1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom resmen çıldırdı! 40 GB bedava internet paketi dağıtılacak…
Türk Telekom resmen çıldırdı! 40 GB bedava internet paketi dağıtılacak…

Türk Telekom resmen çıldırdı! 40 GB bedava internet paketi dağıtılacak…

Türk Telekom yaşanan korona virüs ile salgın süreçlerinde birçok avantajlı fırsat yerini almaya devam ediyor. Son gelen Türk Telekom 40 GB bedava internet ile birçok kesime hitap ediyor.

A+A-

Faturalı ya da faturasız hat kullanıcıları fark etmeden herkes avantajlı anların sahibi olacaklar. Ucuz internet ve dakika sahibi olmanın en önemli adımı burada olacak.

Türk Telekom’dan gelen açıklama ile beraber müşterilere tam 40 GB internet sunulacak. Peki, kimlere ve hangi şartlar ile verilecek? Bedava internet kapsamında merak edilenler…

Türk Telekom 40 GB internet kampanyası

Türk Telekom belirli aralıklar ile birçok avantajlı kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Son zamanlarda müşterilerini bir hayli şaşırtan adımlardan bir tanesi de 40 GB bedava internet paketi oluyor.

40 GB internet sahibi olmak için parça parça şanslar verilecektir. Eğer hatlara 40 TL ve üzerinde yükleme yapılırsa her yükleme sırasında 10 GB internet verilecektir. Günlük 10 GB aylık olarak da 40 GB internet sahibi olmak için müşterilerin her hafta hatlarına en az 40 TL yüklemeleri gerekir.

Eğer bu durum günlük değil de haftalık olarak hatlarda tanımlı olsun isteniyorsa da her hafta en az 100 TL ve üzerinde yükleme yapmak gerekir.

Yüklemelerin ardından kampanyalardan yararlanmak için Senlik yazarak 5555 numarasına kısa mesaj göndermek gerekir. Bu kısa mesaj ile beraber günlük, haftalık ya da aylık bedava internet paketleri sunulacaktır.

Sil süpür ile haftalık kazanç…

Türk Telekom sil süpür uygulaması ile her hafta bedava internetten dakikalara kadar fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sil süpür uygulamalarını cihazlara indiren, ardından online olarak yer alanlar anlık olarak kazançlı olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.