bedava internet dağıtacak! Türk Telekom ücretsiz internet nasıl yapılır?

Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası sunmaya devam ediyor. Aboneleri için hazırladığı için Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası ile beraber herkes rahat edecek. Sizler için Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası hakkında bilinmesi gereken tüm detayları derledik…

A+A-

Gelişen teknoloji ile beraber insanların internete olan düşkünlükleri bir hayli arttı. Bu kapsamda Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası sunarak abonelerine rahatlıklar sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası nasıl yapılacak?

Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası tüm faturalı aboneler için geçerli olacak. Kampanya kapsamından yararlanmak isteyen vatandaşların kendileri için hazırlanan faturalı pakete geçmeleri gerekir. Bir ay boyunca doya doya kullanmaları için abonelere tam 20 GB internet sunacak. Sadece internet paketleri ile değil bir yandan da konuşma ve SMS paketleri ile abonelere büyük bir rahatlık sunacak.

Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyasından nasıl faydalanılacak?

Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası haklarından yararlanmak isteyen vatandaşların SMS gönderimi yapılması gerekir. Cep telefonların SMS bölümlerinden 5555 numarasına DOYASIYA 20GB yazmak yeterli olacak. Bunun ardından Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyasına dahil olunacak. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası ile beraber aboneler için bolca internetlere ek olarak dakika ve SMS paketleri de verilecek. Bu kapsamda vatandaşlar için sunulacak hediyeler;

  1. 20 GB internet
  2. Her yöne verilecek 200 dakika konuşma paketi
  3. Her yöne verilecek 200 SMS paket
  4. Türk Telekom kapsamında 20 GB paket ücreti için 70 TL ödenecek

Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası kapsamında neler yer alıyor?

  1. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası tüm faturalı hat aboneleri için sunulacaktır.
  2. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyasına dahil olmak için vatandaşların faturalı hat tarifelerine geçmeleri gerekir.
  3. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası için mevcut olan abonelerin 70 TL ödemesi gerekirken numara taşıyarak gelenler için 55 TL ödemeleri gerekecektir.
  4. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası ile verilen haklar 1 ay boyunca tanımlı olacaktır. Eğer ay bitimine kadar haklar bitmezse sıfırlanacaktır.
  5. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyasına dahil olmak için abonelerin DOYASIYA 20GB yazarak 5555 numarasına kısa mesaj göndermesi gerekir. İptal etmek için de İPTAL DOYASIYA 20GB yazarak tekrar 5555 numarasına göndermeleri gerekir.
  6. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası için abonelerin hatlarına tanımlanan 20 GB bedavalar yurt içi kullanımlarında geçerli olacaktır.
  7. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyasına vatandaşlar dahil olduktan sonra internetlerini üçüncü kişi ile paylaşmaları söz konusu olmayacak.
  8. Türk Telekom doyasıya 20 GB bedava internet kampanyası kapsamında en ufak bir değişiklik yapma, durdurmak ya da iptal etmek gibi haklar bulunacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.