1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan 30 BG Bedava internet hediye! Türk Telekom’dan bedava internet nasıl kazanılacak? hemen SMS gönderin!
Türk Telekom’dan 30 BG Bedava internet hediye! Türk Telekom’dan bedava internet nasıl kazanılacak? hemen SMS gönderin!

Türk Telekom’dan 30 BG Bedava internet hediye! Türk Telekom’dan bedava internet nasıl kazanılacak? hemen SMS gönderin!

Türk Telekom Müşterilerine tam olarak 10 GB hediye internet kampanyası düzenledi. Türk Telekom 10 GB hediye internet kampanyası ile kulllanıcılarına cezp etmeye hızlı bir şekilde devam ediyor. 10 GB hediye internet fırsat kampanyası henüz bitmedi.

A+A-

Türk Telekom Müşterilerine tam olarak 10 GB hediye internet kampanyası düzenledi. Türk Telekom 10 GB hediye internet kampanyası ile kulllanıcılarına  cezp etmeye hızlı bir şekilde devam ediyor. 10 GB hediye internet fırsat kampanyası daha bitmedi.

İşte o tarihe kadar edinebileceğiniz 10 GB hediye kampanyasına ait olarak kaydettiğimiz notlar. Büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Türk Telekom, Sil Süpür uygulamasıyla birlikte hediye internet paketleri, dakikalarca hatta saatlerce konuşma hakkı sunuyor. Bunun yanı sıra  kısa mesaj hakkına ek olarak 10 GB bedava internet kampanyasını gurur içerisinde duyurdu.

10 GB Bedava İnternet Kazanma Hakkı

Şimdi ise bedava internet kazanma hakkı nasıl olacak sorusunun cevabı araştırılıyor. Türk Telekom’dan bedava internet nasıl kazanılacak?

Ayrıca 10 GB internet paketine başvuru için son gün ne zaman gibi soruların cevabını yazımız içeriğinde öğrenebilirsiniz. Telekom hediye internet kampanyasına dair bilmeniz gereken konular için sizlerle bilgi paylaşımı yapacağız.

Türk Telekom Hediye İle İlgili Tüm Detaylar

Haberimizde kampanya ile ilgili olarak bilmeniz gereken tüm detayları ele aldık. Telekom  sil süpür ile kazanabileceğiniz tüm hediye internet kampanyasına ait bulduğumuz ve size notları aktardığımız haberimiz. Türk Telekom bu özel internet kampanyasıyla adeta kullanıcılarını cezp ediyor.

Türk Telekom, Sil Süpür uygulamasıyla tüm müşterilerine bedava 10 GB hediye internet veriyor ve farklı bir sloganı olan “Değerli Hissettirir” sözünün her zaman arkasında duruyor.

Dev telekomünikasyon şirketi olan Türk Telekom’un her hafta düzenli bir sistemle hediye olarak tanımladığı cepten internet, sınırsız konuşma ya da bedava dakika, Muud Premium üyeliği için tek yapmanız gereken mobil cihazınızda yer alan Google play store üzerinden Sil Süpür mobil uygulamasını indirmek.

Sil Süpür Uygulamasını Yükleyin

Sil Süpür kampanyalarına ek olarak 10 GB hediye internetini de o tarihe dek veriyor. Türk Telekom birbirinden avantajlı hediye internet kampanyaları ile gerek müşterilerini cezp ediyor gerekse de diğer operatörlere abone olan kişiler için en cazip operatör haline geliyor.Telekom’dan  bedava internet kazanmak oldukça kolay bir yöntemle gerçekleşiyor. Tek yapmanız gereken sil süpür Online İşlemler uygulamasını telefonunuz ya da tabletinize yüklemek.

Siz de Türk Telekom abonesi iseniz akıllı cihazınıza AppStore ya da Play Store mobil uygulaması üzerinden sil süpür mobil uygulamasını şimdi hemen indirin ve hattınıza tanımlanan 10 GB mobil interneti doyasıya kullanın. Telekom’un Sil Süpür hediye internet kampanyası hakkında detay bilgi almak için hemen 444 1 444 müşteri hizmetlerini arayın ya da size en yakın Türk Telekom mağazasına ziyaret edin.

1.Sil Süpür Kampanyası

Her hafta Türk Telekom’dan sana özel hediyeleri Sil Süpür!
Her hafta sürpriz hediyeler sizi bekliyor!
Cepten internet, sınırsız konuşma, Muud Premium üyelik ve daha fazlası için şimdi Online İşlemler Uygulaması’ndan giriş yapın!

Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00’a kadar yenilenecektir. Müşterilerimiz hediyelerinin yenileneceği Sil Süpür gününü mobil uygulama üzerinden öğrenebilir. Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS’i gönderilecektir. İlgili SMS’in gelmesinin ardından hediyeler kullanılmaya başlanabilir. Kampanyadan Türk Telekom bireysel faturalı & faturasız müşterilerimiz yararlanabilir.

