1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom’dan 10 GB Bedava İnternet Kampanyası! Ücretsiz İnternet Paketi Almak İçin Yapmanız Gerekenler…
Türk Telekom’dan 10 GB Bedava İnternet Kampanyası! Ücretsiz İnternet Paketi Almak İçin Yapmanız Gerekenler…

Türk Telekom’dan 10 GB Bedava İnternet Kampanyası! Ücretsiz İnternet Paketi Almak İçin Yapmanız Gerekenler…

Türk Telekom, sıklıkla bedava internet kampanyaları ile adından söz ettiren GSM firmalarından biridir. Ücretsiz internet paketleri ile, bir kez daha müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaran Türk Telekom; yeni kampanyalara imza attı. Turk Telekom yani eski adıyla Avea bedava internet paketlerinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

A+A-

Türk telekom, her zaman olduğu gibi yeni yılda da müşterilerine bedava internet vermeye devam ediyor. Bu haberde 2020 yılında da geçerli olan bedava internet kampanyalarını derledik. Bu kampanya ağustos ayı içinde geçerlidir. Bu haber sayesinde Türk Telekom’un bedava dağıttı diğer, hediyelerden de haberdar olabilirsiniz. Bedava 10 GB internet ve diğer hediyelerden haberdar olabilmek için, haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Türk telekom, türkiyenin en önemli ve talep gören GSM operatörlerinden bir tanesidir. 2020 yılında ise, birçok kampanyayla adından söz ettirmeye devam ediyor. Türk telekom, bu sene de opartör kullanıcılarını oldukça heyecanladıracak kampanyanlara imza atmaya devam ediyor.

Türk telekom sayesinde birçok hediyeye sahip olabileceğiniz gibi 10 GB İLE 15 GB arasında bedava internete sahip olabilirsiniz. Doya doya kullanacağınız mükemmel paketler sizi bekliyor! Türk telekom, pandemi sürecinde sıkılan kullanıcıları için, harika kampanyalar düzenleyerek, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Artık Türk Telekomun 2020 yılında başlayan, bol interli kampanyalarını incelemeye başlayabiliriz.

Türk Telekom 2020’de 10 Gb Bedava İnternet Dağıtmaya Başladı

Türk telekom, 2020 bitmeden bedava internet dağıtmaya başladı. Bu kampanya, “yükleme şenliği kampanyası” kapsamında yapılmaya başlandı. Türk telekomdan yaptığınız, 40 tl’lik yüklemelerde, yalnızca abonelerine özel günlük 10 GB internet dağıtıyor. Aynı zamanda 50 tl’lik yükleme yapan müşterilerine de haftalık 10 GB internet dağıtıyor. Kampanyalar bununla da sınırlı kalmayarak 100 tl ve üzeri yüklemelere aylık tam; 10GB bedava internet veriyor!

Sil Süpür Bedava Kampanyası

Türk Telekom,  uygulamasına girip, silsüpür kısmından kolay bir işlemle birçok hediye elde etme şansını kaçırmayın! Türk Telekom, bu uygulamada; sadece sms, dakika ve internet dağıtmakla kalmayarak yalnızca haftada bir kere kullanım sağlayabileceğiniz hediyeler de dağıtıyor! Sil süpür uygulamasıyla kazandığınız ürünlerin kullanım bilgisi, hattınıza sms olarak gelecektir. Bu mesajla kaç gün geçerli olduğunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Sil süpür uygulaması her Cuma ve Çarşamba günlerinde yenilenmektedir. Yeni hediyelerden mahrum kalmamanız için;  saat 06.00’ı kaçırmayın!

Türk Telekom Arayanı Bil Kampanyasıyla Bedava 1 GB İnternet Kazanmak İstemez Misiniz?

Arayanı bil plus uygulamasına ücretli olarak kaydolursanız, 1 GB internet kazanmanız çok kolaydır. Bu uygulama sayesinde, hem sizi arayanları telefonunuz kapalıyken bile öğrenebiliyorsunuz hem de bedava 1 GB internete sahip oluyorsunuz! Bu uygulamaya sahip olmak için;  sadece “PLUS” yazarak 7065’e SMS göndermeniz yeterlidir. Eğer, 6 aylık üye olmak istiyorsanız ise; yine “PLUS” yazıp 7066’ ya sms gönderebilirsiniz. 6 aylık üyelere ise, her ay 1 GB internet hediye ediliyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen arayanı bil kampanyasına üye olabilirsiniz! Arayanı bil kampanyası, 6 aylık 14,99 tl’dir. Aylık ücret ise; 2,99 tl’dir. Bu ücretlere vergiler de dahildir.

E-Fatura sayesinde, Türk Telekomdan 1 GB İnternet kazanabilirsiniz!

E-Fatura sayesinde, hem faturanızı e-mail adresinizden kolaylıkla alıyorsunuz hem de kağıt israfı yapmamış oluyorsunuz! E-mail adresini yazıp, 3008’e göndererek bu uygulamaya sahip olabilmeniz oldukça kolaydır. Türk Telekom E-Fatura uygulamasına müştelerilerine hediye 1GB internet yolluyor!

Selfy Mor Hediye İle 1 GB Kazan

Türk Telekom selfyliler, 1 GB bedava internet sahibi oluyor! Eğer hattınız faturalı değilse, kendi intertinizin yanında bir de Türk Telekom sizlere hediye veriyor! Bu uygulamaya hemen sahip olabilirsiniz! Yalnızca, “MORHEDIYE” yazıp 4545’e SMS yollamanız yeterli olacaktır.

Türk Telekom’un Bedava Sosyal Medya Kampanyası Devam Ediyor

Bu uygulama sayesinde internetiniz artık bitmeyecek! Başta; twitter, facebook ve instagram olmak üzere, aylık bütün uygulamarınız için 1 GB internet kazanacaksınız! Bu kampaya sahip olmak oldukça kolay! “SOSYALPAKET” yazıp 5555’e SMS göndermeniz katılım için yeterli olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.