1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan 2022 yılının müjdesi! Her ay 10 GB, toplamda 30 GB internet hediye veriyor!
Türk Telekom’dan 2022 yılının müjdesi! Her ay 10 GB, toplamda 30 GB internet hediye veriyor!

Türk Telekom’dan 2022 yılının müjdesi! Her ay 10 GB, toplamda 30 GB internet hediye veriyor!

Son Dakika Türk Telekom, yeni mobil hat alan, numarasını Türk Telekom’a taşıyan ve bireysel faturasız hattan faturalıya geçiş yapan müşterilerine büyük müjdeyi verdi! “Sil Süpür” ile 3 ay boyunca ayda bir kez 10 GB internet hediye ediliyor; yani 3 aylık 30 GB internet hatlara tanımlanıyor.

A+A-

Türk Telekom, yeni mobil hat alan, numarasını Türk Telekom’a taşıyan ve bireysel faturasız hattan faturalıya geçen müşterilerine müjdeyi verdi! “Sil Süpür” ile 3 ay boyunca ayda bir kez 10 GB internet hediye ediliyor; yani 3 aylık 30 GB internet hatlara tanımlanıyor.

Bedava internet kampanyası kapsamında; Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına girip ‘Sil Süpür’ yapan müşteriler, ilk 3 ay boyunca, her ay bir hafta geçerli olmak üzere 10 GB internet kazanıyor. Müşterilerinin artan mobil internet ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Türk Telekom, kampanya kapsamında toplamda 30 GB internet hediye ediyor.
Kampanya Detayı

15.12.2021 tarihi itibariyle, numara taşıma, yeni hat tesisi ve faturasızdan faturalıya geçiş yolu ile faturalı tarifelere veya numara taşıma ve/veya yeni hat tahsisi ile faturasız tarifelere yeni gelen ve Mobil Online İşlemler uygulamasından Sil Süpür yapan müşterilere; 3 ay boyunca, her ay bir kere, 7 gün geçerli olacak şekilde 10 GB internet hediye edilecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için 15.12.2021 tarihinden sonra gelen yeni müşterilerin; Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına giriş yapıp Sil Süpür uygulamasına katılması gerekiyor.

Sil Süpür uygulamasından sunulacak hediyeler bazı müşteriler için her hafta Çarşamba, bazı müşteriler için her hafta Cuma günü 06:00’a kadar yenilenecektir. Müşterilerimiz hediyelerinin yenileneceği Sil Süpür gününü Mobil Online İşlemler uygulaması üzerinden öğrenebilir. Kampanya kapsamında sunulacak Haftalık 10 GB hediyesi, Türk Telekom’a gelen yeni müşterilerin aktivasyon tarihinden sonraki 3 ay içerisinde; ayda bir kere olacak şekilde tanımlanacak. Hediye kazanım tarihleri/günleri müşteri özelinde değişiklik gösterebilir.

Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS’i gönderilecektir. İlgili SMS’in gelmesinin ardından hediyeler kullanılmaya başlanabilir.

Kampanyadan TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş, Türk Telekom, TTNET ve grup şirketleri arasında paylaşılmak üzere ortak veri işleme izni bulunan müşterilerimiz yararlanabilir.

Kampanya kapsamında sunulan data hakkı sadece internet APN üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Türk Telekom, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kullanılmayan faydalar geçerlilik süresi sonunda silinecektir.

Kampanya kapsamında sunulan faydaların tükenmesi halinde ilgili mobil hatta tanımlı farklı bir paket ya da kampanya bulunmuyorsa müşteri kullanımları mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Hattın iptal olması, hattın iptal olmasına sebebiyet verilmesi, diğer operatörlere taşınması, faturalı hattan faturasıza veya faturasız hattan faturalıya geçiş yapılması halinde bahsedilen işlemlerin gerçekleştiği tarih itibariyle kampanya iptal edilecektir.

Kampanya kapsamında sunulan haklar başka bir hatta transfer edilemeyecek veya 3. şahıslara devredilemeyecektir.

Müşteriler kampanyaya katılarak yurt içi 4.5G servisinin kullanımının açılmasına da onay verirler. Müşteriler; BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM kart ve cihaz kullandıkları sürece yurt içinde 4.5G servisini kullanacaklardır. Müşteriler isterlerse servisi iptal edebilecekler.

Sil Süpür Kampanyasından 4.5G uyumlu SIM kart sahibi müşteriler yararlanabilmektedir. 4.5G uyumlu SIM kartlar Türk Telekom Mağazaları’ndan ücretsiz alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.