1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turk Telekom, Yıl Sonu Kampanyasında Bedava İnternet Dağıtıyor! Tüm Kullanıcılar, Türk Telekom 4.5 G 30 GB bedava internet paketi Hemen Bedava İnternetlerini Alabilir…
Turk Telekom, Yıl Sonu Kampanyasında Bedava İnternet Dağıtıyor! Tüm Kullanıcılar, Türk Telekom 4.5 G 30 GB bedava internet paketi  Hemen Bedava İnternetlerini Alabilir…

Turk Telekom, Yıl Sonu Kampanyasında Bedava İnternet Dağıtıyor! Tüm Kullanıcılar, Türk Telekom 4.5 G 30 GB bedava internet paketi Hemen Bedava İnternetlerini Alabilir…

Türk Telekom hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri için adeta hız kesmeden onlarca farklı kampanya ile beraber bedava internet sunmaya devam ediyor. Bu yazımızda sizler için Türk Telekom bedava internet paketi hakkında merak edilenleri derleyeceğiz.

A+A-

2020 yılının kasım ayında da aralık ayında da kullanılabilecek olan Türk Telekom bedava internet paketi yıl başına özel olarak tüm aboneleri için geliyor. Herkes tarafından merakla araştırılan yıl başı özel Türk Telekom bedava internet paketi nasıl yapılacağına dair akla gelen her şeyi sizler için sunacağız. Sil süpür uygulaması ile onlarca farklı internet geleceği gibi Türk Telekom bedava internet paketi kapsamında çok farklı seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Aboneleri için sürekli farklı kampanyalar ile dikkatleri çeken Türk Telekom biri birinden farklı seçenekleri ile herkesin internet paketlerine kavuşmasını sağlıyor. Sizler de Türk Telekom bedava internet paketi nasıl yapılır ve kimler için verilecek merak ediyorsanız sadece haberimizi sonuna kadar okumanız yeteri olacak.

  1. Türk Telekom Sil Süpür bedava internet paketi

Türk Telekom SilSüpür bedava internet paketi haklarından yararlanmak için her hafta farklı farklı şanslar sunulmaya devam ediyor. İnternetten SMS, bedava dakikadan Muud Premium üyeliklere varana kadar birçok seçenek gelecek. Kampanyadan yararlanabilmek için ilk olarak cihazlara uygulamayı indirmek ve giriş yapmak gerekecek. Her Cuma günü sabah altıda yenilenen uygulama kapsamında gelen SMS bilgilendirmelerinin ardından hediyelere kavuşmak çok kolay olacak.

  1. Türk Telekom arayanıbil bedava internet paketi

Türk Telekom arayanıbil bedava internet paketi için abonelerin bu kısma üye olması gerekir. Hem kimlerin aradığı anlık olarak öğrenilebilecek olduğu gibi hem de her ay 1 GB bedava internet verilecek. 6 ay boyunca üye olmak isteyen vatandaşlara bu hak verilecektir. Servis kapsamında 6 ay üye olan vatandaşların vergiler dahil ödeyecekleri 1 aylık tutar 2,99 TL olurken 6 ay boyunca ödeyecek oldukları tutar da 14,99 TL dir.

Yapılan üyelikler için PLUS yazarak 7066 numarasına kısa mesaj göndermek yeterli olacaktır. Abonelikler iptal edilmediği takdirde her altı ayda otomatik bir şekilde yenilenecektir.

  1. Türk Telekom e – faturaya geç bedava internet paketi

Türk Telekom e – faturaya geç bedava internet paketi ile fatura almak yerine mail alan müşteriler için her ay 1 GB bedava internet verilecek. Bunun için müşterilerin 1 GB e -  mail yazarak 3008 numarasına kısa mesaj atması gerekir. Bunun ardından tam 1 hafta boyunca geçerli olacak 1 GB bedava internet verilecektir. Bu kampanyaya herkesin bir kere katılma hakları yer alıyor. Sadece yurt içi kullanımlar için geçerli olacaktır.

  1. Türk Telekom 4.5 G 30 GB bedava internet paketi

Türk Telekom 4.5 G 30 GB bedava internet paketi için 4.5 uyumlu sim kartının olması yeterli olacaktır. Bunun ardından anlık olarak herkes kampanyalarda yerini alabilir. Bireysel faturalı hat sahipleri için 30 gün boyunca geçerli olacak 30 GB imkanları verilecektir. Kampanya kapsamında herkes bir kere yer alabilirler. Eğer paketler o ay içerisinde tüketilmezse de bir sonraki aya devri gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

  1. Türk Telekom Selfy bedava internet paketi

Türk Telekom Selfy bedava internet paketi kapsamında selfy üyesi olan faturalı aboneler için geçerli olacaktır. GECENET TCKN yazarak 4545 numarasına kısa mesaj göndermek yeterli olacaktır. 7 ve 25 yaş arasında olan müşteriler için geçerlidir. Bu kapsamda sunulan paketlerden yararlanmak için bulunulması gereken tarifeler;

  1. Gel Dene 1GB,
  2. Gel Dene 3GB,
  3.  Gel Dene 5GB,
  4. Bol ve Hızlı 3GB,
  5. Bol ve Hızlı 5GB,
  6. Bol ve Hızlı 7GB,
  7. Süper 500 4GB,
  8. Süper 750 2GB,
  9. Yeni Yıl 2GB,
  10. Yeni Yıl 4GB,
  11. Yeni Yıl 6GB,
  12.  Yeni Yıl 8GB,
  13. Yeni Yıl 10GB
  14. Fırsat 8GB üyesi olmak gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.