1. HABERLER

  2. GSM

  3. Turk Telekom son 10 yılın kampanyasını yaptı! 30 GB bedava internet dağıtılacak…
Turk Telekom son 10 yılın kampanyasını yaptı! 30 GB bedava internet dağıtılacak…

Turk Telekom son 10 yılın kampanyasını yaptı! 30 GB bedava internet dağıtılacak…

Dünya devi operatörlerden biri olan Turk Telekom, yine kullanıcılarını şaşırtan bir kampanyayla gündeme geldi. Turk Telekom, tüm müşterilerine 10 ila 30 GB arası bedava internet dağıtacak…

A+A-

Türk Telekom tarafından bu zorlu günlerde müşterileri için özel bir şekilde birçok kampanyalar sunulmaya devam ediyor. 2020 Kasım bedava internetleri ile vatandaşların rahat bir nefes almasına yardımcı oluyor. Türk Telekom her zaman özel bir şekilde hazırladığı kampanyalar ile müşterilerinin her geçen gün daha başarılı bir hale gelmesine yardımcı oluyor.

Günlük, haftalık, aylık olarak sunula bu internet paketleri ile herkes rahat nefes alacak. Haftalık bedava internet paketlerinden yararlanacak vatandaşlara 30 GB, bu fırsatlardan aylık bir şekilde yararlanmak isteyenler için de 10 GB internet sunuyor. Cep telefonu kullanıcıları tarafından araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. 30 GB kadar bedava internet veriyor. Son zamanlarda yaptığı her kampanya ile gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Peki Türk Telekom 10 ve 30 GB bedava internet paketlerinden yararlanmak için neler yapmak gerekir?

Türk Telekom 30 GB bedava internet

Gündüzleri 5, geceleri geçerli olan 10 GB bedava internet ile tam haftalık 30 GB internet kazanmak mümkün. Bunların yanı sıra sınırsız her yöne konuşma paketlerinden arayanı bil servisine, MNG yüzde otuz indirimli kargodan Enterprise yüzde kırık indirimli seçeneklerine kadar dikkatleri çekiyor. 4,5 G’ye geçen vatandaşlar tam 30 gün boyunca geçerli olacak Türk Telekom 30 GB bedava internet haklarının sahibi olacaklar.

Türk Telekom Çanakkale ve Balıkesir’de yaşayanlar için 10 GB bedava internet

30 Aralık 2020 tarihine kadar hız kesmeden devam edecek Türk Telekom Çanakkale ve Balıkesir’de yaşayanlar için 10 GB bedava internet ile dikkatleri çekiyor. Vatandaşlar için illere özel hediye 10 GB fırsatları başarı ile dikkatleri çekiyor.

Balıkesir ve Çanakkale’de ikamet edenler için ekim ayı boyunca bedava internet verildi. Bu iki ilden birinden yaşayan vatandaşlar numaralarını Türk Telekom hattına taşıyarak ya da yeni bir hat alarak hak sahibi olacak. Şu an bu iki ilde ikamet eden vatandaşlar için; efsane 8, efsane 12, prim efsane 20 ya da selfy efsane 10 GB olarak seçim fırsatları sunuyor. İşlemlerin ardından aktivasyon akabinde vatandaşlar bayiliklere giderek 10 GB bedava internet talebinde bulunabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.