1. HABERLER

  2. GSM

  3. Türk Telekom hattı kullananlar dikkat: Duyuru bugün yapıldı!
Türk Telekom hattı kullananlar dikkat: Duyuru bugün yapıldı!

Türk Telekom hattı kullananlar dikkat: Duyuru bugün yapıldı!

Kampanyadan istifade etmek için kimliğinizle beraber size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişik kontroller yapıldıktan sonrasında size hususi tarifeden yararlanmaya derhal başlayabilirsiniz.

A+A-

Kampanyadan istifade etmek için kimliğinizle beraber size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişik kontroller yapıldıktan sonrasında size hususi tarifeden yararlanmaya derhal başlayabilirsiniz.

Tarifenizdeki dakika, SMS ve GB’larınız bittiğinde otomatikman durur ve aşım ücreti ödemezsiniz.

Kampanya Koşulları:

Kampanya kapsamında sunulacak aylık durağan ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan müşterilerin laf konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası’nı yazıp Türk Telekom’a ait 5555’e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Ziraat Emekli tarifesi kapsamında yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten web, Türk Telekom mobil hatlarıyla müddetsiz konuşma hakkı sunulacaktır. Tarifenin taahhütsüz aylık tutarı tarifeye yeni hat tesisi, numara nakliyat ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 75 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 90 TL’dir.

Kampanya kapsamında aylık durağan tarife ücretleri üstünden aylık 30 TL indirim uygulanacaktır.
Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara nakliyat yada faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yöntemiyle Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 satmaca periyodu boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda Ziraat Emekli tarifesi için 45 TL’den ücretlendirilecektir.

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşterilerin ise 12 satmaca süreci boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma lafı vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura süreci boyunca Ziraat Emekli tarifesi için 60 TL’den ücretlendirilecektir.

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan aynı T.C. Hüviyet numarası yeni hat tesisiyle Türk Telekom’a numara taşıyarak veya Türk Telekomlu faturasız hatlardan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 3 müşteri, Türk Telekomlu faturalı hattan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 1 müşteri Emeklinin Artısı Ziraat’te Türk Telekom Kampanyası’ndan faydalanabilecektir. Emeklinin Artısı Ziraat’te Türk Telekom Kampanyası’na katılan müşterilerimiz, 12 ay süresince ilgili faturalı tarifede kalacaklarına dair taahhüt vermiş olurlar.

Hattın iptal olması veya abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması halinde kampanya kapsamında sunulan aylık ücret indirimi alakalı fatura dönemi sonunda iptal edilecektir.

Kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerin 12 ay taahhüt vermesi gerekmektedir. 12. Ayın sonucunda müşterinin yine taahhüt vermesi ve emekli maaş ödemesini halen Ziraat Bankası’ndan alıyor olması halinde kampanya devam edecektir.

Kampanya kapsamında belirtilen tarifeye numara nakliyat, yeni hat tesisi, Türk Telekom tarafından gösterilmekte olan faturasız tarifelerden geçiş yöntemiyle kayıt olan Türk Telekom haricinde başka bir operatöre numara nakliyat, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında düzenlenecek faturaya, söz konusu fatura döneminde tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içindeki bütün faydalar bittiyse ilgili döneme ilişik kampanya kapsamında verilen tarife aylık ücret indiriminin hepsi, bitmediyse tarife aylık tutarının gün ile orantılı kısmı oranında kampanya indirimi yansıtılacaktır.

Ziraat Bankası ve Türk Telekom, kampanyaya ilişik her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.