1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türk Telekom Personel Alımlarına Başladı! Yeni Güncel İlanlarını Erişime Açtı
Türk Telekom Personel Alımlarına Başladı! Yeni Güncel İlanlarını Erişime Açtı

Türk Telekom Personel Alımlarına Başladı! Yeni Güncel İlanlarını Erişime Açtı

Türk Telekom üzerinde çalışmak isteyen kişiler için yeni haber geldi. Türk Telekom personel alımları için başvurular başladı ve personel alımı şartları konusunda diğer tüm detaylar paylaşıldı…

A+A-

Türk Telekom üzerinde çalışmak isteyen kişiler için yeni haber geldi. Türk Telekom personel alımları için başvurular başladı ve personel alımı şartları konusunda diğer tüm detaylar paylaşıldı…

Türk Telekom personel alımı başladı ve başvuru ekranı adayların erişimine açıldı. Türkiye’de 81 ilde de tüm başvurular kabul edilecek ve başvuru şartları yayınlandı. Yaklaşık olarak alımlar 15 veya 16 şehirde gerçekleşecek. Bu şehirler, Giresun, Rize, Karaman, Van, Diyarbakır, Kırıkkale, Samsun, Adıyaman, Ankara, İzmir, Erzincan, Çorum, Ordu, Trabzon ve Aydın olacak.

Türk Telekom İş İmkânı Nedir?

Kişiler Türk Telekom personel oldukları zaman telefon üzerinden müşteri ilişkilerini sağlayacaklar. Kişiler gerekliliklerini yerine getirerek düzgün diksiyonları ile müşteri ilişkilerini sağlayacaklar. Bununla beraber kişilerin sabırlı ve insan ilişkilerinde pozitif niteliğe sahip olan kişilerin başvuruları kabul edilecek ve hemen iş başına geçebilecekler.

Adayların telefon ile konuşarak iş sürdürmeyi gerçekleştirmeleri ve verilen teknik eğitimleri ile beraber görev gereksinimlerini disiplinli bir şekilde sürdürecekler. Tüm adayların en az lise mezunu olması gerekiyor ve açık öğretim öğrencisi olmaları gerekiyor.

Türk Telekom İş Şartları Nelerdir?

Kişilerin bilgisayarı etkin bir şekilde kullanıyor olmaları gerekmektedir. Başvuran erkek adayların askerlik ile herhangi bir sorunu olmaması, tecil ettirmiş olmak veya muafiyet belgesi olmaları gerekiyor. Bununla beraber şehir ve ilan bilgilerinin uyuşması gerekiyor. Kişilerin kadro ve unvan dağılımlarında uygun pozisyonlarda yer almaları gerekmektedir. Şu anda Türkiye’nin her tarafında çağrı merkezine yapılacak yerleşimler konusunda alımlar beklenmektedir.

Türk Telekom Hangi Alanlarda İş Alımı Yapılacak?

Türk Telekom iş ilanları çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yabancı dil müşteri temsilcisi, özgür çalışma modeli personeli, satış temsilcisi ve MHRS çağrı operatörü alımları yapılacak. Kişiler THY çağrı merkezi personel konusunda bu bölümler üzerinden güncel bilgileri takip ederek başvuru yapabileceksiniz. Kişilerin başvuru ekranında başvuruların eksik veya hatalı olmaması gerekmektedir. Eğer başvuru sırasında bilgilerinizi yanlış girerseniz yaptığınız sözleşmeler iptal edilebilir ve firmanıngeri dönme konusunda olumlu bir sonuç ile karşılaşmayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.