2. ArayanıBil Plus Hediye 1 GB İnternet Kampanyası

Dikkat! ArayanıBil plus servisi ücretli bir servis olup, abone olanlara hediye internet vermektedir.
ArayanıBil Plus’a abone olanlara 1 GB İnternet Paketi Hediye!
ArayanıBil Plus servisine abone olanlar hem hiçbir aramayı kaçırmıyor hem de anında 1 GB’lık internet paketi kazanıyor.
ArayanıBil Plus servisine aylık abone olarak Haftalık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7065’e SMS gönderebilirsiniz.ArayanıBil Plus servisine 6 aylık abone olarak Aylık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066’ya SMS gönderebilirsiniz

  • ArayanıBil Plus servisinin aylık ücreti vergiler dahil 2,99 TL‘dir.
  • ArayanıBil Plus servisinin 6 aylık ücreti vergiler dahil 14,99 TL‘dir.
  • Servis üyeliği, iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenecektir. Aylık abonelik tipi ayda bir, 6 aylık abonelik tipi de 6 ayda bir otomatik yenilenir.

3. E-fatura Hediye 1GB Kampanyası

Hemen E-fatura abonesi olun, 1GB internetin keyfini sürün!

E-fatura aboneliğinizi başlatarak faturalarınızı e-posta adresiniz üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz, aynı zamanda kağıt israfını önleyerek doğaya katkıda bulunabilirsiniz. ​​
1GB e-mail adresiniz yazıp 3008‘e gönderin.
Örnek: 1GB turktelekom@turktelekom.com -> 3008

  • Kampanyaya kapsamında e-fatura aboneliği başlatan müşterilerimize bir hafta boyunca geçerli cepten 1GB internet hediye edilecektir.
  • Kampanyaya kayıt olmak için 1GB boşluk e-mail adresinizi yazıp 3008’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.
  • Her müşterinin yalnız 1 kez kampanyaya katılma hakkı vardır.
  • Mevcut e-fatura abonesi müşterilerimiz kampanyaya katılamayacaktır.
  • Kampanya kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez.

4. 4,5G Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası

4,5G uyumlu bir cihazınız varsa bu kampanya tam da size göre. Mevcut kartınızı 4,5G uyumlu bir SIM Kart ile ücretsiz olarak bir Türk Telekom Cep Merkezi’nde değiştirin ve hediye olarak tam 30 gün geçerli hediye 1 GB İnternet sahibi olun.

NE? NASIL?  Türk Telekom 30 GB Kadar Hediye İnternet Dağıtıyor!

4,5G Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası’na Nasıl Katılırım?

4,5G Bedava İnternet Kampanyası’na katılmak isteyen müşterilerin mevcut SIM kartlarını 4,5G uyumlu bir kartla değiştirdikten sonra sadece 5555”e 4,5G SIM yazıp SMS göndermeleri yeterli olacaktır. Bu işlemi yapan herkes 30 gün geçerli 1 GB hediye internet kazanacaktır.

5.Yükleme Şenliği Kampanyası

Türk Telekom mağazalarından yapacağınız 35 TL yüklemelere haftalık 2 GB, 40 TL yüklemelere haftalık 5 GB, 50 TL ve üstü yüklemelere ise Haftalık 10 GB cepten internet hediye!

35 TL  yüklemeye 2 GB hediye

40 TL  yüklemeye 5 GB hediye.​​​

50 TL ve üzeri yüklemelere 10 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

6.Selfy’den Bol İnternetli Geceler Kampanyası

Kampanya 31.12.2018 tarihine kadar geçerlidir.
Selfy’den Bol İnternetli Geceler Kampanyası ile gece 00:00 ile sabah 06:00 arasında cepten 3 GB internet bedava!
Selfy’den Bol İnternetli Geceler kampanyasıyla; Gel Dene 1GB, Gel Dene 3GB, Gel Dene 5GB, Bol ve Hızlı 3GB, Bol ve Hızlı 5GB, Bol ve Hızlı 7GB, Süper 500 4GB, Süper 750 2GB, Yeni Yıl 2GB, Yeni Yıl 4GB, Yeni Yıl 6GB, Yeni Yıl 8GB, Yeni Yıl 10GB, Fırsat 8GB tarifelerine kayıtlı olan Selfy’liler, her gece 00.00 ile 06.00 arasında internette BEDAVA takılıyorlar!

TÜRK TELEKOM’DAN BEDAVA 30 GB NASIL ALINIR? TÜRK TELEKOM 30 GB HEDİYE İNTERNET KAMPANYASI

Türk Telekom’dan 30 gb bedava internet nasıl alınır? Türk Telekom bedava 30 GB Hoşgeldin Kampanyasına katılım için yapılması gereken ilk şey hattınızın Türk Telekom’a taşınmasıdır. Hattını Türk Telekom’a taşıyanlara 30 GB Bedava internet sunulmaktadır. Hat taşıma işlemleri, online olarak veya Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak veyahut da Türk Telekom şubelerine giderek yapılabilmektedir. Türk Telekom’a geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra ise “BOLBOL” yazarak 5555’e SMS göndererek 30 GB bedava internetinizi alabilirsiniz. Gönderdiğiniz SMS’in ardından tarafınıza gönderilecek bilgilendirme mesajında, 30 GB hediye internetin hattınıza tanımlandığı belirtilecektir.

Kampanya 15.08.2018-15.10.2018 tarihlerinde geçerlidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.